MEGIMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEGIMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.621.804

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14311219*

Neergelegd

21-11-2014

Griffie

0505621804

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Megimar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Vicky DUYMELINCK, notaris met standplaats te Beveren op eenentwintig november tweeduizend en veertien, welke akte eerstdaags ter registratie wordt aangeboden op het registratiekantoor te Sint-Niklaas, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

1.De heer MAES Gino Albert Louise, geboren te Beveren op tweeëntwintig november negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer 61.11.22 273-37, identiteitskaart nummer 5911153212-81, echtgenoot van mevrouw Verbraeken Marina, nagenoemd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 10

2. Mevrouw VERBRAEKEN Marina Madeleine Florent, geboren te Beveren op acht oktober negentienhonderd eenenzestig, nationaal nummer 61.10.08 244-91, identiteitskaart nummer 5911153123-89, echtgenote van de heer Maes Gino, voornoemd, wonende te 9120 Beveren, Achterhoek 10.

2. Benaming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid :  MEGIMAR .

3. Zetel : te Beveren, Achterhoek 10

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1. Het verrichten van diverse prestaties ten behoeve van andere ondernemingen, zoals onder meer managementprestaties, het leveren van advies en bijstand op het gebied van public relations, communicatie, bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, financieel beheer, consultancy, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, het geven van opleidingen en verstrekken van technische expertise, en, meer in het algemeen, het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. Het uitvoeren van commerciële en operationele werkzaamheden ten behoeve van

andere ondernemingen, zoals onder meer het leggen van contacten met klanten en leveranciers, het

afleggen van werfbezoeken, opvolgen van werven,...

6.Het uitvoeren van boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden ten behoeve

van andere ondernemingen, zoals onder meer het crediteuren- en debiteurenbeheer, het bijhouden

van loonadministratie, het uitvoeren van facturatie, het voldoen van de fiscale verplichtingen,...

II.VOOR EIGEN REKENING

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Achterhoek(BEV) 10

9120 Beveren

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. Maatschappelijk kapitaal :

Het kapitaal bedraagt ZESHONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 625.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (1.250) aandelen op naam,

zonder nominale waarde, die ieder één/duizend tweehonderdvijftigste (1/1.250ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

6. Samenstelling :

Inbreng in speciën

De partijen-comparanten verklaren het kapitaal voor een bedrag van negenentwintigduizend

vierhonderd eenendertig euro zestien cent (¬ 29.431,16) te onderschrijven in speciën en wel als

volgt:

- De heer Gino Maes, voormeld, schrijft in voor veertienduizend zevenhonderd vijftien euro

achtenvijftig cent (¬ 14.715,58), op heden volledig volstort;

-Mevrouw Marina Verbraeken, voormeld, schrijft in voor veertienduizend zevenhonderd vijftien euro

achtenvijftig cent (¬ 14.715,58), , op heden volledig volstort;

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van negenentwintigduizend vierhonderd dertien

euro zestien cent (¬ 29.431,16).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer

BE26 7370 4394 9329, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een bankattest, gedateerd op eenendertig oktober tweeduizend en veertien, werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd en zal bewaard blijven in het dossier van de werkende notaris,

Ik, notaris, bevestig dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

INBRENG IN NATURA

Op het maatschappelijk kapitaal wordt in natura ingeschreven als volgt:

De echtgenoten Gino Maes-Marina Verbraeken, beiden voornoemd, verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van volgende aandelen behorende tot hun huwgemeenschap :

- zeshonderd vierenzeventig (674) aandelen op naam van de heer Gino Maes van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.P.E. MAES, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Achterhoek 10, met ondernemingsnummer 0438.121.680, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, opgericht als coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte van eenentwintig augustus negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf september daarna onder nummer 890912-172, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op één december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van drie en twintig december daarna onder nummer 981223-486 - zeshonderd vierentwintig (624) aandelen op naam van de heer Gino Maes van de naamloze vennootschap IMMAES, met zetel te 9120 Beveren, Achterhoek 10, met ondernemingsnummer 0464.480.441, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, opgericht onder de benaming IMMA bij akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op eenentwintig oktober negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf november daarna onder nummer 981111-208, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op twee februari negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien februari daarna onder nummer 990216-451

- vierentwintig (24) aandelen op naam van mevrouw Marina Verbraeken van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.P.E. MAES, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, Achterhoek 10, met ondernemingsnummer 0438.121.680, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, opgericht als coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte van eenentwintig augustus negentienhonderd negenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf september daarna onder nummer 890912-172, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck te Beveren op één december negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad van drie en twintig december daarna onder nummer 981223-486 De ingebrachte aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.P.E. MAES hebben een totale waarde van vierhonderd drie en zestigduizend zevenhonderd tachtig euro vier cent (¬ 463.780,04)

De ingebrachte aandelen van de naamloze vennootschap IMMAES hebben een totale waarde van honderd eenendertigduizend zevenhonderd achtentachtig euro tachtig cent (¬ 131.788,80). Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.ROMBAUT Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Belpairestraat 4 bus 2.1., vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:  ...6. Conclusie Ondergetekende, burg. BVBA C. Rombaut Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Carl Rombaut, bedrijfsrevisor, verklaart: De inbreng in natura in de op te richten burg.BVBA Megimar bestaat uit een aandelenportefeuille. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen;

-De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura zal worden vergoed door middel van maatschappelijk kapitaal ad 595.568,84 Euro. Deze zal worden verhoogd met een inbreng in geld ad 29.431,16 Euro; om een maatschappelijk kapitaal te bekomen van 625.000 Euro. As tegenprestatie worden 1.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde uitgegeven. Er worden geen andere voordelen als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegenprestatie voor deze inbreng toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag bevat 13 pagina s en is uitsluitend opgesteld naar analogie met de procedure van Artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen voor deze Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en mag enkel ten dien einde worden aangewend.Opgesteld te goeder trouw. Antwerpen, 27 oktober 2014

C. ROMBAUT Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

de heer C. ROMBAUT

Bedrijfsrevisor...

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters op achttien september tweeduizend en veertien eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng :

1.De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hun hoofde geen belemmeringen zijn die voortkomen uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid C.P.E. Maes en de naamloze vennootschap IMMAES en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbrengen

Als vergoeding voor voormelde inbrengen in speciën en in natura ten belope van zeshonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 625.000,00), worden aan de huwgemeenschap tussen de heer Gino Maes en mevrouw Marina Verbraeken, voornoemde oprichters duizend tweehonderd vijftig (1.250) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld zijnde zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen op naam van de heer Gino Maes en zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen op naam van mevrouw Marina Verbraeken.

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid

8. Bestuur en bevoegdheid

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

9. Benoemingen

Als niet-statutaire zaakvoerders voor de duur der vennoot¬schap wordt door de oprichters éénparig

benoemd :

1. De heer Gino MAES voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

2. Mevrouw Marina VERBRAEKEN voornoemd, die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

10. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste woensdag van de maand juni om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op woensdag 1 juni 2016 om 10 uur.

12. Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden

afgesloten op 31 december 2015.

13. Verdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan

de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

14. volmacht

Hierbij wordt bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Fiduciaire Van Loey & Patteet, met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomstraat 47A, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

15. De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 juni 2014.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verwor¬ven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde : expeditie akte oprichting, bijzonder verslag oprichters en verslag bedrijfsrevisor

23/01/2015
ÿþi

Motl Waal 11.1

Ondernemingsnr : 0505621804

Benaming

(voluit) : Megimar

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterhoek 10, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte ; quasi-inbreng

Ingevolge de quasi-inbreng warden de volgende verslagen neergelegd:

- verslag van de zaakvoerders dd. 4 december 2014, in uitvoering van art. 222 W.Venn.

verslag van de burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "C.Rombaut Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 2600 Antwerpen, Belpairestraat 4 bus 2.1, vertegenwoordigd door de heer Cari Rombaut, bedrijfsrevisor, dd. 3 december 2014, inzake de, verkrijging van vermogensbestanddelen bij de quasi-inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Megimar".

de heer Gino Maes

zaakvoerder

! f = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

13 JAN. 2015

(D(

AFDELI Iri17NDERMONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VIIAfIIIIIIIIII~I~IIMlI

" 1501236

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MEGIMAR

Adresse
ACHTERHOEK 10 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande