MEDIAX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MEDIAX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.834.804

Publication

09/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

i ti `ï R 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei

aan het

Belgisct Staatsbla



*190965 0*

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 APR. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0430.834.804

Benaming (voluit) : Mediax

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Lestpolder 21/A - 9506 Zandbergen (Geraardsbergen)

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging  Nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal, ontvangen door meester Paul Van Holen, notaris met standplaats te: Galmaarden, op 31 maart 2014, geregistreerd te Dilbeek op 31 maart 2014, 14 bladen, geen verzendingen, boek 610, blad 58, vak 08, dat een buitengewone algemene vergadering is. bijeengekomen van de naamloze vennootschap MEDIAX, met maatschappelijke zetel te Lestpolder 21/A - 9506 Zandbergen (Geraardsbergen) en met ondernemingsnummer 0430.834.804, en dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de algemene vergadering van de vennootschap, gehouden op 11 maart 2014, waaruit blijkt dat de vennootschap is overgegaan tot het toekennen van een dividend aan de vennoten voor een bruto-bedrag van honderd twintig duizend euro (¬ 120.000,00), in toepassing van het artikel 537 WIB te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde twaalfduizend euro (¬ 12.000,00), in totaal honderd en acht duizend euro (¬ 108.000,00) netto-dividend, Tweede beslissing:

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de wens van de vennoten om dit bedrag in zijn geheel en onmiddellijk in te brengen, in geld, in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Derhalve zullen de vennoten elk afzonderlijk het hun uitgekeerde dividend, na afhouding van de roerende voorheffing en met het oog op het artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, onmiddellijk in de vennootschap inbrengen, De ingebrachte som zal honderd en acht duizend euro (¬ 108.000,00) bedragen, niet name:

- vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) door de heer Luc Gernaey, voornoemd, zijnde het geheel hem uitgekeerde netto-dividend;

- vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00) door mevrouw Myriam De Smet, voornoemd, zijnde het geheel haar uitgekeerde netto-dividend;

Derde beslissing:

De buitengewone algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, en gelet op de 'inbreng in geld van de vennoten, het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van honderd en acht duizend euro (¬ 108.000,0) om het te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op: honderd zeventig duizend euro (¬ 170,000,00).

Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend driehonderd vierenvijftig (1.354) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard' en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en' die in de resultaten van de vennootschap zullen delen vanaf de verwezenlijking: van de kapitaalverhoging,

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven en deze': aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving.

Vierde beslissing:

Nadat aile vennoten verklaard hebben voldoende ingelicht te zijn omtrent tegenwoordige kapitaalverhoging en het hen individueel toekomend voorkeurrecht, dat hen toelaat op de kapitaalverhoging in te schrijven, in vërhouding tot hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

respectievelijk aandelenbezit, hebben zij elk individueel verklaard te verzaken aan het voorkeurrecht voorzien in het wetboek vennootschappen.

Vervolgens verklaren de aandeelhouders:

- volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap

- in geld in te schrijven op alle duizend driehonderd vierenvijftig (1.354) aandelen van de kapitaalverhoging, tegen de totale som van honderd en acht duizend euro (¬ 108.000,00) ais volgt;

a) De heer Luc Gernaey, voornoemd, ten belope van zeshonderd zevenenzeventig (677) aandelen of vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00).

b) Mevrouw Myriam De Smet, voornoemd, ten belope van zeshonderd zevenenzeventig (677) aandelen of vierenvijftig duizend euro (¬ 54.000,00),

Zij verklaren dat de geheelheid der aandelen, aldus onderschreven, volledig is volstort, door storting in speciën uitgevoerd op rekening nummer BE35 0017 2332 5137, geopend bij BNP PARI BAS FORTIS op naam van de Naamloze Vennootschap "MEDIAX" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door voornoemde instelling op 24 maart 2014.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Vijfde beslissing:

De vergadering verzoekt mij, notaris, hij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, dat ieder nieuw aandeel volledig is volstort, en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderd zeventig duizend euro (¬ 170.000,00) gesplitst in tweeduizend achthonderd vierenvijftig (2,854) aandelen.

Bijgevolg stelt de vergadering vast dat de wijziging van het artikel vijf van de statuten definitief is geworden.

Het aandeelhouderschap zal ten gevolge van de kapitaalverhoging verdeeld zijn als volgt:

- de heer Luc Gernaey is eigenaar van duizend vierhonderd zevenentwintig (1.427) aandelen;

- mevrouw Myriam De Smet is eigenares van duizend vierhonderd zevenentwintig (1.427) aandelen;

Zesde beslissing:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de Raad van Bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013, waarin de doelwijziging wordt gemotiveerd.

De aandeelhouders erkennen afschrift van dit verslag en de bijgevoegde staat te hebben ontvangen voorafgaand aan deze vergadering en de inhoud ervan volledig te kennen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door gehele

schrapping en vervanging van artikel 3 van de statuen door volgende tekst;

"De vennootschap heeft tot doe!:

!. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verrichten van diverse prestaties ten, behoeve van andere

ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3, Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, van medisch materieel of instrumenten in verband met chemische, biochemische, biologische, brumatologische en toxicologische processen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

opzoekingen, alsmede reagentia en materialen voor dergelijke processen, dit alles in de meeste ruime betekenis van woord.

11. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopén, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

111. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door de door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de bestuurders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de bestuurders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht,

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak." c) De eigenlijke opname van dit nieuw maatschappelijk doel in de statuten wordt verschoven naar een volgende beslissing.

Zevende beslissing:

De vergadering stelt vast dat de huidige tekst van de statuten nog melding maakt van aandelen aan toonder in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten verklaren evenwel dat de aandelen aan toonder reeds werden omgezet in aandelen op naam bij beslissing van de Raad van Bestuur van 4 augustus 2008, doch dat zij, gezien er nog geen bijkomende aanleiding tot aanpassing van de statuten is geweest, nog niet waren overgegaan aanpassing van de statuten op dit punt. Zij leggen ter staving een uittreksel uit het aandelenregister en notulen van de algemene vergadering van 4 augustus 2008 voor, waaruit blijkt dat de aandelen aan toonder op die datum werden omgezet in aandelen op naam. Deze documenten zullen worden bewaard in het dossier van de vennootschap bij ondergetekende notaris.

Derhalve beslist de vergadering elke verwijzing in de statuten naar aandelen aan toonder te schrappen.

De eigenlijke aanpassing van de statuten wordt verplaatst naar volgende beslissing.

Achtste basligging:.

De vergadering besluit, gelet op de ouderdom van de statuten, de wijzigingen die de vennootschapswetgeving onderging in de laatste jaren en hoger genomen beslissingen de gehele tekst van de statuten te schrappen en te vervangen. Zij neemt hierbij met eenparigheid van stemmen volgende tekst aan als nieuwe tekst van de statuten:

"TITEL I : BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt "MEDiAX".

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of "NV".

Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te 9506 Geraardsbergen, Lestpolder 21 A.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel;

IV. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF iN DEELNEMING MET DERDEN

5. Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

6. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

7. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel, huur en verhuur, van medisch materieel of instrumenten in verband met chemische, biochemische, biologische, bromatologische en toxicologische processen en opzoekingen, alsmede reagentia en materialen voor dergelijke processen, dit alles in de meeste ruime betekenis van woord.

V, VOOR EiGEN REKENING

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen.

Vi. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door de door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de bestuurders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de bestuurders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden een vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door een vierde van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

, TITEL Il : Kapitaal - aandelen - aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERDZEVENTIGDUIZEND EURO (6 170.000, 00).

Het wordt vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND ACHTHONDERD VIERENVIJFTIG aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweeduizend achthonderd vierenvijftigste (1/2.854ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

f...j

TITEL III : ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1 - Algemene vergadering

Artikel 14. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand september om 10.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

f" " .1

Artikel 23. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

f" .]

Afdeling 2 - bestuur

Artikel 28. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en kunnen steeds door haar worden afgezet.

Zij kunnen herkozen worden,

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet,

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen, De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29. Voorzitter

De raad van bestuur benoemt onder haar leden een voorzitter; bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

Artikel 33. Bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen, noodzakelijk of nuttig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan de algemene vergadering. Artikel 34. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan één of meerdere bestuurders of directeurs, al dan niet aandeelhouders, die afzonderlijk of samen handelen. Artikel 35. Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuurdersbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

Artikel 36. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meerdere adviserende comités oprichten, waarvan hij de samenstelling en de opdrachten vaststelt.

Artikel 37. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in- én buiten rechte rechtsgeldig verbonden door één (1) gedelegeerd bestuurder die alleen handelt of door twee gezamenlijk handelende bestuurders.

Voor wat betreft de bevoegdheden verleend aan het directiecomité wordt de vennootschap, bij toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen, geldig in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee gezamenlijk handelende leden van het directiecomité.

De vennootschap wordt eveneens in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd wat het dagelijks bestuur aangaat door één gedelegeerd bestuurder.

Bovendien wordt de vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Afdeling 3 - controle

TiTEL IV : BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING,

Artikel 39. Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar, f" .1

Artikel 40. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 41. Dividenden

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden vóór het einde van het

boekjaar waarin het bedrag is vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V ; Ontbinding  vereffening

Artikel 45. Verdeling van het vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging,

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

Negende beslissing:

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Edwin Samyn, accountant, te Oostkamp, Kraaiveldstraat 9 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Tiende bestissinq:

De vergadering verleent notaris Paul Van Holen, alle machten om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen overeenkomstig de bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, verslag van de Raad van Bestuur aangaande doelwijziging met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013 en gecoordineerde tekst van de statuten.

Paul Van Halen, notaris met standplaats te Galmaarden

30/09/2014 : OU037137
13/09/2013 : OU037137
17/09/2012 : OU037137
15/09/2011 : OU037137
17/09/2010 : OU037137
11/12/2009 : OU037137
30/09/2009 : OU037137
14/10/2008 : OU037137
04/10/2007 : OU037137
22/09/2006 : OU037137
11/10/2005 : OU037137
03/10/2005 : OU037137
05/10/2004 : OU037137
20/11/2003 : OU037137
02/10/2003 : OU037137
04/10/2002 : OU037137
07/10/2015 : OU037137
19/10/2015 : OU037137
16/05/1992 : OU37137
24/04/1987 : GE146825
25/10/2016 : OU037137

Coordonnées
MEDIAX

Adresse
LESTPOLDER 21A 9506 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9506
Localité : Grimminge
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande