MEDI-RAY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDI-RAY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.725.130

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 15.05.2014 14128-0593-018
29/11/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

i 9 NOV, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDELGI tij 1T

r"

11111ioini~i~ii iii a

*1317 07*

i N







Ondernemingsnr : 0452.725.130

Benaming (voluit) : Medi-Ray

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Groot-Brittanniëlaan, 26

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING - WIJZIGING DOEL - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Pierre Moulin, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op veertien november tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Medi-Ray" volgende;

beslissingen heeftgenomen: .

D vanaf hanen haf burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen in een hanAalsvennnnfmhan

B. het doel der vennootschap volledig te wijzigen, zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten als doel zal hebben,; zoals deze letterlijk beschreven staan in punt 3 van de agenda, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en de aankopen, en grotendeels bestaande uit! onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit tel breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer; deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het; aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende: goederen, al dan niet gemeubeld.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven; door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten: rechtspersonen en ondernemingen

het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,: onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn,; aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschapplen;: en kapitalisatieondememingen;

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig;; kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende:: handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welkei andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkelingen der zaken te bevorderen."

C.Rechtzettinq

De vergadering stelt vast dat ter gelegenheid van de omzetting van het kapitaal in Euro bij buitengewone algemene, vergadering de dato 08 juni 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 03 juli daarna onder nummer;, 06106754, het kapitaal verkeerdelijk werd omgezet naar achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ > 18.592,01). Op dat ogenblik bedroeg het kapitaal negenhonderdduizend Belgische frank (900.000 Bef), waardoor de omzetting van kapitaal ais resultaat tweeëntwintigduizend driehonderdentien euro tweeënveertig cent (e 22.310,42) diende te;. zijn, Door de bij zelfde buitengewone algemene vergadering doorgevoerde kapitaalverhoging van zeven eue negenennegentig cent (E 7,99), bedraagt het huidige kapitaal de som van tweeëntwintigduizend driehonderdachttien euro; éénenveertig cent (E 22.318,41), vertegenwoordigd door negentig (90) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

D. Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslauoevinq

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het berang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSCIUS", s te Sint-Niklaas, vast vertegenwoordigd door de heer G. KOSLOWSKI, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de j voorgestelde inbreng In natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conolusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de data 07 november 2013 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CONSCIUS, luiden letterlijk als volgt:

"4. Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, de heer Francis Guigniez, op 21-08-2013 om krachtens art 313 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over de voorgenomen kapitaalsverhoging door inbreng in natura van de rekening courant-schuld aan de heer Francis Guigniez, voormeld, voor een waarde van 900.000,00 ¬ , bij de BVBA Medi-Ray, met zetel te 9000 Gent, Groot BrittanniWaan 26.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door hef Instituut van de Bedrijfsrevisoren intake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 150 nieuw te creëren aandelen van de BVBA Medi-Ray, zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Francis Guigniez zullen worden toegekend.

liWj willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden. Sint-Niklaas, 7-112013

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

Vertegenwoordigd door Koslowski Bedrijfsrevisor & Co Burg. BVBA

bestuurder,

vast vertegenwoordigd door de heer C. Koslowski, bedrijfsrevisor."

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art 537 WIB 92, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde negenhonderdduizend euro (E 900.000,00) om het te brengen van tweeëntwintigduizend driehonderdachttien euro éénenveertig cent (E 22.318,41), op negenhonderdtweeëntwintigduizend driehonderdaohttien euro éénenveertig cent (E 922.318,41) door de uitgifte van honderdvijftig (150) nieuwe aandelen, die dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB 92.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng door de vennoot van de zekere vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Venwezenliikinq van de kapitaalverhoging

De enige vennoot verklaart, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van negenhonderdduizend euro (¬ 900.000,00) euro in de Vennootschap in te brengen, wetende dal de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de enige vennoot, die aanvaardt, de honderdvijftig (150) nieuwe volledig gestorte aanderen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van negenhonderdduizend euro (E 900.000.00) euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenhonderdtweeëntwintigduizend driehonderdachttien euro éénenveertig cent (E 922.318,41) euro, vertegenwoordigd door tweehonderdveertig (240) aandelen zonder vermelding van waarde.

E. de datum van de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde maandag van de maand juni om achttien uur.

F. het ontslag te aanvaarden van de heer CUIGNIEZ Francis, als statutair zaakvoerder der vennootschap, en dit te rekenen vanaf heden.

G.aangezien ingevolge de wijziging van het doel de vennootschap geen burgerlijke artsenvennootschap meer is, tot de volledige herwerking der statuten, en zodoende de statuten artikelsgewijs te wijzigen ondermeer in navolgende nieuwe tekst: Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam : MEDI-RAY .

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

'Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

à

mod 11.1

P rtikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel het patrimonium, gevormd door de inbrengsten en de aankopen, en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwiKkelingen der zaken te bevorderen.

Artikel 5.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdtweeëntwintigduizend driehonderd achttien euro éénenveertig cent (¬ 922.318,41).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderdveertig (240) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénitweehonderdveertigste (112405'°) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

H. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De Heer Cuigniez, Francis Julien Gérard [Rijksregister nummer: 55.06.09-021.33], wonend te 9000 Gent, Groot-Brittanniëlaan 26.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: MVP ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Nachtegaalstraat 8, [rechtspersonenregister Dendermonde, ondernemingsnummer BE0869.454.946); evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ' ' Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie proces-verbaal

verslag van de zaakvoerder Pierre Moulin

verslag van de bedrijfsrevisor Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 29.04.2013 13109-0217-018
31/05/2012 : GET000699
01/04/2011 : GET000699
01/04/2010 : GET000699
08/05/2009 : GET000699
18/07/2008 : GET000699
28/03/2008 : GET000699
13/07/2006 : GET000699
03/07/2006 : GET000699
23/05/2005 : GET000699
06/05/2004 : GET000699
30/04/2003 : GET000699
12/07/2001 : GET000699
17/06/2000 : GET000699
16/01/1999 : GET000699
31/01/1997 : GET699
11/01/1997 : GET699
15/06/1994 : GET699

Coordonnées
MEDI-RAY

Adresse
GROOT-BRITTANNIELAAN 26 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande