MENCOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MENCOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.538.961

Publication

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.06.2012, NGL 29.01.2013 13022-0480-012
12/10/2012
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

C 111111 III 16 90NI IIIIIN02*III*12 IN



NEERGELEGD

0 3 -10- 2012

KOOWMANK VAN L TE GENT

Ondernerningsnr : 0871538961

Benaming

(voluit) : MENCOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Twee Dreven 75, te 9830 Sint-Martens-Latem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  VERSLAG VEREFFENAAR-SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 19 september 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de. Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" in vereffening niet zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Twee Dreven 75, ondememingsnummer 0871538961 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Verslag door de vereffenaar.

Voornoemde heer MATTHIJS Johan, vereffenaar, hiertoe benoemd door de buitengewone algemene vergadering die is bijeengekomen op 16 mei 2012, en waarvan de benoeming werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Gent op 30 mei nadien, geeft verslag over het beheer en het gebruik van de ° waarden der vennootschap.

Zijn verslag zal bij deze akte gehecht worden.

2/ Ontlasting aan de vereffenaar.

De vergadering treedt de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen van de vereffening goed en geeft, zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele decharge aan de heer MATTHIJS Johan, voornoemd, voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap.

3/ Sluiting der vereffening,

De vennoten stellen vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Sint-Martens-Latem, Twee Dreven 75, ondernemingsnummer 0871.538.961, ontbonden is door hun wilsuiting en dat zij door het uitoefenen van de, rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen, geheel de activa en passiva verkrijgen waarvan zij uitdrukkelijk aanvaarden de goederen terug te nemen en de schulden persoonlijk en op een onbeperkte wijze te; hunnen laste te nemen.

Bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " MENCOR", definitief afgesloten.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op de woonplaats van de vereffenaar, dewelke, verklaart de bewaring ervan op zich te nemen gedurende ten minste vijfjaar.

De vergadering stelt vast dat geen enkelé som of waarde dient te worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas,

Het bezit van gezegde vennootschap omvat onder meer volgend onroerend goed

Beschrijving van het goed

GEMEENTE SINT-MARTENS-LATEM, eerste afdeling/Sint-Martens-Latem

Een woonhuis gelegen Twee Dreven 75, volgens titel en recent uittreksel uit de kadastrale legger ten kadaster gekend onder sectie B, nummer 879/S, met een oppervlakte volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger van duizend honderd negentig vierkante meter (1.190 m2).

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goed behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" in vereffening om het verkregen te hebben als volgt:

Mevrouw NYS Hilde, voornoemd, handelend in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" in oprichting heeft voorschreven goed aangekocht bij akte verleden voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

notaris Eric Willems, destijds te Gent, en notaris Stéphane Vander Eecken, te Gent, op 12 augustus 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent op 10 september daarna onder referte 68-T10/09/2004-10191 jegens mevrouw GOETGELUK Maria Clementina.

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Michel Willems op 01 februari 2005, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Gent, op 18 februari daarna, onder referte 68-T-1810212005.02397, heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" de aankoop voor zijn rekening en in zijn ; naam van voorschreven goed bekrachtigd.

Voorschreven goed hoorde oorspronkelijk toe aan mevrouw GOETGELUK Maria, voornoemd, sedert meer dan dertig jaar te rekenen vanaf heden,

Hypothecaire toestand

Huidige afgifte geschiedt onder vrijwaring als naar recht en voor vrij van enige inschrijving of nadelige overschrijving.

Bodemdecreet

a) De vergadering verklaart dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij haar weten geen risicoinrichting

gevestigd is of was, die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet,

b) Ze legt het bodemattest voor afgeleverd door de OVAM op 16 mei 2012, overeenkomstig artikel 101

paragraaf 1 van genoemd Decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt :

"De OVAM beschikt voer deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

c) Ze verklaart met betrekking tot voorschreven goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennoten of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een ' saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Prijsbewimpeling

1. Aan de partijen wordt lezing gegeven van artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten, dat letterlijk luidt "Ingeval bewimpeling van de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door alle partijen verschuldigd."

Ingeval van tekortschatting wijst ondergetekende notaris op de toepassing van artikel 201 Wetboek der Registratierechten, dat de eventuele bijrechten en boete ten laste legt van de verkrijger.

2. Aangezien door de vereffenaar afgifte wordt gedaan van voormeld onroerend goed aan al de vennoten dient overeenkomstig artikel 129 wetboek registratierechten onderhavige akte slechts geregistreerd te worden aan het vast recht.

Schatting pro fisc°

De waarde van het hogerbeschreven onroerend goed wordt door partijen in totaliteit in voile eigendom ,f geschat op vierhonderd vijfennegentig duizend euro (¬ 495.000,00),

Ontslag van ambtshalve inschrijving

Voor zoveel nodig wordt de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

41 Volmacht

De vennoten, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaren bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan:

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ; "Het Accountantskantoor, Soenen en Partners, met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, om namens ° en voor rekening van de vennootschap en haar vereffenaar, naar aanleiding van haar ontbinding, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de Nationale Bank van België.

De lastgevers verklaren bovendien dat ze voldoende werden ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WiLLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 19 september2012

Ikooek LeNnhv3

1111111.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12105698`

V, beh. aai Bel Staa

111

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  ONTBINDING-BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 16 mei 2012, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Twee Dreven 75, ondememingsnummer 0871538961 RPR Gent, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen;

1/ Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden na kennis te hebben genomen van de hierna volgende verslagen:

a, Verslag zaakvoerder

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders de dato 8 mei 2012.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd de dato 16 april 2012.

b. Verslag bedrijfsrevisor

Alle aanwezige vennoten erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de heer Jean-Michel Dalle, bedrijfsrevisor, vaste vertegenwoordiger van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootsohap met Beperkte Aansprakelijkheid VGD Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43a, over deze staat. Dit verslag vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze Is weergegeven,

De conolusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden woordelijk als volgt:

`"Voorgaande uiteenzetting laat ons toe als volgt te besluiten:

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, stelden de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MENCOR" een boekhoudkundige staat op, afgesloten per 16 april 2012. Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, heeft deze staat een balanstotaal van 495.001,82 EUR en een netto-passief van 64.996,14 EUR. Bijgevolg is de vereffening deficitair.

Wij dienen op te merken dat er geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastingsiatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de fiscale administratie.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorliohting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de ontbinding van de BVBA "MENCOR" en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend. Opgesteld te Kortrijk,

Op 11 mei 2012,

VGD Bedrijfsrevisoren Burg.CVBA

Vertegenwoordigd door Jean-Michel Dalle Bedrijfsrevisor"

Beide verslagen blijven bij deze akte geheoht.

c, Ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootsohap en haar vereffening vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Twee Dreven 75, te 9830 Sint-Martens-Latem

0871538961 MENCOR

NEERGELEGD 0 5 JUNI 2012

RE((d$IkANK VAN

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

21 Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beïndiging van het

mandaat van de zaakvoerders, zijnde de heer MATTHIJS Johan, en mevrouw NYS Hilde, beiden voornoemd.

De vergadering verleent de zaakvoerders kwijting voor hun beheer.

3/ Benoeming van een vereffenaar

De vergadering stelt voor te benoemen ais vereffenaar:

de heer MATTHIJS Johan, voornoemd.

Dit voorstel zal worden voorgelegd ter goedkeuring en homologatie aan de Rechtbank van Koophandel.

Genoemde vereffenaar zal slechts in functie treden vanaf de bevestiging van zijn benoeming door de

rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

41 Bevoegdheden en emolumenten van de vereffenaar

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in artikel 186 van het wetboek van

vennootschappen; hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van

vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap

houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht

overdragen aan iedere persoon die hij zal aanduiden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

5/ machtiging

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer MATTHIJS Johan, zaakvoerder, voornoemd, voor

: de vervulling van de formaliteiten aangaande het indienen van het verzoekschrift tot aanstelling van de

vereffenaar bij de bevoegde rechtbank.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 16 mei 2012

V~3~+M1-" 4LA/t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 17.02.2012 12040-0132-011
30/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 24.12.2010 10644-0557-011
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 24.12.2009 09909-0261-011
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 09.02.2009 09040-0065-011
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 09.01.2008 08009-0013-011
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 11.01.2007 07014-1080-013

Coordonnées
MENCOR

Adresse
TWEE DREVEN 75 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande