MEESEN CHARLOTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEESEN CHARLOTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.839.064

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.06.2014, NGL 31.07.2014 14369-0198-010
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 02.08.2013 13394-0045-013
13/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MEESEN CHARLOTTE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9240 Zele, Kouterstraat 68/W/5

Onderwerp akte : Oprichting - Statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Mieke Steyaert te Gent op 21 september 2011, dat :

Mevrouw MEESEN Charlotte Lydia Jozef, geboren te Dendermonde op 27 september 1983, NN 830927: 172-48, ongehuwd, wonende te 9240 Zele, Kouterstraat 68/W15, de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "MEESEN CHARLOTTE", met maatschappelijke zetel te 9240 Zele, Kouterstraat 681W/5, heeft opgericht.

Het geplaatst KAPITAAL bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is geplaatst en is ten belope van tweede/derde volgestort bij de oprichting.

De vennootschap heeft tot DOEL, in de Europese Gemeen-schap alsook daarbuiten, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

-het oprichten, huren, overnemen en uitbaten van apotheken: de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de fabricatie in het groot en in het klein en in het klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

-Alle activiteiten met betrekking tot vervangingen als apotheker in en voor elke andere vennootschap of eenmanszaak.

-het management en het bestuur van een apotheek al dan niet onder de vorm van een vennootschap;

-de handel in kruiden, drogisterij-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet-, laboratorium-, optische en; onderhoudsartikelen en aanverwante produkten of diensten;

-het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

-iedere handelsbedrijvigheid welke met gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

De vennootschap heeft tevens tot doel:

-zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert;

-het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen;

-het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

-het verlenen van technisch of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

-haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

-de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers soft- en hardware;

-het aanvragen, verwerven, verhandelen en ex-ploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke.

-de aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar, maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE Fil= HT BANK

VAN KOOPHANDEL

0 3. iQo 2011

DENDeLeONDE

MI

*1115Q536

Vc behs aar Bel Staal

k3,35 o6y

"

r

Sijiagen - Annexes du Moniteur béYgé

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Het ontwikkelen, opzoeken, verwerven, verspreiden, doceren en beheren van wetenschappelijke informatie onder al zijn vormen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Het aantal ZAAKVOERDERS wordt bepaald op minstens één (1).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden moet de handtekening van de optredende zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de woorden "Voor de bvba 'Meesen Charlotte', de zaakvoerder.". Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

De zaakvoerder mag zich van deze handtekening enkel bedienen voor zaken die de vennootschap aanbelangen, op straf van afzetting en schadevergoeding, zo misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

De opdracht van de zaakvoerder kan slechts geheel of gedeeltelijk worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het beheer, of wanneer hij niet meer in staat is dit op degelijke wijze uit te oefenen, of uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of uit een welkdanig andere reden van ernstige aard.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste (1/20ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de netto-winst zal aangewend worden:

1.- voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor het optimale bereiken van het doel van de vennootschap en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2.- tot het uitkeren van een redelijk dividend.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering van de vennootschap genoemd, wordt

gehouden de voorlaatste maandag van de maand juni om éénentwintig (21) uur, op de zetel van de

vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de datum voorgeschreven bij de statuten, in de loop van

het jaar tweeduizend en dertien.

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt bepaald op één.

Werd tot niet statutaire zaakvoerders benoemd :

Mevrouw MEESEN Charlotte, geboren te Dendermonde op 27 september 1983, NN 830927172-48,

" ongehuwd, wonende te 9240 Zele, Kouterstraat 68/W15.

Aanwezig en die verklaarde haar opdracht te aanvaarden.

Zij wordt benoemd voor een onbepaalde termijn, en is steeds afzetbaar bij beslissing van de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend notaris M. Steyaert)

Tegelijk hiermede werd neergelegd :

Een expeditie van de oprichtingsakte van 21 september 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MEESEN CHARLOTTE

Adresse
KOUTERSTRAAT 68, W5 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande