MC3 HEALTH

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MC3 HEALTH
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.880.953

Publication

09/07/2015
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

: -

r

~0'15

~~C 3 t fi~: ~% f i \AT

ROC ''Griffe C \'T

11111111111111#1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

,--

Ondernemingsnr

3k, 8/0,3s3

Benaming (voluit) : MC3 Health

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEMBERGSESTEENWEG 29

9820 MERELBEKE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.2150255) verleden voor Liestiet Degroote, notaris te KORTRIJK, op 30 juni 2015.

1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvormi van een naamloze vennootschap en draagt de naam "MC3 Health".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 29.

3. Duur : de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichters:

1) "ALYCHLO" naamloze vennootschap, met zetel te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 'i 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met: ondernemingsnummer 0895.140.645 en met btw-nummer BE 0895.140.645.

2) "ECUPHAR INVEST" naamloze vennootschap, met zetel te 8200 Brugge (Sint;; Michiels), Rijselstraat 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling; Brugge, met ondernemingsnummer 0476.250.994.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt! achtendertig miljoen vierhonderdéénenzeventigduizend en zeven euro (£ 38.471.007,00). Het wordt vertegenwoordigd door veertigduizend (40.000) aandelen, zonder vermelding van. nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

.: 5.B. Gestorte bedrag : achtendertig miljoen vierhonderdéénenzeventigduizend en zeven euro (E 38.471.007,00).

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in natura.

6.B. Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbrengen in natura :

"6. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Cauter Saeys & C° met maatschappelijke zetel tel 9300 Aalst, Gentse steenweg 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Willem; Van Cauter, werd aangesteld door de oprichters van de Naamloze Vennootschap MC3; HEALTH om overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van 7.084.900 aandelen van de NV Ecuphar.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

;! a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut. van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio 's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura is als volgt:

" van de nv Alycho: 20.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde;

" van de nv Ecuphar Invest: 20.000 aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Gedaan te Aalst,

Op 29 juni 2015

(ondertekend)

Burg. BVBA Van Cauter-Saeys & Co, Bedrerevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de heer Willem Van Cauter, zaakvoerder-vennoot"

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op

éénendertig (31) december van hetzelfde kalenderjaar,

Het eerste boekjaar loopt vanaf 30 juni 2015 tot en met 31 december 2015.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te

richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8.A. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

8.B. Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verde(e)1(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot cie in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de aandeelhouders zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden :

- Bestuurders :

a) "ALYCHLO" naamloze vennootschap, voornoemd, vertegenwoordigend de Klasse A Aandelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Marc COUCKE, geboren te Gent op 27 januari 1965, met woonplaats te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 19, die heeft aanvaard.

b) "BDS Management" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9000 Gent, Ferdinand Lousbergskaai106 bus 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Gent, met ondernemingsnummer 0889.988.460 en met btw-nummer BE 0889.988.460, vertegenwoordigend de Klasse A Aandelen, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Barbara DE SAEDELEER, geboren te Aalst op 17 januari 1970, met woonplaats te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Voldershof 17, die heeft aanvaard.

c) "ECUPHAR INVEST" naamloze vennootschap, voornoemd, vertegenwoordigend de Klasse B Aandelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christiaan CARDON, geboren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 I " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

x .

te Zottegem op 5 mei 1968, met woonplaats te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 29, die heeft aanvaard.

d) "BUSINESS CONTACT INTERNATIONAL" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 40, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Mechelen, met ondernemingsnummer 0860.810.761 en met btw-nummer BE 0860.810.761, vertegenwoordigend de Klasse B Aandelen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jeroen BASTIJNS, geboren te Leuven op 8 september 1969, met woonplaats te 2800 Mechelen, Oude Antwerpsebaan 40, die heeft aanvaard.

Hun opdracht zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2021.

Deze mandaten worden niet vergoed.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen :

Benoeming en ontslag van bestuurders.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste vier (4) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

Bestuurders worden via de algemene vergadering benoemd. Alle bestuurders worden benoemd op basis van een bindende voordracht waarbij de Klasse A Aandeelhouder(s) en de Klasse B Aandeelhouder(s) elk het recht heeft/hebben bestuurders voor te dragen voor een gelijk aantal bestuurszetels, met dien verstande dat van zodra de Klasse A of de Klasse B Aandeelhouder(s) tenminste zeventig procent (70%) van het totaal aantal aandelen aanhoud(t)(en), hij/zij het recht heeft /hebben om één bijkomende bestuurder voor te dragen. Bestuurders benoemd op voordracht van de Klasse A Aandeelhouder(s) worden hierna aangeduid als de "A Bestuurders". Bestuurders benoemd op voordracht van de Klasse B Aandeelhouder(s) worden hierna aangeduid als de "B Bestuurders".

Niettegenstaande de principes uiteengezet in de voorgaande paragrafen, zullen de Klasse A Aandeelhouder(s) en de Klasse B Aandeelhouder(s) met elkaar overleg plegen telkens ze een kandidaat wensen voor te dragen als A Bestuurder of B Bestuurder.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer een mandaat van een A Bestuurder of een B Bestuurder vrijkomt voor de afloop van haar termijn, zullen de overige bestuurders onmiddellijk een bestuurder benoemen ("coöptatie") op voordracht van de bestuurder(s) van de klasse waartoe de te vervangen bestuurder behoorde.

In geval van coöptatie wordt de tijdelijke benoeming door de raad van bestuur ter ratificatie voorgelegd aan de aandeelhouders op de eerstvolgende algemene vergadering. Elke bestuurder die op dergelijke wijze wordt benoemd door de algemene vergadering, zal zijn mandaat opnemen voor een termijn die overeenstemt met de resterende termijn van het mandaat van de vervangen bestuurder.

Zolang de algemene vergadering of de raad van bestuur, om welke reden ook, niet in een vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan het mandaat is verstreken in functie indien dit nodig is opdat de raad van bestuur het wettelijk minimum aantal leden zou tellen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder de B Bestuurders.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Bestuursbevoegdheid  Directiecomité -- Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden delegeren aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur kan eveneens, in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende comités oprichten, met inbegrip van een audit comité, een benoemingscomité, een remuneratiecomité en een strategisch comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij de titel van algemeen directeur.

De raad van bestuur mag één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

Vertegenwoordiging.

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als orgaan, wordt de vennootschap ten overstaan van derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders waarvan één A Bestuurder en één B Bestuurder.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de natuurlijke persoon of rechtspersoon die belast is met het dagelijks bestuur. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, mogen zij elk afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van de bevoegdheden die kunnen worden overgedragen aan een directiecomité, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die gezamenlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de raad van bestuur.

Controle.

In de mate waarin dit vereist is door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en deze statuten, van de in de jaarrekening weer te geven verrichtingen, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Bij de benoeming van de

commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat. Deze bezoldiging kan niet worden gewijzigd dan met de instemming van

de algemene vergadering en de commissaris. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

10. Aanwijzing van de commissarissen : er werd op het moment van de oprichting besloten geen commissaris te benoemen.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel, zowel in het binnen- als in het buitenland:

(a) kopen en verkopen van gebouwen en terreinen, huren en verhuren voor eigen rekening, voor rekening van derden en als tussenpersoon, met andere woorden alle immobiliëntransacties, alsook expertises en schattingsactiviteiten;

(b) het optreden als bouwpromotor, alsook projectontwikkeling en projectstudie, en adviesverlening in de ruimste zin van het woord, de algemene aanneming en de inrichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

van gebouwen allerlei, alsook infrastructuurwerken, hetzij om de werken met eigen middelen of door tussenkomst van derden uit te voeren, hierin begrepen nieuwbouw als verbouwing, slopingswerken evenals "sleutel op de deur", alsmede de handel en de nijverheid in bouwwerken, bouwgronden en verkavelingen;

(c) de vennootschap mag eveneens fiscale en sociale begeleiding organiseren;

(d) de vennootschap mag eveneens bemiddelen inzake beleggingen en leningen, alsook inzake verzekeringen en tevens mag ze administratieve taken voor derden uitvoeren;

(e) de vennootschap mag zich eveneens bezighouden met handel in het algemeen, in het bijzonder de trading en countertradingactiviteiten, dit zowel in het binnen- als in het buitenland;

(f) de vennootschap mag belangen nemen bij middel van inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle bestaande of toekomstige vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland;

(g) de vennootschap mag zich eveneens bezighouden met het management, organisatie en reorganisatie van bedrijven of firma's, al dan niet aanverwant.

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële en commerciële verrichtingen doen, ter verwezenlijking van haar doel, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks.

12.A. Plaats, dag en uur van de iaarvergaderinl? : de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden de tweede vrijdag van de maand juni om 12.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

12.B. Voorwaarden van toelating : het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering wordt slechts verleend aan een aandeelhouder die tenminste drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk heeft ingelicht per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk wetboek, van zijn intentie aan de algemene vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen en de klasse van aandelen waarmee hij aan de stemming wenst deel te nemen.

Zaterdagen, zondagen en/of wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem, indien zij de formaliteiten hebben vervuld zoals voormeld.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen wordt geschorst zolang regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn gebeurd.

Indien een aandeel het voorwerp uitmaakt van concurrerende rechten, met name wegens het bestaan van een pand, een opsplitsing van het eigendomsrecht of een mede-eigendom, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon is aangewezen, ten aanzien van de vennootschap, als eigenaar van het aandeel.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): de voornoemde vennootschap "ALYCHLO" was bij de akte oprichting vertegenwoordigd door de heer Pieter BOURGEOIS, geboren te Izegem op 14 oktober 1977, met woonplaats te 9800 Deinze (Astene), Dokter Adriaan Martenslaan 6, ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd gehecht en schreef in op twintigduizend (20.000) aandelen van klasse A, hetzij voor een bedrag van negentien miljoen tweehonderdvijfendertigduizend vijfhonderdendrie euro vijftig cent (£ 19.235.503,50), volledig volgestort.

De voornoemde vennootschap "ECUPHAR INVEST" was bij de akte oprichting vertegenwoordigd door voornoemde heer Jeroen BASTIJNS ingevolge onderhandse volmacht die aan de akte werd gehecht en schreef in op twintigduizend (20.000) aandelen, hetzij voor een bedrag van negentien miljoen tweehonderdvijfendertigduizend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

S "



l" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

vijfhonderdendrie euro vijftig cent (£ 19.235.503,50), volledig volgestort.

14. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Pieter BOURGEOIS, voornoemd, bevoegd om alleen te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten alsook bij alle administraties.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte oprichting, en,

- de verslagen van de oprichters en van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in

natura.

Liesbet DEGROOTE

Notaris

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015
ÿþMOA Word 11.1

R In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEElaGELEG7

2 3 -07tl 2015

RECItSfiNK VAN ~ KOOPHANI}PT.TF {CFitiT4

IN 511217 1111

Ondememingsnr : 0632.880.953

Benaming

(voluit) : MC' HEALTH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lembergsesteenweg 29, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-ingbreng

Werden neergelegd:

- Verslag van de bedrijfsrevisor ex. artikel 445 van het Wetboek van vennootschappen; en

- Bijzonder verslag van de raad van bestuur ex. artikel 447 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijzondere gevolmachtigde

Wouter Verhelst

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 24.08.2016 16467-0202-013

Coordonnées
MC3 HEALTH

Adresse
LEMBERGSESTEENWEG 29 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande