MDC-COMPANY

Société en commandite simple


Dénomination : MDC-COMPANY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 561.872.795

Publication

22/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 05 é-1. s

Benaming (voluit) : MDC-COMPANY

(verkort) :

Rechtsvornn : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Tineke Van Heulestraat 10, 9050 Gentbrugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

OPRICHTINGSAKTE VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCIIAP "MDC-COMPANY"

De ondergetekenden:

1) De heer DE CLERCQ MICHAEL, geboren te Zelzate op 31/01/1973 gedomicilieerd te Tineke Van Heulestraat 10,9050 Gentbrugge (rijksregisternummer 73.01.31-413.03);

- Hoofdelijk aansprakelijk. beherende vennoot

2) Mevrouw MOENS EVY, geboren te Wetteren op 09/01/1981 gedomicilieerd te Grote Steenweg 180, 9340 Oordegem (rijksregisternummer 81.01.09-322.49);

Stille vennoot

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

I. OPRICHTING

Zij verklaren een gewone commanditaire vennootschap (''Comm. V.") onder hen op te richten, onder de naam "MDC-COMPANY", met zetel te Tineke Van Heidestraat 10, 9050 Gentbrugge waarvan het kapitaal wordt vastgesteld op duizend EURO (1.000,00 EUR) verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100''0) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1. Inschrijving op de aandelen

A. De heer De Clercq Michael schrijft in op negenennegentig aandelen, hetzij ten belope van negenhonderdennegentigeuro (990,00 EUR);

B. Mevrouw Moens Evy schrijft in op één aandeel, hetzij ten belope van tien euro (10,00 EUR):

Z Inbreng in geld

De heer De Clercq Michael, voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap ''MDC-Company" een som geld voor een bedrag van negenhonderdennegentig euro (990,00 EUR) in te brengen, mits zijn in vergoeding voor de door zijn gedane inbreng, negenennegentig (99) aandelen van de gewone commanditaire vennootschap "MDC-Compagny" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100"e) van het kapitaal, worden toegekend. Deze aandelen zijn te volstorten door De heer De Clercq Michael, voornoemd, ten belope van negenhonderdennegentig euro (990,00 EUR).

Mevrouw Moens Evy voornoemd, verbindt er zich toe in de gewone commanditaire vennootschap "MDC-Company" een som geld voor een bedrag van tien euro (10,00 EUR) in te brengen, mits haar in

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenierincia nofèrià, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Beigisch Staatsbtad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Lult vervolg Mod PDF 11.1

vergoeding voor de doorhaar gedane inbreng, Mn (1) aandeel van de gewone commanditaire vennootschap " MDC-Company" zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100'1) van het kapitaal, worden toegekend. Dit aandeel is te volstorten door mevrouw Moens Evy, voornoemd, ten belope van tien euro (10,00 EUR).

VERGOEDING

Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door De heer De Clercq Michael, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, worden hem negenennegentig (99) aandelen van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "MDC-Company" toegekend, waardoor hij kwijting verleent. Als vergoeding voor de hierboven beschreven en door de mevrouw Moens Evy, voornoemd, te verrichten inbreng in geld, wordt haar Mn (1) aandeel van de bij deze akte opgerichte gewone commanditaire vennootschap "MDC-Company" toegekend, waardoor zij kwijting verleent.

Al de comparanten verklaren en erkennen:

dat de inschrijving volledig volstort is ten belope van 1.000,00 EURO;

dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de

vennootschap werden gedeponeerd op een rekening ten name van de vennootschap in oprichting

geopend bij ING BANK onder het rekeningnummer

BE44 3631 3878 8145

dat de vennootschap bijgevolg en van nu af aan een bedrag van 1.000,00 EURO tot haar beschikking

heeft;

te weten dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid zal bezitten vanaf het ogenblik dat een

uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

Il. STATUTEN

ARTIKEL 1.- BENAMING

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming "MDC-Company"

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere documenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan ofgevolgd door de vermelding "gewone

commanditaire vennootschap" of afgekort "Comm. V". In die stukken moet verder de zetel van de vennootschap nauwkeurig worden aangewezen en het woord "rechtspersonenregister" of de initialen RPR" vermeld worden, samen met de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, gevolgd door het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2.- BEHERENDE VENNOOT - STILLE VENNOOT

Mevrouw Moens Evy neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

De heer De Clercq Miehael treedt op als beherende vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun

inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op

de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap,

De stille vennoten hebben geen rechten of eisen van inkomsten.

ARTIKEL 3. - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf heden.

Onverminderd gronden van ontbinding, kan zij slechts ontbonden worden door een 3/4 beslissing van de vennoten. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder voogdijstelling, het onvermogen of het faillissement van een vennoot.

ARTIKEL 4. -ZETEL

De zetel is gevestigd te Tineke Van Heulestraat 10,9050 Gentbrugge.

Deze zetel mag naar een andere plaats in België, binnen het Nederlandstalig gebied en/ofhet tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht krachtens beslissing van de zaakvoering.

Iedere verandering van zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad _ _ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LuL i:- vervolg Mcd PDF 11.1

^ n ^ ...... ^ "

bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, bijkantoren en agentschappen vestigen in

België of in het buitenland.

ARTIKEL 5. - DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in binnen- als in buitenland:

I, VOOR EIGEN REKENING

I. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die liet genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF INDEELNEMING MET DERDEN

De vennootschap heeft tot doel:

- Kleinhandel in elektronisch materiaal

- Kleinhandel in huishoudelijke artikelen,

- Kleinhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakers werk, vaatwerk,

aardewerk, porselein en glaswerk

- Kleinhandel in huishoudtextiel en beddengoed

- Kleinhandel in kindermode en aanverwante producten

-Vertaalwerk

-Dienstverlening (verzendingen) voor andere KMO's in binnen -en buitenland

Dit alles in de meest ruime zin en via postorderbedrijven en internet.

Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of-welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Op de laatste Mx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- vervolg 1.1cd PDP 11.1

....... ^

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusierde eigen handelszaak.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, die elk één/honderdste (1/I00e*) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden: De heer De Clercq Michael: negenhonderdennegentigeuro,

hetzij: 990,00 EUR Mevrouw Moens Evy: tien euro,

hetzij: 10,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen, ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen;

- De heer De Clercq Michael: 99 aandelen

- Mevrouw Moens Evy: 1 aandeel

ARTIKEL 7. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en deze te verbinden. Hij kan alle handelingen verrichten onder zijn enige handtekening die nodig of dienstig kunnen zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, zoals omschreven in artikel 3 van deze statuten, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

In al de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap is betrokken moet de handtekening van de zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan van deze woorden "Voor de Gewone Commanditaire Vennootschap (Comm.V.) De Zaakvoerder". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt. De zaakvoerder(s) mogen zich van deze handtekening alleen bedienen voor de zaken van de vennootschap, op straf van afzetting en van schadevergoeding in geval het misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerder(s) zijn mogen zij, hetzij gezamenlijk; hetzij afzonderlijk tekenen.

Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld Dhr. De Clercq Michael, hier aanwezig en aanvaardend.

De duur van zijn ambt is onbeperkt.

Wijziging kan hieraan gebracht worden en één of meer andere personen kunnen tot deze functie benoemd worden door de algemene vergadering der vennoten mits eenparigheid van stemmen hetzij mits daarvoor de vormen te moeten naleven voorgeschreven voor de wijziging van de statuten.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend tenzij andersluidende beslissing door de jaarlijkse algemene vergadering.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in zijn betrekkingen met derden, door mandatarissen of afgevaardigden; op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard weze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Lterx - vervolg Mut PDF11.1

ARTIKEL 8. KENMERKEN VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en kunnen nooit worden vertegenwoordigd door verhandelbare titels.

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn medevennoten.

Met toestemming van al zijn medevennoten, komen de aandelen van een overleden vennoot toe aan zijn

erfgenamen of legatarissen.

ARTIKEL 9, OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten.

De erfgenamenmogen in geen geval de zegels laten leggenofeen gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Indien zij net als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht het deel op te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan hun rechtsvoorganger.

In geval van overlijden, wettelijke onbekvvaamverklaring of verhindering van de zaakvoerderzal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louterbeheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlij den, wettelijke onbekwaamverklaring of verhindering van de zaalcvoerderheeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Een participatie in de vennootschap mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden dan met eenparig goedvinden van alle vennoten.

ARTIKEL 10.-CONTROLEBEVOEGDHEID

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid, Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

ARTIKEL 11.. BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december.

ARTIKEL 12. -ALGEMENEVERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt iederjaarbijeengeroepen op de

eerste maandagvan de maandjuni om achttien uur , in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder telkens het belang van

de vennootschap dit vereist.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats die in de bijeenroeping wordt bepaald.

ARTIKEL 13. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde

uitzondering.

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd dooreen drie/vierden

meerderheid van stemmen.



Op de laatste bu, van Luik ES vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Vo or-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ARTIKEL 14. RESULTAAT, WINSTVERDELING

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. ARTIKEL 15. ONTB1NDING, VEREFFENING

De algemene vergadering regelt de wijze van vereffening bij de meerderheid zoals bepaald in de wet. De vereffenaars worden benoemd deerde algemene vergadering, die de machten van de vereffenaars en desgevallend de bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL 16. VERDELING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

III OVERGANGSBEPALINGEN

ARTIKEL 17. - Slotbepalingen

De oprichters hebben bovendien eenparig besloten in het kader van de oprichting:

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en zal eindigen eenendertig december tweeduizend en vijftien,

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 6 j uni 2016.

Op basis van schatting ter goeder trouw gedaan zal de vennootschap voor haar eerste boekjaar aan de criteria van een kleine vennootschap zoals beschreven in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen beantwoorden.

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zijn aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting met ingang vanaf 1 juli 2014, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 18. -Volmacht

De algemene vergadering beslist aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde van de vennootschap met de bevoegdheid, om elk afzonderlijk handelend, in naam en voor rekening van de vennootschap alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot het BTW -en ondememingsnummer en daartoe alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen: de BV BVBA CBA&Partners, vertegenwoordigd door mevr. Van Hyfte Caroline, te Brugsevaart 24, 9030 MariakerIce.

ARTIKEL 19.- Overige bepalingen

Voor al hetgeen in huidige statuten niet is voorzien wordt er verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden te Gentbrugge op 9 september 2014

Let, - vervolg Mod POF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De Clercq Michael Moens Evy

Zaakvoerder

0(_ i et:

Op de laatste bis. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

á'.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111311e11111

NIE ERGEIIEGD

2 3 -07- 288 REcxTBagnemiN

Ondernemingsnr : 0561.872.795

Benaming (voluit) : MDC-COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tineke Van Heulestraat 10, 9050 Gentbrugge, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

VERSLAG VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP DD. 31/05/2015 OM 10UUR.

1. Samenstelling van het bureau

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer De Clercq Michael, wonende te Tineke Van Heulestraat 10 te 9050 Gentbrugge. De voorzitter stelt mevrouw Moens Evy, wonende te Tineke Van Heulestraat 10 te 9050 Gentbrugge, aan tot secretaris. Gezien het beperkt aantal aandeelhouders worden er geen andere leden in het bureau opgenomen.

2. Samenstelling van de vergadering

Aandeelhouders

Zijn aanwezig, de aandeelhouders van wie de naam, voornaam en adres ofwel de benaming en de zetel, alsook het aantal aandelen en het aantal stemmen dat ieder van hen bezit, vermeld zijn in de bij deze notulen aangehechte aanwezigheidslijst. Deze aanwezigheidslijst wordt afgesloten en ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

Bestuursorgaan

Is aanwezig : de heer De Clercq Michael, voormeld zaakvoerder, zoals blijkt uit de statuten van de vennootschap en uit publicatie in bij lagen van het Belgisch Staatsblad dd. 22/09/2014 nr 0173580.

3. Uiteenzetting van de voorzitter

Agenda

De voorzitter zet tevens uiteen dat de huidige vergadering als agenda heeft :

" Zetelverplaatsing

" Rondvraag

Op de laatste blz, van l u1k B, verme den : -Recto : Naam e oedànighéid van raë instrumenterende notaris, héizij van e perso(ó)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc6rer- ë,trlf' vervolg Mod POF 11.1

behouden

aan het

Reigisch

Staatsblad





4. Beraadslaging

Nadat alle leden van de vergadering met deze uiteenzetting hebben ingestemd, legt de voorzitter de verschillende punten van de agenda ter stemming voor aan de algemene vergadering.

" Zetelverplaatsing:

Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Tineke Van Heulestraat 10 te 9050 Gentbrugge naar Damstraat 17 te 9230 Wetteren en dit met ingang vanaf 31/05/2015.

" Beslissing -rondvraag :

Aangezien niemand van de aanwezige aandeelhouders het woord vraagt, gelet op het feit dat alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering gesloten door de voorzitter om 10u30.

De Ieden van het bureau

De heer De CIercq Michael Mevrouw Moens Evy

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MDC-COMPANY

Adresse
TINEKE VAN HEULESTRAAT 10 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande