MDP INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MDP INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.985.140

Publication

25/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/01/2012
ÿþ mod 11.1

_ ~iï?K( ~3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2e 12e 20%

RECHTBANK VAN KOOPHANDE(G~ieiaem

III " iYI~IIflaooIIIIIIIVI

osss*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : MDP Industries

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Buurtstraat 30

9990 Maldegem

Onderwem akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 16 december 2011, neergelegd voor:. registratie, blijkt dat er door :

1. De heer MUNGHEN Kurt Alice Arthur [IK 590-4734052-90) [RR 81.10.13-245.69], specialist administratieve`; bedrijfsfuncties, geboren te Sint-Nikiaas op dertien oktober negentienhonderdeenentachtig, en zijn echtgenote mevrouw DE PAUW Ellen Christine Martin [IK 591-4202709-92) [RR 86.03.26-290.78], arbeider(ster),':. ;F geboren te Brugge op zesentwintig maart negentienhonderdzesentachtig, samen wonende te 9990 Maidegem,

': Kleine Buurtstraat 30.

"

Welke verklaren en bevestigen dat zij gehuwd zijn het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en dat

tot op heden het stelsel zelf niet hebben gewijzigd.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : MDP Industries

Zetel : 9990 Maldegem, Kleine Buurtstraat 30

Doel :

Het doel van de vennootschap is, voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan, in binnen

en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen :

- Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen.

- Vervaardiging van magnetische en optische media.

- Vervaardiging van medische apparatuur en medische regelapparatuur.

- Reparatie van machines, elektronische en optische apparatuur en andere apparatuur.

- Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen.

- Installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Vervaardiging van andere machines, apparatuur en werktuigen voor specifieke doeleinden.

- Vervaardiging van machine,s apparatuur voor koeltechniek en klimaatregeling voor niet specifiek huishoudelijk;;

gebruik.

- Vervaardiging van computers en randapparatuur.

- Groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterswerk

meetcontroles en navigatie-instrumenten.

- Draadloze telecom.

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's.

- Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd

1euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder vermelding van de

nominale waarde.

Inbreng in geld:

1. De heer MUNGHEN Kurt voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van vijftienduizend achthonderdentien euro (¬ 15.810 00) waarvoor hem viifentachtig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw DE PAUW Ellen voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten betope van tweeduizend zevenhonderdnegentig euro (¬ 2.790,00), waarvoor haar vijftien aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

en verwarming, in pompen en compressor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De oprichters verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat alle aandelen voor een/derde deel volstort zijn.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer MUNGHEN Kurt i voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichters als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur mevrouw DE PAUW Ellen voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

." De werkende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscalis, te 9900 Eeklo, Boelare 82, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondernemingsloket.

3. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de heer MUNGHEN Kurt de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de "BNP Paribas Fortis Bank".

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen_overschrijven.op.een.rentedragende.rekening.op.naam_van.de vennootschap._

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOr"

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 111

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MDP INDUSTRIES

Adresse
KLEINE BUURTSTRAAT 30 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande