MEDISCH KABINET DE MOOR PIET

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DE MOOR PIET
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.935.416

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 28.04.2014 14111-0189-011
25/05/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Ï*c =" ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD t t q MEI 2012

Il





*12095154*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL tEEKireiT





Ondernemiingsnr : O qmt \44(0

Benaming j~

(voluit) : MEDISCH KABINET DE MOOR PIET

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Balegem, Sint-Martensdries 12

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris François Story te zottegem op 11 mei 2012, dat de Heer DE MOOR Piet, arts, geboren te Zottegem op 24 augustus 1968, wonend te 9860 Balegem, Sint Martensdries 12, een burgerlijke vennootschap opgericht heeft;

-die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft. Haar naam luidt : «MEDISCH KABINET DE MOOR PIET»;

-waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9860 Balegem, Sint Martensdries 12;

-met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd (18.600) euro;

-vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen op naam, aile zonder vermelding van nominale waarde;

alle 100 aandelen zijn onderschreven en werden bij de oprichting afbetaald tot beloop van twee/derden, zodat er dus een bedrag van 12.400 euro ter beschikking van de vennootschap staat;

er blijft derhalve nog zesduizend tweehonderd euro (EUR 6.200) te volstorten door de voormelde oprichter;

-de gemelde som van twaalf duizend vierhonderd euro (EUR 12.400) werd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend met het oog op onderhavige oprichting, bij de naamloze vennootschap Centea; deze deponering blijkt trouwens uit het attest afgeleverd door gemelde bank op 7 mei 2012, hetgeen de ondergetekende notaris bevestigt op zicht van het laatst gemeld attest dat door de oprichter aan de ondergetekende notaris overhandigd werd. Gemeld attest werd niet gehecht aan de oprichtingsakte maar zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris;

-Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daarop volgend jaar.

-Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft, maar deze verplichting herleeft indien het gemeld minimumpeil van het reservefonds aangetast wordt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

In geval van vereffening van de vennootschap, wordt - na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort - het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die :

- vennoot moeten zijn;

- het beroep van arts uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren.

De opdracht van zaakvoerder is van beperkte duur : zijn opdracht loopt tot herroeping van zijn opdracht door

de algemene vergadering en is steeds beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

.- ,4

y





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid der stemmen. De benoemingen zijn ten allen tijde herroepbaar door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar,

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren conform de laatste alinea van dit artikel.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten of de medische deontologie aan de algemene vergadering voorbehouden, en behalve wanneer inzake interne aangelegenheden de onderhavige statuten of de medische deontologie het gezamenlijk optreden van de zaakvoerders vereisen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Enkel betreffend niet-medische aangelegenheden, kan iedere zaakvoerder, op herroepelijke wijze specifieke machten, met recht van indeplaatsstelling, toekennen aan één of meerdere en eender welke mandatarissen.

-De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde door de huisarts-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de huisarts-vennoot onder zijn eigen professionele verantwoordelijkheid en de vennootschap uitsluitend geneesheren bevat die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven. Het geheel of een deel van de medische activiteiten van de arts-vennoot wordt ingebracht in de vennootschap. De honoraria betreffend de medische activiteit en - prestaties worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap. De geneesheer-vennoot dient een billijke vergoeding te ontvangen voor zijn prestaties, zonder dat deze rechtstreeks mogen gekoppeld worden aan de erelonen voor de door hem geleverde prestaties.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen en materiële voorwaarden aan de huisarts- vennoot, om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, evenals het aanschaffen van de materiële infrastructuur die rechtstreeks nodig of nuttig is om de geneeskunde uit te oefenen.

De mogelijkheid te scheppen om de huisarts- vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren of structuur- wijzigingen doorvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking voor haar doel.

-ALGEMENE VERGADERING

ZITTING EN BIJEENROEPING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van de vennoten gehouden in de maatschappelijke zetei of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste zaterdag van maart om 14.00 uur zelfs wanneer deze datum een wettelijke feestdag is.

Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens 115de van het kapitaal vertegenwoordigen, ln dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste 15 dagen ne de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, Ze worden ten minste 15 dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

VERDAGING

Elke algemene vergadering kan door de zaakvoerder tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1.De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2.Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de statutaire algemene vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerder(s) ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap bereikt heeft. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen,

§3.Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4.Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ZITTINGEN  NOTULEN

§1.De algemene vergadering verkiest bij relatieve meerderheid van stemmen onder haar leden een voorzitter, en - enkel indien de vergadering het nuttig acht - een secretaris en/of stemopnemers. De secretaris en de stemopnemers moeten niet noodzakelijk vennoot zijn.

§2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel, Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

BERAADSLAGINGEN

§1.Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen,

Elke vennoot kan aan een arts-vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen, ledere vennoot kan echter slechts één volmacht uitoefenen.

§2.Alle algemene vergaderingen mogen slechts besluiten over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als aile personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§3.De algemene vergadering kan besluiten, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn, en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen, behalve in de gevallen waarin de wet, deze statuten, of de medische deontologie, een strenger aanwezigheidsquorum of meerderheid voorschrijft.

-De gemelde oprichter-enige vennoot heeft vervolgens, handelend als bijzondere algemene vergadering, alle volgende besluiten genomen

Eerste besluit

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in het jaar 2014.

Tweede besluit

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de hierbij opgerichte vennootschap om te eindigen op 30 september 2013.

Derde besluit

Werd aangesteld als enige zaakvoerder : de Heer Piet DE MOOR, voornoemd, die deze opdracht aanvaard heeft.

Het mandaat van de voormelde zaakvoerder is toegestaan voor beperkte &n e, overeenkomstig de statuten loopt zijn opdracht tot herroeping door de algemene vergadering en is zijn opdracht steeds beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit.

Hij oefent alleen aile machten uit overeenkomstig de weten de statuten.

Hij is derhalve bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder is bijgevolg ook bevoegd om namens de vennootschap authentieke akten te ondertekenen. Vierde besluit

De oprichter-enige vennoot geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERVAET J.  VAN BEVER E. te 9860 Oosterzele, Balegemstraat 22, en haar zaakvoerder(s), bedienden, personeel en aangestelden met mogelijkheid om elk afzonderlijk te handelen, met mogelijkheid tot indeplaatsstel-ding, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voorafgaand aan de registratie van de akte, enkel bestemd voor neerlegging ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Coordonnées
MEDISCH KABINET DE MOOR PIET

Adresse
SINT-MARTENSDRIES 12 9860 BALEGEM

Code postal : 9860
Localité : Balegem
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande