MEDISCH KABINET DR. L. LONDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR. L. LONDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 426.053.692

Publication

11/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Lo* 3. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E St IINMEI11 GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

02 SEP. 2014

AFDEy4ef9ENDERMONDE







Ondernemingsnr : 0426053692

Benaming

(voluit) MEDISCH KABINET DR. L. LONDERS

(verkort);

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAPMET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 9200 Dendermonde, Noordlaan 172 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING DOEL  WIJZIGING AARD RECHTSVORM - WIJZIGING NAAM - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL WIJZIGING STATUTEN - BENOEMING

Uit het proces-verhaal opgesteld door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, op 19 augustus 2014,

neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEDISCH KABINET DR.L.LONDERS, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan 172 bus 2, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VERSLAG WIJZIGING DOEL - STAAT ACTIVA/ PASSIVA

De voorzitter zet de redenen uiteen vocr de wijziging van het doel.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder ad hoc en

van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 juni 2014, beide opgesteld in uitvoering van artikel

tweehonderd zevenentachtig van het wetboek van vennootschappen, aangezien aile partijen verklaren hiervan

vooraf een exemplaar te hebben ontvangen.

Voormeld verslag van de zaakvoerder en voormelde staat van activa en passive worden niet aan

onderhavig proces-verbaal gehecht en zullen niet worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING DOEL

De vergadering besluit de volledige tekst van het doel zoals vermeld in artikel drie van de statuten te

wijzigen, welke tekst van het nieuwe doel hierna wordt hernomen in het uittreksel van de statuten verder

vermeld:

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VORM

De vergadering besluit, ingevolge de wijziging van het doel van de vennootschap, de vorm van de

vennootschap te wijzigen van een burgerlijke vennootschap in een handelsvennootschap.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in:. VERVOORT

CONSULTING.

VIJFDE BESLUIT: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9200 Dendermonde, Noordlaan 172

bus 2 naar

9200 Dendermonde, Noordlaan 146/0001.

ZESDE BESLU1T:AANPASSING VAN DE STATUTEN MN DE GENOMEN BESLUITEN-VASTSTELLING

NleuwE STATUTEN

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten en besluit de statuten integraal

te vervangen door de volgende statuten, waaruit hierna een uittreksel volgt:

ARTIKEL EEN. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar

naam luidt VERVOORT CONSULT1NG.

ARTIKEL TWEE. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel Is gevestigd te 9200 Dendermonde, Noordlaan 146/0001.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke andere plaats in België op eenvoudig

beeluit van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL DRIE DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Consultancy.

2.Het verstrekken van adviezen, consulting, hiertoe behoren onder meer het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, management, trading, handel, verkoop, vastgoed, milieu, veiligheid, energie, beheer vennootschappen, financiën, investeringen, beleggingen, portefeuillebeheer, marketing, en alle aanverwante vraagstukken.

3.Het in de ruimste zin van het woord verlenen van diensten, zowel consultancy als implementatie aan particulieren, de bedrijfswereld en de overheid. De diensten kunnen onder andere van financiële, technische, (bedriffs-)economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard zijn.

4.Consultancy diensten en adviesverlening inzake verkoop, communicatie en marketing en handel, omvattende onder meer de ontwikkeling van marketingplannen, promotionele activiteiten.

5.Alle management  en beheersectiviteiten.

6. Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investe-irings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

7, Het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn inzoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstehling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en aile mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effekten en aile andere waarde-elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

8. De uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake econo-imisch, handels, fiscale-, juridische en sociale aangelegenheden;

9. Alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganhsatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financiëel beheer.

10. Het optreden ais bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoondigen van derden en het waarnemen en behartigen van derden in de ruimste zin van het woord.

11. De agentuur, het optreden ais tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer ln het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportri-isico enzovoort.

12. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal dit doel kunnen verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, onder meer kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen of ruilen van alle onroerende en roerende goederen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samenwerken met dergelijke vennootschappen, en dit door inbreng, een samenwerkingsverband, borgstelling of hoe dan ook in één woord, alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, een samenwerkingsverband, inschrijving of op andere wijze in alle ondernemingen.

Zij kan ook de functies van vereffenaar, bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen uitoefenen. ARTIKEL VIER. DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

ARTIKEL VIJF. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00-EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de bloot eigenaar, behoudens andersluidend akkoord tussen hem en de vruchtgebruiker.

ARTIKEL TWAALF. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die natuurlijke personen of rechtspersonen mogen zijn.

4 De zaakvoerders mogen belangen hebben, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, in bedrijven die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder of indien hij aan zijn ambt wenst te verzaken zullen de vennoten binnen de maand in algemene vergadering dienen bijeen te Komen teneinde in zijn vervanging te voorzien, dit op bijeenroeping door de vennoot, die de meeste aandelen bezit.

ARTIKEL DERTIEN. BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in hun betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van hun keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

ARTIKEL VEERTIEN. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders worden niet bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens bezoldigd worden. Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden, Zij kan ten allen tijde aangepast worden.

ARTIKEL VIJFTIEN. CONTROLE

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders:

hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

e ARTIKEL ZEVENTIEN. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart van elk jaar te achttien uur op de maatschappelijke zetel; indien deze dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

e De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen door de zaakvoerders en/of door de commissarissen, indien er zijn, op de plaats, dag en uur in de oproepingsbrieven aangeduid. De algemene vergadering van de aandeelhouders moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot is. De volmachten moeten schriftelijk gegeven worden, ofwel per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig

" ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijke stuk aan de zijde van de volmachtdrager.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij ontstentenis door de oudste van de aanwezige vennoten. De voorzitter duidt een secretaris aan, die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer, indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Welke ook het op de algemene vergadering vertegenwoordigde gedeelte van het kapitaal weze, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens de toepassing van de wetsbepalingen

" inzake de wijziging en aan de statuten,

Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

et

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die erom verzoeken; afschriften en uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

et Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de zaakvoerder, per et

aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit

cà versturen aan alle vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de

" stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

P: Het akkoord van alle vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van aile vennoten én met betrekking

. tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden aile voorstellen van besluit

et geacht niet te zijn genomen.

P: ARTIKEL ACHTTIEN. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van ieder kalenderjaar.

ARTIKEL NEGENTIEN. WINSTVERDELING

De algemene vergadering zef met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf prucent wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de'

aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel driehonderd twintig van het Wetboek

van VennootschappenG

ARTIKEL TWINTIG ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde

zaakvoerders, tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars

aanstelde. De aanstelling of benoeming van (een) vereffenaar(s) vindt evenwel steeds plaats onder voorbehoud

van de homologatie van de vereffenaar(s) door de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAGEN/BENOEMINGEN

De vergadering besluit aan te stellen tot niet-statutair zaakvoerder, mevrouw VERVOORT Ghislaine

Adrienne Irma Marie Georgette, wonende te 9200 Dendermonde, Noordlaan 146/B1, hier aanwezig en die

verklaard heeft deze functie te aanvaarden.

VOOR BEREDENEERD ANALYTISCH UITTREKSEL,

(ondertekend)

Notaris Pascale Van den Bossche

Tevens neergelegd: gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering; analytisch uittreksei

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

b eh oud en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 04.05.2013, NGL 17.05.2013 13124-0279-015
30/05/2012
ÿþOndernemingsnr : 426053692

Benaming

(voluit) : Medisch Kabinet Dr. L. Londers

Rechtsvorm : BV ow Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 43 te 9200 Dendermonde

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 15/12/20I0:

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Noordlaan 172

Bus 2 te 9200 Dendermonde

Getekend

Londers Lieven

Zaakvoerder

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

~

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

K k. .

VAN O" HANDEL_

16 MEI 2012

DENDERMONDE

Griffie

24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 04.04.2012, NGL 23.05.2012 12121-0554-015
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 05.04.2011, NGL 31.05.2011 11127-0520-016
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 17.04.2009, NGL 02.06.2009 09206-0219-015
03/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 20.04.2008, NGL 29.05.2008 08169-0189-015
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 16.04.2007, NGL 29.05.2007 07155-0336-014
21/09/2005 : DE037786
26/07/2005 : DE037786
22/10/2004 : DE037786
03/08/2004 : DE037786
16/09/2003 : DE037786
11/10/2002 : DE037786
29/07/2000 : DE037786
04/05/1996 : DE37786
01/01/1989 : DE37786
01/01/1988 : DE37786
01/01/1988 : DE37786
01/01/1986 : DE37786

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR. L. LONDERS

Adresse
NOORDLAAN 172, BUS 2 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande