ME-TA MATTIAS NEYT

Société en commandite simple


Dénomination : ME-TA MATTIAS NEYT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 546.798.106

Publication

04/03/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O 54 6 4 el 8 .406

Benaming

(voluit) : ME-TA MATTIAS NEYT

(verkort):

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Jan Burssensstraat 23 - 9850 Nevele

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Art. 1 : Er wordt heden 31 januari 2014 een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de naam luidt: ME TA MATTIAS NEYT

door :1.De Heer NEYT Maillas, Jan Burssensstraat 23 te 9850 Nevele, geboren te Brugge op 22 juli 1978. NN 78.07.22-119-35. Gehuwd.

2.Mevrouw VAN KERREBROECK Stéphanie, Jan Burssensstraat 23 te 9850 Nevele, geboren te Gent op 26 april 1979. NN 79.04.26-082-49. Gehuwd.

Art. 2 : De zetel is gevestigd te 9850 Nevele, Jan Burssensstraat 23. De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest.

Art. 3 De vennootschap heeft tot doel

Aile verrichtingen met betrekking tot onderzoek en advies in de gezondheidssector, vertegenwoordiging en agentschap als mede alle makelaars- en commissieverrichtingen met betrekking op de gezondheidszorg.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van commerciële, industriële en financiële, roerende en, onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding en de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van aile mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder In het kader van de activiteiten die verband houden met het hoger beschreven maatschappelijk doel van de vennootschap.

Het verlenen van diensten in de ruimste zin van het woord, waaronder onder meer maar niet uitisuitend zakelijke dienstverlening, aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen en zelfstandigen die actief zijn in de gezondheidssector en/of aanverwante sectoren.

Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betreking tot onroerende goederen en zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, huur en verhuur, de ruil of verkaveling, de bouw of verbouwing en in meer algemene zin, alle verrichtingen die rechtstreeks of. onrechtstreeks betrekking hebben op het beheren of productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Daartoe mag zij alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doet. Zij mag deelnemen in en samenwerken met alle ondememingen die haar doelstellingen kunnen bevorderen.

Zij kan deze handelingen uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Deze opsommingen zijn aanwijzend, doch niet beperkend in de meest brede zin. Zowel binnenland en buitenland:

In het algemeen kan zij alle commerciele, industriele, financiele, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die in verband kunnen worden gebracht met de hiervoor niet-limitatief opgesomde verrichtingen.

De vennootschap kan ook ten voordele van derden waarborgen toestaan, roerende goederen verpanden en onroerende goederen met hypotheken bezwaren.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Art.4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf 1 februari 2014.

Zij kan vervroegd ontbonden worden. De vennootschap kan verbintenissen aangaan die haar duur overschrijden.

Art.5 : Het kapitaal is bepaald op 1.000,00 Euro Het samengesteld uit 10 aandelen, elk van 100,00 Euro, onderschreven door de vennoten als volgt : Dhr. NEYT Maillas voornoemd : 5 aandelen

-Mevr. VAN KERREBROECK Stéfanie voornoemd : 5 aandelen

RECHTSANK VAN I-,....

KO4PHPeie. TE GENT

21 FEG. 2014

i 4,1~ç

1111111111181111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Deze bedragen zullen in speciën volstort worden op een bankrekening van de vennootschap. Er is slechts één eigenaar per aandeel.

Art.6 ; De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of wegens overlijden, dan met instemming van alle andere vennoten.

Art.7 : De vennootschap wordt bestuurd door een beherend vennoot, zijnde de heer NEYT Mafias voornoemd. Hij heeft de meest uitgebreide macht. Zijn vergoeding wordt goedgekeurd door de jaarlijkse algemene vergadering. Mevrouw VAN KERREBROECK Stéfanie treedt op als stille vennoot.

Art.8 ; De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uitte voeren of toe te laten.

Art.9 Het aantal vennoten is maximaal beperkt tot vijf. Daartoe behoren comparanten voornoemd. Er zal geen commissarisrevisor benoemd worden.

Art.10 : Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op tweede zaterdag van december om 10.00 uur., en voor de eerste maal in tweeduizend en vijftien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal deze vergadering de eerstvolgende werkdag plaatshebben, zelfde uur.

Elk der vennoten kan, wanneer hij dit nuttig acht, een buitengewone algemene vergadering samenroepen, Alsdan dient hij de andere vennoot te verwittigen minstens drie vrije dagen voor de vooropgestelde datum, met opgaven van de punten van de dagorde.

Art.11 ; Op de jaarlijkse vergadering of de buitengewone algemene vergadering geeft elk aandeel recht op één stem;

Art.12 : Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar. Het eerste maatschappelijk jaar begint op 1 februari tweeduizendenveertien en eindigt op dertig juni tweeduizend en vijftien.

Art.13 ; Op het einde van elk boekjaar worden de rekeningen afgesloten en de jaarrekening opgesteld. Het resultaat van het boekjaar, na boeking van alle kosten en afschrijvingen en na het aanleggen van de nodige provisies, wordt verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering, rekening houdend met alle wettelijke en statutaire bepalingen. Er kan op de winst van het boekjaar een interim-dividend worden uitgekeerd tijdens het lopend boekjaar. De vennootschap zal zich alsdan schikken naar de bepalingen opgenomen in art. 617 en 618 van het Wetboek Vennootschapsrecht, waar deze toepasbaar is.

Art,14 : De algemene vergadering mag de statuten wijzigen. Hiertoe kan slechts worden overgegaan indien een drie vierde meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde aandelen hiermede instemt.

Art.15 : In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op het even welk tijdstip, zal de vereffening geschieden door één of meerdere vereffenaars, al dan niet zaakvoerder of aandeelhouder, welke door de buitengewone algemene vergadering die de vennootschap in vereffening stelt, wordt aangeduid.

Zij kan handelen dan in de hoedanigheid van de vereffenaar. De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide macht, voorzien bij art. 186 e.v, van het Wetboek Vennootschapsrecht,

Art.16 : Na de betaling van de schulden wordt het netto-actief eerst aangewend om in speciën het bedrag der volstorte of niet volstorte aandelen terug te betalen. Het saldo wordt evenredig verdeeld onder aile aandelen.

Art.17 : Voor de uitvoering van deze statuten kiest de zaakvoerder, woonst ter maatschappelijke zetel, waar al de mededelingen, waarschuwingen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Art.18 : De vennoten verklaren zich volledig te gedragen naar de maatschappelijke wetten op de handelsvennootschappen. De bepalingen ervan, waarvan hier niet afgeweken wordt, worden aanzien als ingeschreven in deze akte en de clausules, welke strijdig zouden zijn met de imperatieve bepalingen van deze wetten, zullen aanzien worden als niet geschreven.

Art.19 : In toepassing van art. 60 Wetboek Vennootschapsrecht worden alle verbintenissen aangegaan door één der voornoemde partijen, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, en dit sedert zes januari tweeduizend en veertien overgenomen door de vennootschap.

Art. 20 : De beherende vennoot, tevens zaakvoerder, de heer Neyt Mafias voornoemd, verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Abofisc Bultinck BVBA en haar zaakvoerder, de heer Danny Bultinck, met zetel te 9850 Nevele, Vaart Links 31, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerlegging en/of verklaringen op het ondememersloket, sociaal verzekeringsfonds, bij elke dienst van de Federale Overheidsdienst Financiën en aile andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke inschrijvingen, neerleggingen, wijzigingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslisssingen die genomen werden of in de toekomst zullen genomen worden

get. NEYT Mafias " Beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ME-TA MATTIAS NEYT

Adresse
JAN BURSSENSTRAAT 23 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande