MDF

Divers


Dénomination : MDF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 451.265.873

Publication

09/01/2013
ÿþOndememingsnr : BE0451.265.873 Benaming (voluit) : MDF

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Machelenbinnenweg 1 bus A 9800 Deinze

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergaderingen van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF, met zetel te 9800 Deinze, Machelenbinnenweg 1 bus A en de commanditaire vennootschap MOT, met zetel te 9800 Deinze, Machelenbinnenweg 1 bus A, opgemaakt door notaris Peter De Proft, te; Deinze, op 20 december 2012, blijkt dat:

1 .De vergaderingen nemen kennis van de verslagen van de zaakvoerders en dej bedrijfsrevisor en bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud. Er zijn geeni I; opmerkingen te formuleren zijn, en de vergadering stemt in met alle gegevens en besluiten; erin vervat.

Il 2. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat op de commanditaire vennootschap op aandelen MDT, overnemende vennootschap, het gehele; vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF, zowel de rechten als de; verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het, voornoemde fusievoorstel.

I; In ruil voor drie (3) volstorte aandelen in MDF, één (1) nieuw aandeel in MDT worden; toegekend.

Door het feit dat MDT reeds een participatie bezit van 1.597 aandelen, zullen hiervoor geen; II nieuwe aandelen van MDT overeenkomstig artikel 703 §2 Wetboek van Vennootschappen.; Aan de echtgenoten Urbain Maebe-Dobbelaere Ivette wordt voor drie (3) aandelen in dei commanditaire vennootschap op aandelen MDF één (1) aandeel in de commanditaire; vennootschap op aandelen MDT toegekend.

3.Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht; worden vanaf 1 januari 2012 te zijn verricht voor rekening van de commanditaire! vennootschap op aandelen MDT. De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht; Il geven te delen in de winst is bepaald op 1 januari 2012.

ji De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zullen als volgt worden toegekend in; vergoeding van de aandelen in de over te nemen vennootschap: onmiddellijk na de fusie, zullen de nieuw gecreëerde aandelen worden ingeschreven in het aandelenregister van dei II overnemende vennootschap. Van deze inschrijving zullen certificaten worden afgeleverd? aan de nieuwe aandeelhouders.

I ln geen enkele van de fuserende vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die;

recht geven op bijzondere rechten. I

I; Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuursorganen. il De vergaderingen keuren de eigendomsoverdracht goed van de activa- en, passivabestanddelen van de commanditaire vennootschap op aandelen "MDF" naar dei commanditaire vennootschap op aandelen "MDT".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[tink B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.i

IN

NEERGELEGD

Mir

2 7 DEC, 2012

RECHTBA*11UAN KOOPHANDEWMiQENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF is uitvoerig beschreven in voormeld verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Ulrich DE POORTERE, voornoemd.

De overgang van het vermogen van de commanditaire vennootschap op aandelen "MDF" op de overnemende vennootschap de commanditaire vennootschap op aandelen "MDT" geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

- Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De overnemende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

- De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

- De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

- De inbreng omvat eveneens de archieven en de boekhoudkundige documenten van de overgenomen vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

De algemene vergaderingen verwijzen naar het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 31 oktober 2012, voornoemd, met beschrijving van de boekhoudkundige verwerking van deze fusie.

4. De algemene vergaderingen besluiten dat het maatschappelijk kapitaal van de commanditaire vennootschap MDT wordt verhoogd met vijfhonderdtweeënzestig euro vijftig cent (E 562,50) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) tot tweeënzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro vijftig cent (¬ 62.562,50) door voormelde overneming van de commanditaire vennootschap op aandelen "MDF", mits uitgifte van één (1) nieuw aandeel. De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

5. De algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen MDT besluit met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de commanditaire vennootschap op aandelen MDT verhoogd wordt met zevenendertigduizend vierhonderdzevenendertig euro vijftig cent (E 37.437,50) om het te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderdtweeënzestig euro vijftig cent (E 62 562,50) tot honderdduizend euro (E 100.000,00) door incorporatie van reserves van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

6. De algemene vergaderingen stellen vast dat de goedkeuring van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap "MDF" zal gebeuren door de algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "MDT".

7. De vergaderingen stellen vast dat door de fusie door overname door de commanditaire vennootschap op aandelen MDT van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF, de commanditaire vennootschap op aandelen MDF opgehouden heeft te bestaan.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zullen instaan voor de vernietiging van de bestaande aandelen in de commanditaire vennootschap op aandelen MDF en het aandelenregister aftekenen.

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zullen zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister van de commanditaire vennootschap op aandelen "MDT".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r 51 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

i.

.i Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



8. De algemene vergaderingen besluiten tot het ontslag van de zaakvoerders van de commanditaire vennootschap op aandelen MDF, zijnde de voormelde echtgenoten Urbain Maebe-Dobbelaere Ivette, waarmee zij zich zich akkoord verklaren.

De vergaderingen besluiten dat de goedkeuring van de jaarrekening zal gelden als kwijting voor het uitoefenen van zijn mandaat.

9. De vergadering verleent machtiging aan haar respectievelijke bestuursorganen voor uitvoering van de genomen beslissingen en coördinatie van de statuten.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2013 - Annexes du Moniteur belge Notaris Peter De Proft te Deinze

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte  verslag zaakvoerders MDF



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2012
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0451265873

' Benaming

(voluit) : MDF

(verkort) :

*iaisiaae"

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : MACHELENBINNENWEG lA - 9800 DEINZE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL - FUSIE DOOR OVERNEMING

Dl)

I .identiteit van de vennootschappen :

A.Overnemende vennootschap :

L., " Naam : "MDT"

e

ci; " Rechtsvorm : Comm.VA

" e " Zetel : Machelenbinnenweg 9A, 9800 Deinze

o

X " Doel:

" De vennootschap heeft tot doel, zo in België als In het buitenland, het verrichten van aile activiteiten ais'.

" p : holding, management- en patrimoniumvennootschap die zij mag stellen in overeenstemming met de wettelijke;

re reglementeringen.

cià

w Deze activiteiten zijn onder meer:

e 7.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,;

uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium zoals:

d - onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

eq ' ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten,;

o. urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

e- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerend&

o waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

Ir- - landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

0

I Dit alles met uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die

overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een

et

wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en dit voor zoverre daartoe geen erkenning en

inschrijving werd bekomen.

et 2.AIle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-fiats, rusthuizen, horeca-uitbatingen en

+ vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren,

el ; verkopen en ruilen, in concessie geven en in concessie nemen.

te 3,l-let nemen van participaties onder eender welke vorm, in aile bestaande of nog op te richten

" : vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen

á ' van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

P De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerend en onroerende

handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

el

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen

maar bevorderend zijn.

e De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijzecià

Ce in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

e groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of,

:risoortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder: meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bijgevolg optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte van 04/0911993, voor meester Tony Bouckaert, notaris te t-aarne-Kalken, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3010911993 onder nummer 930930-222,

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte gehouden voor notaris Peter Pauwels te Deinze, de dato 28/09/2001; bekendgemaakt in de blagen tot het Belgisch Staatsblad van 25110/2001 onder nummer 20011025-713.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0450.842.637.

B.Over te nemen vennootschap:

" Naam : "MDF"

" Rechtsvorm : Comm.VA

" Zetel ; Machelenbinnenweg 1A, 9800 Deinze

" Doel

" De vennootschap heeft tot doel, zo in België ais in het buitenland, het verrichten van aile activiteiten als holding, management- en patrimoniumvennootschap die zij mag stellen in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten zijn onder meer:

1.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten,

Dit alles met uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en dit voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen,

4.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, in concessie geven en in concessie nemen.

5.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin,

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe ncodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte van 06/11/1993, voor meester Tony Bouckaert, notaris te Kalken, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 02/12/1993 onder nummer 931202-463.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte van het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden voor notaris Peter Pauwels te Deinze, de dato 28/09/2001; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2511012001 onder nummer 20011025-717.

Ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen onder nummer 0451.265.873.

2. Voorgenomen verrichtingen :

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen aan de algemene vergaderingen van de

onderscheiden vennootschappen de voorgestelde fusie door overneming voorleggen tussen MDT en MDF.

3.Ruilverhouding van de aandelen :

Voor de bepaling van de ruilverhouding van de aandelen wordt rekening gehouden met een gewogen

gemiddelde waarde op basis van de intrinsieke waarde.

Aan eventuele andere waarderingsmethoden op basis van rendement of andere determinanten wordt geen gewicht toegekend aangezien de activa van de vennootschappen in hoofdzaak allen bestaan uit onroerende goederen die warden ter beschikking gesteld aan derden.

Naar aanleiding van de fusie door overneming van MDF door MDT zullen in ruil voor drie (3) volstorte aandelen in MDF, één (1) nieuw aandeel in MOT worden toegekend,

Door het feit dat MOT reeds een participatie bezit van duizend vijfhonderd zevenennegentig (1.597) aandelen op het totaal van duizend zeshonderd (1.600) aandelen van MDF, zullen ten belope van deze duizend vijfhonderd zevenennegentig aandelen geen nieuwe aandelen van MOT worden toegekend naar aanleiding van de voorgestelde fusie, en dit overeenkomstig art. 703, §2 Wetboek van Vennootschappen.

4.Wijze van uitgifte van de aandelen :

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap zullen als volgt worden toegekend in vergoeding van

de aandelen in de over te nemen vennootschap:

Onmiddellijk na de fusie zullen de nieuwe gecreëerde aandelen worden ingeschreven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap. Van deze inschrijving zullen certificaten worden afgeleverd aan de nieuwe aandeelhouders.

De aandelen van de overgenomen vennootschap worden door voormelde omruiling van rechtswege van onwaarde.

5.Datum van deelname in de winst :

De nieuw uit te geven aandelen in "MDT" zullen delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en twaalf,

6.Boekhoudkundige datum van de verrichtingen :

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf één

januari tweeduizend en twaalf te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

7.Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten :

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

8.Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor :

De respectievelijke bestuursorganen van Comm.VA "MDT", en Comm.VA "MDF" beslissen de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Winch De Poortere, kantoorhoudend te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 337, aan te stellen als bedrijfsrevisor die verslag zal moeten uit brengen over de voorgenomen fusie tussen "MDT" en "MDF".

9.Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke bestuursorganen van de verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie,

10.Verdeling van de nieuw uit te geven aandelen in de overnemende "MDT" onder de aandeelhouders van "MDF"

De aandelen zullen worden verdeeld zoals beschreven onder punt 4 hierboven betreffende de ruilverhouding.

11.Motivering van de voorgestelde verrichtingen :

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoord De gevorderde leeftijd van de huidige zaakvoerders, die een wijziging van bestuursorgaan noodzakelijk zal F maken leidt tot enige opportuniteiten inzake een nieuw bestuursorgaan en de overname van MDF Comm.VA door MDT Comm VA zou moeten leiden tot een concentratie van onroerende goederen met het oog op verdere uitbouw en efficiënter beheer van de beschikbare middelen.

12.Bodemattest - Bodemsaneringsdecreet

MDT Comm.VA verklaart te weten dat er op dit ogenblik geen bodemattesten voorhanden zijn, doch dat

volgens verklaring van MDF Comm.VA geen risico-activiteiten zijn uitgevoerd.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

13. Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen

door de overnemende vennootschap, Comm.VA "MDT".

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding z van de fusie gedragen worden door de overnemende en de over te nemen vennootschap, elk ten belope van de helft.

14.Voorgestelde statutenwijzigingen

Conform de in punt 3 voorgestelde ruilverhouding zullen naar aanleiding van de fusie één (1) nieuw aandeel worden gecreëerd voor deze inbreng, Dit nieuw aandeel zal een fractiewaarde hebben van één/vijfhonderd en eenste (1/501e) deel van het maatschappelijke kapitaal.

Het kapitaal zal verhoogd worden met 562,50 EUR door creatie van één (1) nieuw aandeel om het te brengen op 62.562,50 EUR en zal daarna nogmaals worden verhoogd door incorporatie van reserves van MDF ten bedrage van 37.437,50 EUR om het te brengen op 100.000,00 EUR.

Dientengevolge zal de tekst van de statuten met betrekking tot het kapitaal vervangen worden door de volgende tekst

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR) en wordt = vertegenwoordigd door vijfhonderd en één (501) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één vijfhonderd en eenste (1/501e) deel van het maatschappelijk kapitaal."

Verbintenis

De respectievelijke bestuursorganen van Comm.VA "MDT" en Comm.VA "MDF" verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van "MDT" en "MDF"

De respectievelijke bestuursorganen van Comm.VA "MDT" en Comm.VA "MDF" zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde i rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen

Aldus opgemaakt te Deinze, 30 juni 2012 , t

v-wkwum

DOBBELAERE IVETTE

Zaakvoerder MDF Comm.VA

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 13.07.2012 12298-0165-012
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 12.07.2011 11294-0311-012
14/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 08.07.2010 10292-0297-012
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 08.07.2009 09403-0282-012
22/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 11.07.2008 08414-0237-012
28/08/2007 : GE171078
17/07/2007 : GE171078
11/07/2006 : GE171078
01/07/2005 : GE171078
28/07/2004 : GE171078
28/08/2003 : GE171078
14/08/2003 : GE171078
04/07/2001 : GE171078
17/06/1999 : GE171078

Coordonnées
MDF

Adresse
MACHELENBINNENWEG 1A 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande