MEDERI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDERI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 859.979.036

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.05.2014, NGL 25.06.2014 14217-0527-019
04/11/2014
ÿþmod 11,1

In

de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4 11J1.-

.

NEERGELEGD 24-1O-2

RECHT~q'EIC GENT

N

KOOPHM`

Ondernemingsnr : 0859.979.036

Benaming (voluit) : MEDERI

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Groot-Brittanniëlaan 18

9000 GENT

Onderwerp akte :OPHEFFING VOORKEURRECHT KAPITAALVERHOGING 1N GELD - KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drie oktober tweeduizend veertien, door Meester Timi` CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;, "Medeti", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Groot Brittanniëlaan 18, hierna "de Vennootschap genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Opheffing van het voorkeurrecht aangaande de kapitaalverhoging in het voordeel van de naamloze vennootschap VEBEGO SERVICES en de vereniging zonder winstoogmerk THUISVERZORGING IN SOLIDARITEIT.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vijfhonderd tweeënzestigduizend achthonderd zeventig euro (562.870,00 EUR), om het te brengen op een miljoen tweehonderd en vierduizend achthonderd achtendertig euro (1.204.838,00 EUR).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van, duizend driehonderd en negen (1.309) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen', bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van vierhonderddertig;: euro (430,00 EUR) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE09 0017.3818.7557 op naam van de Vennootschap bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 2 oktober 2014, dat aan de notaris werd;` overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen tweehonderd en vierduizend achthonderd.: achtendertig euro (1.204.838,00 EUR) en is vertegenwoordigd door zesduizend en vijf (6.005) aandelen zonder nominale waarde":

4° Wijziging van de volgende artikelen van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014:

11 vervanging van artikel 8 van de statuten betreffende de ondeelbaarheid van de effecten.

21 vervanging van artikel 10 van de statuten betreffende de uitgifte van gewone obligaties.

31 vervanging van artikel 12 van de statuten betreffende de overdracht en de overgang van de aandelen. 41 vervanging van artikel 13 van de statuten door de volgende tekst:

"13. /De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste zeven leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar, onbeperkt hernieuwbaar. Zei, worden door de algemene vergadering van de aandeelhouders benoemd op bindende voordracht van de': aandeelhouders, conform de volgende modaliteiten:

(i) één bestuurder wordt benoemd op voordracht van Vebego Services NV;

(ii) één bestuurder wordt benoemd op voordracht van Thuisverzorging in Solidariteit VZW;

(iii) één bestuurder wordt benoemd op voordracht van Gands NV;

(iv) de overige bestuurders worden benoemd op voordracht van de overige Aandeelhouders andere dan ; diegene die reeds een Bestuurder voorgedragen overeenkomstig onderhavig artikel sub (i) tot en met (iii).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

à

leVoor, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hun machtiging kan te allen tijdê worden herroepen,

Het mandaat van uittredende bestuurders die niet herkozen worden, houdt op onmiddellijk nadat de algemene vergadering tot herverkiezing is overgegaan.

13.2 Indien een aandeelhouder die overeenkomstig onderhavig artikel gerechtigd is om een lijst van kandidaat-bestuurders voor te dragen, nalaat om zijn rechten in dat opzicht ten volle uit te oefenen, zal dit geen afstand of vermindering van zulke rechten meebrengen en zal die omstandigheid dergelijke aandeelhouder evenmin verhinderen om de bedoelde rechten op een later tijdstip alsnog ten volle uit te oefenen

13.3.0e raad van bestuur kiest zijn voorzitter onder de Actieve Bestuurders, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014. De aandeelhouders zullen er voor zorgen dat de bestuurders die op hun voordracht worden benoemd, dienovereenkomstig stemmen. Indien en zolang de raad van bestuur geen voorzitter benoemt, zal het voorzitterschap van de raad van bestuur worden waargenomen door de oudste bestuurder.

13.4 Ten slotte zal elke aandeelhouder het recht hebben om een afgevaardigde waarnemer/expert te laten deelnemen aan de raad van bestuur.

13.5 De aandeelhouders komen overeen dat de bestuurders die zij voordragen rechtspersonen mogen zijn indien zij een voor vijfenzeventig percent (75%) Verbonden vennootschap, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, van een aandeelhouderzijn.

13.6 De vaste vertegenwoordigers die een rechtspersoon vertegenwoordigen in diens functie als bestuurder: van de vennootschap dient een persoon te zijn die relevante ervaring heeft."

51 vervanging van artikel 15 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de venndotschap het vergt of telkens als een bestuurder of een Actieve Bestuurder, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van, bijeenroeping.

ledere bestuurder of Actieve Bestuurder, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 = september2014, mag zich op een vergadering van de raad van bestuur op ad hoc-basis laten bijstaan door één niet-stemgerechtigde raadgever, afgevaardigde waarnemer of expert."

61 vervanging van artikel 16 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd.

Indien de raad van bestuur niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien kalenderdagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is,

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief of telefax of via e-mail via elektronische handtekening (van zodra rechtsgeldigheid kan gegeven worden aan deze wijze van stemming). Zij mogen ook aan een persoon bij brief, telegram, telex of telefax volmacht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de raad van bestuur. Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Iedere bestuurder of Actieve Bestuurder, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, mag zich op een vergadering van de raad van bestuur op ad hoc-basis laten bijstaan door één niet-stemgerechtigde raadgever, afgevaardigde waarnemer of expert."

71 vervanging van artikel 29 van de statuten betreffende de toelating tot de algemene vergadering.

8/ vervanging van artikel 30 van de statuten door de volgende tekst;

"ieder aandeel heeft recht op één stem.

Evenwel kunnen beslissingen voor de volgende materies enkel genomen worden mits instemming van Vebego Services NV, Thuisverzorging in Solidariteit VZW, Gands NV en de meerderheid van de Actieve Bestuurders Plus, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014:

a. het benoemen/ontslaan van de bestuurders van de Vennootschap;

b. het toekennen of weigeren van de kwijting aan een bestuurder of de commissaris van de Vennootschap;

c, het goedkeuren van de jaarrekening van de Vennootschap;

d. het doorvoeren van een kapitaalverhoging of een kapitaalvermindering;

e. het toekennen van een dividend en/of tantième;

f. het beslissen over de uitgifte van (converteerbare) obligaties of warrants;

g. het doorvoeren van statutenwijzigingen.

Voor alle andere beslissingen dan bedoeld in voorgaande paragraaf kan een Aandeelhouder in ieder geval maximaal veertig percent (40%) van het totaal van de aanwezige stemrechten verbonden aan de Effecten, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, van de vennootschap gebruiken. Als er meer dan veertig percent (40%) van het totaal van de aanwezige stemrechten verbonden aan de Effecten, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, van de vennootschap in het bezit zijn van eenzelfde aandeelhouder of groep van Verbonden Aandeelhouders, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, dan zal de desbetreffende aandeelhouder of groep van Verbonden Aandeelhouders, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, zich onthouden van de stemming (blanco stemmen) voor het gedeelte dat veertig percent (40%) van het totaal van de aanwezige stemrechten verbonden aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Q

tVoor,- behouden aan het Belgisch Staatsblad

,v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Effecten, zoals gedefinieerd in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014, van de Vennootschap vertegenwoordigt.

Deze blanco stemmen zullen niet in aanmerking worden genomen bij het bepalen van het meerderheidsquorum.

91 vervanging van artikel 36 van de statuten door de volgende tekst:

Het batige saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken, mits inachtneming van de desbetreffende afspraken in de aandeelhoudersovereenkomst van 30 september 2014.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden?

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, negen volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 596 en 598 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der. Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013
ÿþMotl PDF 11.1

k.zl_li.< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IsYNYgliYYIpu

2 0 NOV. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL efeENT

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0859.979.036 Benaming (voluit):

(verkort): MEDERI

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Groot-Brittaniëlaan 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op 6 november 2013, akte geregistreerd te Gent, 2e registratiekantoor op 12 november 2013, boek 6/50, blad 57, vak 21, één rol, geen verzending. Ontvangen ; VIJFTIG euro (¬ 50,00), De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de naamloze vennootschap MEDERI met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Groot-Brittaniëlaan 18, de .volgende beslissingen heeft genomen

De buitengewone algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het kapitaal terug te brengen van zevenhonderd eenenveertigduizend negenhonderdachtenzestig euro (¬ 741.968,00) naar zeshonderd eenenveertigduizend negenhonderdachtenzestig euro (¬ 641.968,00) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit wordt artikel 5 van de statuten vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zeshonderd eenenveertigduizend negenhonderdachtenzestig euro (¬ 641.968,00) en is vertegenwoordigd door vierduizend zeshonderd zesennegentig (4.696) aandelen zonder nominale waarde."

Voor eensluidend uittrreksel

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd.

-uitgifte van de akte kapitaalvermindering

-aanwezigheidslijst

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/12/2014
ÿþ Mod Wad 11,1

! !f i~J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELG NEERGELEGD

25-11-2014

0 4 SEP. 2014

ELGISCH

3TAATSB ~,óP~áTN©>;~L`~~ VAN

u~bi~~uu~uiuiun

19 161A9*

iw

u

B

Ondememingsnr : 0859.979.036 Benaming

(voluit) : Mederi NV (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groot Brittaniëlaan 18, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder! benoeming afgevaardigd bestuurder

Op de Algemene Vergadering van 19 mei 2014 werden volgende beslissingen genomen:

- de jaarrekening van 2013 werd goedgekeurd

- er werd kwijting verleend aan de bestuurders voor hun bestuurdersmandaat

- de bestuurder Wilicon BVBA met als vast vertegenwoordiger Willy Vertongen werd benoemd tot

afgevaardigd bestuurder

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 juli 2014 werd:

- het ontslag van bestuurder Jan Léon Vande moortel wonende te 9000 Gent, Groot Brittaniëlaan 8 werd aanvaard

getekend

Willy Vertongen, vaste vertegenwoordiger van Wilicon BVBA

afgevaardigd bestuurder

30/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

iI11IUIII131,11.1191,111.11,111ll9085*131,11.1191,111.11,1111+1

Ondernemingsnr : 0859.979.036

Benaming

(voluit) : Mederi NV

(verkort) :

Rechtsvorm : ~DJr,r1~C. e1Y1bO

;

T'tiEc1-n-r .., VAN

P1-1 Grtffie_ -r r GENT

1tiEEP;ix;:.LEGD

JULI 2i3t3

Zetel : Groot - Brittaniëlaan 18, 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag/ benoeming - verlening bestuurdersmandaten

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van 13 mei 2013

- werd het ontslag van Bart Baert, twonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6 als vaste vertegenwoordiger van Vebego Services NV met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Luchthavenlei 7B en met ondernemingsnummer 0899.526.431 aanvaard.

werd de benoeming van Luc van de Voorde, wonende te 4561 VD Hulst (Nederland), Paganinistraat 19 als vaste vertegenwoordiger van Vebego Services NV met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen, Luchthaven lei 7B en met ondernemingsnummer 0899.526.431 aanvaard.

Op dezelfde Algemene Vergadering werd beslist om de mandaten van de betuurders met 6 jaar te verlengen.

Getekend,

BVBA Tillovan

met als vaste vertegenwoordiger

Herman Van Loon,

Bestuurder

i

18/12/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie e-akt

NEF.UGEÏEGD

7 -12- 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

~.r.- Griffie

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0859.9X.036

Benaming

(voluit) : Mederi NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groot - Brittaniëlaan 18, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag! benoeming bestuurders

Op de Buitengewone Algemene Vergadering van 29 november 2012 werd:

1. het ontslag van volgende bestuurder aanvaard:

BVBA Glorieux - Wuyts met zetel te 1700 Dilbeek, Boslaan 3

2. de benoeming van volgende bestuurder goedgekeurd:

- Willcon BVBA met zetel te 9900 Eeklo, ondernemingsnummer 0835.839.694 en met vaste vertegenwoordiger de heer Willy Vertongen wonende te 9900 Eeklo, Tuinbouwstraat 1

Getekend

BVBA Tillovan

met als vaste vertegenwoordiger

de heer Herman Van Loon

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 05.07.2012 12264-0533-016
25/04/2012
ÿþVoor- behoudE aan he Belgisc StaatsbL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao~sa~o"

Ondememingsnr : 0859979036

Benaming

(voluit) : Mederi NV

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groot Brittaniëlaan 18, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - vertenging bestuurdersmandaten

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering 16 mei 2011 werden volgende bestuurders benoemd:

- Vebego Services NV met zetel te 2100 Antwerpen, Luchthavenlei 7B, ondernemingsnummer 0899.526.431 en met vaste vertegenwoordiger Bart Baert, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6

- Mederi at Home CVBA met zetel te 9300 Aalst, Drie Sleutelsstraat 74, ondernemingsnummer 0837.482.756 en met vaste vertegenwoordiger Martine Braem, wonende te 8953 Wijtschate, Neerwaastenstraat 8

Op dezelfde Algemene Vergadering werd beslist om de mandaten van de bestuurders te verlengen tot de Algemene Vergadering van 2014.

NEERGELEGD

1 3 APR. 2012

IRECHTBANK VAN KOOPHIVelffrEL TE GENT

B Tillovan

met als vaste vertegenwoordiger de heer Herman Van Loon bestuurder

eteke VBf~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2011
ÿþ,

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3

II

II

u

i

A

u

i

i

III

*11190749*

bel a. BE Sta

NEERGELEGD

08. DEC. 2011

Rf.:CI I"I'Ii:1.\ K V: N 1.(00 ~, ,t;_)F:I.'I'I? GF..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0859979036

Benaming (voluit): MEDERI

(verkort):

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9000 GENT, Groot-Brittaniëlaan 18.

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Buitengewone Algemene Vergadering -

Kapitaalvermi ndering.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats te Gentbrugge op vierentwintig november tweeduizend en elf, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op negenentwintig november nadien, boek 229, blad 79, vak 19, twee rollen, geen verzendingen. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de naamloze vennootschap MEDERI met zetel te Gent, Groot-Brittaniëlaan 18, de volgende beslissingen heeft genomen :

De buitengewone algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderdeenendertigduizend vierhonderdachtentachtig euro (E 131.488,00) om het kapitaal terug te brengen van achthonderddrieënzeventigduizend vierhonderdzesenvijftig euro (¬ 873.456,00) naar zevenhonderdeenenveertigduizend negenhonderdachtenzestig euro (¬ 741.968,00) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De kapitaalvermindering wordt aangerekend op het fiscaal gestorte kapitaal.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De terugbetaling aan de aandeelhouder zal pas geschieden, indien binnen twee maanden nà de bekendmaking van het besluit in het Belgisch Staatsblad, de schuldeisers, volgens artikel 6131614 van het Wetboek van Vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal slechts tot uitbetaling worden overgegaan voor zover de, schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald, zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

In overeenstemming met het hierboven geacteerde besluit wordt artikel 5 van de statuten vervangen. door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderdeenenveertigduizend: negenhonderdachtenzestig euro (C 741.968,00) en is vertegenwoordigd door vierduizend: zeshonderd zesennegentig (4,696) aandelen zonder nominale waarde."

Er werd opdracht gegeven aan de raad van bestuur om:

- de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen, inzonderheid de bevoegdheden om de, terugbetaling waartoe de algemene vergadering heeft besloten, na afloop van de termijn onder de' wettelijke voorwaarden te verrichten;

- de statuten te coördineren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

Maarten Duytschaever, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd.

-uitgifte van de akte kapitaalvermindering.

-aanwezigheidslijst.

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-beho+iden

aarifnet.

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 31.08.2011 11506-0444-011
26/07/2011
ÿþt Mod 2.1

"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

----- ~--

gui

VIII

III

II

u

*11114600*

bel az Be Sta

Ondememingsnr : 0859.979.036

Benaming

(voluit) : Mederi NV

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Groot - Brittaniëlaan 18, 9000 Gent

Onderwerp akte : Algemene Vergadering - verlening bestuurdersmandaten

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van 16.05.2011 werd beslist om de mandaten van volgende bestuurders te verlengen tot de Algemene Vergadering van 2012

- BVBA Marci international met zetel te 3090 Overijse, Zesbundersplein 10 met als vertegenwoordiger de

Heer Cols Christian

- De Heer Vande Moortel Jan, wonende te 9000 Gent, Groot - Brittaniëlaan 8

- BVBA Raf Bronselaer met zetel te 1730 Asse, Wagenmeers 3 met vertegenwoordiger de Heer Raf Bronselaer

- BVBA Glorieux - Wuyts met zetel te 1700 Dilbeek, Boslaan 3 met vertegenwoordiger de Heer Marc Glorieux

- BVBA Tiflovan met zetel te 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 59 met vertegenwoordiger de Heer Herman Van Loon

Getekend,

BVBA Tillovan

met als vaste vertegenwoordiger

de Heer Herman Van Loon

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþ Moi 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

*1101A588*

~ NEERGELEGD !

1 JAN. 2011

Ri:C:di: i;A.11ti VAN KOCº%t'I-1-1NdwilfiEf" [: CENT

Ondernemingsnr : 0859979036

Benaming

(voluit) : Mederi

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Groot- Brittaniëlaan 18

Onderwerp akte : Algemene vergadering - verlenging bestuurdersmandaten

Op de jaarlijkse Algemene Vergadering van 5 juli 2010 werd beslist om de mandaten van volgende bestuurders te verlengen tot de Algemene Vergadering van 2011

- BVBA Marci International met zetel te 3090 Overijse, Zesbundersplein 10

- De Heer Vande Moortel Jan, wonende te 9000 Gent, Groot-Brittaniëlaan 8

- BVBA Raf Bronselaer met zetel te 1730 Asse, Wagenmeers 3

- BVBA Glorieux-Wuyts met zetel te 1700 Dilbeek, Boslaan 3

- BVBA Tillovan met zetel te 2820 Bonheiden, Oude Schrieksebaan 59

Getekend,

BVBA Tillovan

met als vaste vertegenwoordiger

de heer Herman Van Loon

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.05.2010, NGL 28.12.2010 10648-0119-014
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.05.2009, NGL 10.06.2009 09204-0348-016
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 01.07.2008 08328-0318-016
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 17.07.2007, NGL 27.07.2007 07493-0149-016
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.07.2006, NGL 27.07.2006 06556-0561-016
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 11.07.2005, NGL 20.07.2005 05531-2942-011

Coordonnées
MEDERI

Adresse
GROOT-BRITTANNIELAAN 18 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande