MENHIRS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MENHIRS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 476.789.048

Publication

12/07/2013
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

îqEE.RGELEGD

-'. JULI 2013

iliEChIT8ADJK AN

-CC3Pi-iAiRlD Ckg1HigENT

1

11I11 11111



Ondememingsnr : 0476.789.048

Benaming (voluit) :MENHIRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 201

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MENHIRS", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht onder !i de benaming "BRICSCAD" blijkens akte verleden voor notaris Stéphane Vander Eecken te Gent op achtentwintig januari tweeduizend en twee), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan; Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent= op twintig juni tweeduizend dertien, hetgeen volgt - De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) zodat het kapitaal wordt herleid van een miljoen vierhonderd; ï zevenenzestigduizend tweehonderd zesentwintig euro (¬ 1.467.226,00) tot vierhonderd zevenenzestigduizend tweehonderd zesentwintig euro (¬ 467,226,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders in geld, naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal,

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernie-tiging van aandelen, doch meti evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen en is volledig aan te rekenen op het; werkelijk gestort kapitaal, gevormd door externe inbrengen.

- De vergadering heeft beslist het bedrag van een miljoen euro (¬ 1.000.000,00) voorlopig niet uit; te keren, en de gelden bijgevolg voorlopig niet toe te kennen aan de aandeelhouders, maar dei terugbetaling van de gelden pas te laten plaatsvinden ten vroegste na het verstrijken van een termijn, van 2 maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de, bijlage tot het Belgisch staatsblad. De vergadering heeft bijgevolg beslist dat de uitbetaling aan de; aandeelhouders pas zal geschieden indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit: besluit, de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor die bekendmaking, overeenkomstig artikel; 1! 613 van het Wetboek van Vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor dei schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het; verstrijken van gemelde termijn zal door de bestuurders slechts overgegaan worden tot uitbetaling,; í, voor zover de schuldeisers die binnen de vermelde termijn van twee maanden hun rechten hebben, doen gelden, voldoening hebben gekregen, of hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij eeni uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen. Zolang er niet kan worden overgegaan tot; terugbetaling zal het bedrag van de kapitaalvermindering worden geboekt op een bijzondere rekening.

- De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en tei verwijderen uit haar statuten en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zevenenzestigduizend tweehonderd; zesentwintig euro (¬ 467.226,00) vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd eenentwintig, (10.821) aandelen, allen zonder nominale waarde, die elk één tienduizend achthonderd; eenentwintigste (10.821ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

. e mad 11.1

Vóor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad



- De vergadering heeft opdracht gegeven aan de raad van bestuur om de kapitaalvermindering tot

uitvcering te brengen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 20/06/2013;

2. Coördinatie van de statuten van 28/06/2013.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0476.789.048

Benaming

(voluit) : MENHIRS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9050 GENT, Bellevue 5 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 29.01.2013 aanvaardt het ontslag met ingang van heden van Mark VAN DEN BERGH, wonende te 9040 GENT, Verkortingstraat 30, van de vennootschap als bestuurder.

In zijn plaats wordt AKKOLADE B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9040 GENT, Verkortingstraat 30, ingeschreven in het R,P.R, te GENT met als ondememingsnummer 0502.792.768 benoemd ais bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger Mark VAN DEN BERGH.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2015.

STARCK B.V.B.A.,

vertegenwoordigd door

Eric DE KEYSER,

gedelegeerd bestuurder.

"

,.cf}nni-í "t\ ,r-, 'TF r;FN:i`

Motl Wort111.1

l il i i : t ; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

NEERGLEGD

2 4 MN; 2813

~ R tieFIffio . .\ r; VAN

Bijlagen bij Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþI mod 11,1

gis i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



~

nu 111 S MIII UI III II

ia*

bel ai Be Sta

7-1-7-R. GF__..F: GD

r,

`

V }t VAN .1 TE GENT

i

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze. vennootschap "MENHIRS', met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht onder de benaming "BRICSCAD" blijkens akte verleden voor notaris Stéphane Vander Eecken te Gent op i achtentwintig januari tweeduizend en twee), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent;; op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

- De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de raad van bestuur werd;, opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de'. wijziging van de rechten verbonden aan de bestaande aandelen.

- De vergadering heeft beslist dat de bestaande categorieën van aandelen zullen gewijzigd worden door afschaffing van de aandelen categorie B en categorie A, zodat er geen categorieën van, aandelen meer zijn.

- De vergadering heeft de voorzitter ontslaan, wegens voorafgaande kennis, lezing te geven van het verslag van de bestuurders overeenkomstig artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen waarin de voorgestelde wijziging van het doel verantwoord wordt met in bijlage een staat der actieve': en passieve bestanddelen van de vennootschap op 30 april 2012.

- De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De Vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in>; België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

1. De ontwikkeling, de exploitatie en de commercialisatie van computerprogramma's en interne: en externe elektronische netwerken, al dan niet verbonden met het internet; het zoeken van, toepassingen op bestaande software voor microcomputers en minicomputers; het adviseren van" computeroplossingen en het installeren van software op maat en dit op desktop computers, op' servers, in een internet omgeving, in een intranet omgeving, in een extranet omgeving; het ter beschikking houden van data en software applicaties op een server die via het internet, intranet,: extranet door derden toegankelijk is, waarbij de data kan geraadpleegd worden, en/of gewijzigd; worden over het internet, intranet, extranet via al of niet een browser; het inrichten van cursussen; over de meest uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot informatica; het verstrekken van adviezen in verband met organisatie, informaticatoepassing en automatisering.

Het verkrijgen, beheren, in licentie geven of anderszins commercialiseren van intellectuele' eigendomsrechten op en met betrekking tot hard- en software, informaticaproducten, en  diensten, computerprogramma's en technologie.

2. De Vennootschap mag tevens hulp en bijstand verlenen onder verschillende vormen, met : inbegrip van, maar niet beperkt tot, elektronische dienstverlening, informatieverstrekking en handel door middel van het internet-netwerk of andere elektronische netwerken, aan derden, zoals - maar niet beperkt tot - andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handteken¬ ng

ánnëxes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0476.789.048

Benaming (voluit) : MENHIRS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 201

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

mod 11.1



de controle, het toezicht, de organisatie, de boekhouding. Het verlenen van adviezen, informatie en intellectuele en administratieve hulp; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, met inbegrip van interne en externe netwerken, al dan niet verbonden met het internet; het uitvoeren van concrete projecten in verband met alles wat onder het doel van deze vennootschap beschreven wordt; het beheren, ter beschikking stellen en organiseren van interne en externe elektronische informatienetwerken, al dan niet verbonden met het internet; het leveren van diensten inzake Organisatie en - in toepassing van de meest uiteenlopende wetgevingen - het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nljverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

3. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

4. De Vennootschap mag eveneens in vennootschappen en/of verenigingen bestuursmandaten

waarnemen. In het algemeen zal de Vennootschap zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel of van die aard zou kunnen zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden,

5, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Voormelde opsomming dient niet limitatief te worden geïnterpreteerd."

- De vergadering heeft beslist om de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

- De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 5 te wijzigen door de schrapping van de verwijzing naar een categorie A en een categorie B aandelen, zodat artikel 5 als volgt zal luiden:

'Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen vierhonderdzevenenzestigduizend tweehonderdzesentwintig euro (¬ 1.467.226, 00) vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd eenentwintig (10.821) aandelen, allen zonder nominale waarde, die elk één tienduizend achthonderd eenentwintigste (10.821ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 9, tweede alinea te wijzigen door de schrapping van de verwijzing naar twee categorieën van aandelen zodat artikel 9 als volgt zal luiden:

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN

"De maatschappelijke aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

- De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 10 volledig te schrappen en te

vervangen door volgende tekst:

"Artikel 10.- Overdracht van aandelen, obligaties en warrants

10.1. Definities

in deze statuten en meer bepaald voor de toepassing van de bepalingen van dit artikel 10 wordt

bedoeld met:

- "Controle": controle zoals omschreven in de artikelen 5 tot en met 9 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- "Effecten": (i) aandelen, warrants, converteerbare obligaties, winstbewijzen en andere effectenvan de vennootschap die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen en al dan niet stemrecht verlenen; (ii) alsook effecten die recht geven op inschrijving of op verwerving van dergelijke effecten of op omzetting in dergelijke effecten.

"Overdracht": het verkopen, aanbieden, verkopen op termijn, in pand geven van Effecten (zoals hiervoor gedefinieerd) of er een vruchtgebruik of enig ander recht op verlenen of het toestaan van opties tot aankoop of verkoop van Effecten of het hierover op een andere wijze beschikken, of het sluiten van enige swap of andere overeenkomst die geheel of gedeeltelijk de economische voordelen of de eigendom van Effecten overdraagt, ongeacht of dergelijke overdracht geschiedt

tegen betaling of om niet, wijze van algemene rechtsopvolging of op een andere manier en ongeacht of dergelijke verrichting afgehandeld wordt door middel van levering van effecten, in speciën of op een andere manier. De uitdrukking "Overdracht van Effecten" of "Overdracht van aandelen" heeft tevens betrekking op de Overdracht aan derden van andere rechten verbonden aan dergelijke Effecten of aandelen, zoals het stemrecht of het recht op dividenden. Het werkwoord "Overdragen" dient op dezelfde wijze geïnterpreteerd te worden.

- "Werkdag": elke dag, uitgezonderd zaterdag, zondag of wettelijke feestdag.

10.2. Voorkooprecht

Wanneer een houder van Effecten (de "Overdrager") wenst over te gaan tot de Overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn Effecten en hij daartoe een bona fide aanbod heeft ontvangen van een houder van Effecten van de vennootschap of van een bona fide derde (de "Overnemer"), moet hij deze Effecten vooreerst aanbieden aan de (andere) aandeelhouders van de vennootschap (de " Andere Aandeelhouders'), voor hij zijn Effecten aan de Overnemer kan overdragen (het

"Voorkooprecht').

De Andere Aandeelhouders beschikken over het Voorkooprecht volgens de verhouding van hun respectieve aantal aandelen tot het geheel van de aandelen die worden gehouden door alle Andere Aandeelhouders.

a. Resultaat uitoefening Voorkooprecht

indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, gelijk is aan het totaal aantal aangeboden Effecten, moet de Overdrager al deze Effecten overdragen aan de Andere Aandeelhouders die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, lager is dan het totaal aantal aangeboden Effecten moet de Overdrager de aangeboden Effecten overdragen aan de Overnemer.

b. Prijsbepaling

Bij uitoefening van het Voorkooprecht, worden de betrokken Effecten verworven aan dezelfde

prijs als deze die de Overnemer te goeder trouw heeft geboden, vermeld in de kennisgeving

(waarvan sprake in 10.3).

10.3. Procedure

Bij elke Overdracht van Effecten moet volgende procedure worden gevolgd.

a. Kennisgeving

De houder(s) van Effecten die wenst (wensen) over te gaan tot een Overdracht die onderworpen is aan het Voorkooprecht (de "Overdrager(s)') (of één of meer personen door hem/hen aangeduid), moet(en) daarvan voorafgaandelijk kennis geven (per aangetekende brief of brief verzonden per koerier en bevestigd per e-mail of fax) aan de raad van bestuur, de andere aandeelhouders (in dit Artikel 10.3. de "Andere Aandeelhouders" genoemd) en, indien van toepassing, de houders van andere Effecten. De poststempel of de documenten van de koerierdienst gelden als datum van de Kennisgeving. Deze kennisgeving moet het volgende vermelden: (i) het aantal Effecten dat de Overdrager wenst over te dragen; (ii) de identiteit van de persoon die de Effecten wenst over te nemen (de "Overnemer"); (iii) de prijs geboden door de Overnemer; (iv) enige andere voorwaarden van de voorgenomen Overdracht; (de "Kennisgeving').

b. Uitoefening van het Voorkooprecht

Binnen dertig (30) dagen na de Kennisgeving door de Overdrager, laten de Andere Aandeelhouders, door middel van een aangetekende brief of een brief verzonden per koerier gericht aan de Overdrager, weten: (i) of zij hun Voorkooprecht uitoefenen met vermelding van het aantal Effecten dat zij wensen te verwerven (hierbij eveneens rekening houdend met de mogelijkheid dat de overige Andere Aandeelhouders hun Voorkooprecht (gedeeltelijk) niet uitoefenen);. De poststempel of de documenten van de koerierdienst gelden als datum van uitoefening van het Voorkooprecht. Het ontbreken van een antwoord binnen deze termijn van dertig (30) dagen wordt onweerlegbaar gelijkgesteld aan een verzaking aan het Voorkooprecht.

De Andere Aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun Voorkooprecht bij aangetekende brief of bij brief verzonden per koerier die aan de Overdrager wordt gericht binnen dezelfde termijn.

c. Beslechting van geschillen omtrent de prijs

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenïne

mod 11.1



Een eventueel geschil omtrent de prijs tegen dewelke het Voorkooprecht zal kunnen worden uitgeoefend zal zoveel mogelijk worden opgelost tussen partijen waarbij de prijs die door POLZER NV werd aanvaard, bindend is voor de andere aandeelhouders. Indien geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt het dispuut op een definitieve wijze - met uitsluiting van enige beroepsmogelijkheid -, naar keuze van de raad van bestuur, worden beslecht door: (i) een gerespecteerde zakenbank met ervaring in het domein van de vennootschap en die niet verbonden is met één van de houders van Effecten; of (ii) de commissaris van de Vennootschap of een onafhankelijke bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur (maar dit laatste enkel als er geen commissaris is of indien de commissaris weigert dergelijk geschil te beslechten).

d Eigendomsoverdracht

De prijs moet door, of naargelang het gevat, aan de Andere Aandeelhouders worden betaald binnen een termijn van dertig (30) dagen na het einde van de periode van dertig (30) dagen waarin de Andere Aandeelhouders de mogelijkheid hadden om de Overdrager in kennis te stellen van de uitoefening van het Voorkooprecht (. De raad van bestuur kan evenwel, naargelang de omstandigheden, beslissen dat deze periode van dertig (30) dagen verlengd wordt (bijvoorbeeld indien de Overdracht aanleiding geeft tot een concentratiemelding of als er redelijkerwijze geen financiering kan gevonden worden binnen deze termijn)."

- De vergadering heeft beslist om in de bestaande tekst van artikel 14, eerste alinea "en maximaal zeven leden" te schrappen, en om volgende paragraaf toe te voegen " Indien er slechts twee aandeelhouders zijn, volstaat het slechts twee bestuurders te hebben";

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 14, tweede en derde alinea: "Drie bestuurders ... met alle andere bestuurders";

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 14, zesde alinea, tweede zin "De nieuw aangestelde bestuurder... beëindigd is."

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 14, zevende alinea, tweede zin: "Tenzij.,. Categorie A.";

Ingevolge hetgeen bepaald onder de punten d), e), f) en g) zal artikel 14 als volgt luiden;

"Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit minstens drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Indien er slechts twee aandeelhouders zijn, volstaat het slechts twee bestuurders te hebben. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de : algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt.

De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen."

- De vergadering heeft beslist om aan artikel 15 een tweede alinea toe te voegen als volgt: "De oproeping geschiedt geldig via gelijk welk communicatiemiddel (brief, telefax,

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 15, vijfde alinea; "van dezelfde Categorie";

De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 15, zesde alinea, om deze te vervangen door volgende tekst

"De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzifter van de raad van bestuur tegenwoordig of vertegenwoordigd is op een bijeengeroepen vergadering;"

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 15, zevende alinea om deze te vervangen door volgende tekst:

"De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, behoudens andersluidende dwingende bepalingen en behoudens de hierna opgesomde beslissingen waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist

is. JI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 15 negende en tiende alinea om deze te vervangen door volgende tekst:

Birjiage-n bij ltèr BetgiscliStàáts-brád _ 69%137/21)12 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtsnersnon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van de meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur;

° niet gebudgetteerde uitgaven/aansprakelijkheid of verhoging van schuld boven ¬ 200.000 ° aannemen van een nieuw jaarbudget

° benoeming en ontslag van senior medewerkers

° niet gebudgetteerde wijzigingen in verloning van de senior medewerkers

° enig andere materiële verrichting met een impact van meer dan ¬ 100.000 dat niet in het jaarbudget is voorzien en met een impact op het normale bedrijf van de vennootschap.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van een twee derde meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:

° verwerven of vervreemden van bedrijfsactiviteiten

° gehele of gedeeltelijke verkoop van het bedrijf.

° gehele of gedeeltelijke verkoop van dochtervennootschappen.

Ingevolge hetgeen bepaald onder de punten h), i), j), k) en 1) zat artikel 15 luiden als volgt:

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - acht (8) dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig via gelijk welk communicatiemiddel (per brief, telefax, e-mail enzovoort).

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Tenzij anders is overeengekomen binnen de Raad van Bestuur, kan iedere bestuurder, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur tegenwoordig of vertegenwoordigd is op een bijeengeroepen vergadering;

De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, behoudens andersluidende dwingende bepalingen en behoudens de hierna opgesomde beslissingen waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist is.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van de meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:.

° niet gebudgetteerde uitgaven/aansprakelijkheid of verhoging van schuld boven ¬ 200.000 ° aannemen van een nieuw jaarbudget

° benoeming en ontslag van senior medewerkers

° niet gebudgetteerde wijzigingen in verloning van de senior medewerkers

° enig andere materiële verrichting met een impact van meer dan ¬ 100.000 dat niet in het jaarbudget is voorzien en met een impact op het normale bedrijf van de vennootschap.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van een twee derde meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:

° verwerven of vervreemden van bedrijfsactiviteiten

° gehele of gedeeltelijke verkoop van het bedrijf.

° gehele of gedeeltelijke verkoop van dochtervennootschappen.

ln uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze , procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De besluiten van de raad van bestuurworden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door' de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 39, vijfde en zesde alinea zodat artikel 39 zal luiden als volgt:

Artikel 39. ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te `, ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de aandeelhouders. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen."

- De vergadering heeft uitdrukkelijk de verlenging van het mandaat van voormelde aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders bekrachtigd sinds de laatste algemene vergadering de data 14 mei 2012, gelet op artikel 14, vijfde lid van de statuten.

- De vergadering heeft beslist het ontslag van alle bestuurders te aanvaarden en ze te ontslaan met ingang vanaf tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf:

* de naamloze vennootschap Partners@Venture, met zetel te 8400 Oostende, Heilig Hartplein 10, met ondernemingsnummer 0460.130.386, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc Synaeghel, wonende te Zwitserland, Chemin de Roches 5;

* de naamloze vennootschap Privast Capital Partners, met zetel te 1140 Brussel (Etterbeek), Hanswijkstraat 37A bus 4, met ondernemingsnummer 0466.490.618, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willem Prinselaar, wonende te 1330 Rixen-sart, Rue du Baillois 53;

* de heer Michel Vander Eecken, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Orbanlaan 81;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starck, met zetel te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9, met ondernemingsnummer 0477.031.053, met als vaste vertegenwoordiger de heer Eric De Keyser, wonende te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smarttec, met zetel te 2570 Duffel, Mijlstraat 141, met ondernemingsnummer 0863.342.263, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Depraetere, wonende te 2570 Duffel, Mijlstraat 141.

- De vergadering heeft beslist tot benoeming van nieuwe bestuurders voor een periode van vier jaar vanaf heden:

- de naamloze vennootschap Polzer, met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201, met' ondernemingsnummer 0846.256.902, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser, wonende te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9;

- de heer Mark Van den Bergh, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Verkortingstraat 30;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starck", met zetel te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9, met ondernemingsnummer 0477.031.053, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smarttec", met zetel te 2570 Duffel, Mijlstraat 141, met ondernemingsnummer 0863.342.263, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Depraetere voornoemd.

RAAD VAN BESTUUR

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starck met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd, die deze benoeming heeft aanvaard. Deze benoeming gebeurt, voor de duur van haar mandaat van bestuurder.

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot voorzitter, de naamloze vennootschap Polzer voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd, die deze benoeming heeft aanvaard. Deze benoeming gebeurt, voor de duur van haar mandaat van bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

I e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen -bij treYButgfs'ek Statsb`táit"- UgC07120Y2 ='Aïiiiexes du 1Vlónitëür béTgë

mod 17.1

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 22/06/2012;

2, Coördinatie van de statuten van 26/06/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012
ÿþ. ` mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

í, Ondememingsnr : 0476.789.048 Benaming (voluit) : MENHIRS

(verkort)

,: Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblal

*12103369*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging griffie riffie van de akte

1 NEERGELEGD

KOOPHAN

RECHTBDANK VAN

NT

n~J

Zetel : Bellevue 5 bus 201

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE VOORWAARDEN UITGIFTE WARRANTS - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

rj

Er blijkt uit een proces-verbaal van de vergadering van de raad van bestuur van de naamloze; i; vennootschap "MENHIRS", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht onder; rr de benaming "BRICSCAD" blijkens akte verleden voor notaris Stéphane Vander Eecken te Gent op achtentwintig januari tweeduizend en twee), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan;

ir

Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent' op eenentwintig mei tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

- De raad van bestuur heeft op 4 mei 2012 beslist dat het inschrijvingsrecht verbonden aan de; warrants 2006 toegekend in de notariële akte van 27 juli 2006, verleden voor notaris Peter Calliauw; r: te Gent, vervangende zijn ambtgenoot notaris Stéphane Vander Eecken te Gent, wettelijk belet, kan! worden uitgeoefend en dit met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. - Blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 29 juni 2009 heeft de algemene; vergadering van de naamloze vennootschap Menhirs beslist om een eerste wijziging aan te brengen aan de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants 2006, namelijk om het zevende punt van de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants te vervangen door; volgende tekst:

"De warrants zijn vervallen op zevenentwintig juli tweeduizend zestien (27.07,2016), Ze zijn uitoefenbaar tot uiterlijk één maand voor de vervaldag."

Blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 31 januari 2011 heeft de algemener vergadering van de naamloze vennootschap Menhirs beslist om een wijziging aan te brengen aan der voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants 2006, namelijk om het vijfde puntje van de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants aan te vullen door volgende tekst: "De uitoefenprijs per warrant (vierhonderd euro (400,00 EUR)) zal verminderd worden met het bedrag van de kapitaalvermindering per aandeel (36,49 EUR). De aangepaste uitoefenprijs per, ;; warrant bedraagt dan driehonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (363,51 EUR)."

De uitoefenprijs per warrant bedraagt driehonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (363,51 EUR).

Iedere warrant 2006 geeft de houder ervan het recht om in te schrijven op één (1) aandeel klasse; 'r A met dezelfde rechten en plichten als verbonden aan de aandelen klasse A.

11 De raad van bestuur heeft beslist dat volgende warrants 2006 kunnen worden uitgeoefend doori

r; volgende personen: ° De heer Erik De Keyser voornoemd kan 1.579 warrants 2006 uitoefenen

° De heer Michel Vander Eecken voornoemd kan 286 warrants 2006 uitoefenen

° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Eddy Waermoes B,V.B.A." met; maatschappelijke zetel te 9160 Lokeren, Koophandelsstraat 26, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0442.255.959, kan 78 warrants; 2006 uitoefenen

. + 'Voor- mod 11.1

. , behouden aan het Belgisch

Staatsblad



o De heer DE PRAETERE Patrick voornoemd, kan 127 warrants 2006 uitoefenen

o De heer CLARYSSE Pieter Paul Maivina, geboren te Leuven op achttien juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9890 Gavere, Leenstraat 29, echtgenoot van mevrouw Dedain Valérie, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer DE BATSELIER Luc, geboren te Zele op tweeëntwintig september negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9031 Gent (Drongen), Paasleliedreef 2, thans niet gehuwd, kan 40 warrants 2006 uitoefenen

o De heer VAN HEUVERZWYN Alexander Eleonore Eugeen, geboren te Sint Amandsberg op negenentwintig september negentienhonderd vierenzestig, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Antwerpse Steenweg 18, ongehuwd, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

° De heer VAN WILDER Bernard Marie Joseph Emmanuel Carlos Ghislain, geboren te Namen op zestien december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 9000 Gent, Koning Leopold 11-laan 94, echtgenoot van mevrouw Marie-Christine De Smet, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer KERCKAERT Johan Rudolf Albert, geboren te Tielt op twee mei negentienhonderd zeventig, wonende te 3545 Halen, Bloemendaalstraat 122, echtgenoot van mevrouw Veronik Slachmuylders kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer DE BACKER Hans Lucien Marc, geboren te Brugge op elf augustus negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 8200 Brugge, Rijseistraat 272, echtgenoot van mevrouw Marie-Christine Caestecker, kan 40 warrants 2006 uitoefenen

o De heer JANSSENS dE BISTHOVEN Ferdinand Jacques Jean, geboren te Leuven op achttien januari negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Zandstraat 3, echtgenoot van mevrouw Anne De Bruyn, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer VAN DEN BERGH Mark Frans, geboren te Mechelen op vijf september negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Verkortingstraat 30, ongehuwd, kan 50 warrants 2006 uitoefenen

o De heer D'HOLLANDER Jan Roger Jeanne, geboren te Sint-Niklaas op 20 september 1983, wonende te 9190 Stekene, Bosdorp 183, ongehuwd, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer SCHEPERS Jurgen, geboren te Brugge op drieëntwintig juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9910 Knesselare, Sportstraat 5, echtgenoot van mevrouw Erika Barbier, kan 40 warrants 2006 uitoefenen

o Mevrouw CAESTECKER Marie-Christine Yvonne Roger, geboren te Kitona (Belgisch Kongo) op tien november negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 8200 Brugge, Rijselstraat 272, echtgenote van de heer Hans De Becker, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer VERMEULEN Tijs Walter, geboren te Brugge op 24 december 1980, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Adolf Van Ooteghemstraat 21, echtgenoot van mevrouw Raymaekers Karen, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer PROVOST Helmut Werner Alain Julien, geboren te Gent op 27 april 1981, wonende te 9820 Merelbeke, Heidestraat 13, ongehuwd, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer GOVAERTS Dieter Elza Gaston, geboren te Leuven op 8 juli 1982, wonende te 9160 Lokeren, Supporterstraat 18, echtgenoot van mevrouw Lambrecht Cynthia, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer SCHEIRIS Sander Raf Paula Koen, geboren te Gent op 10 februari 1985, wonende te 9000 Gent, Groendreef 41 bus 301, ongehuwd, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

o De heer USHAKOV Dimitri, geboren te Novosibirsk (Rusland) op 29 oktober 1972, wonende te Sovietsky (Novosibirskaya Oblast), Pirogova 34, bus 16, echtgenoot van mevrouw Ushakova Elena, kan 30 warrants 2006 uitoefenen

Het rekeningnummer waarop de uitoefenprijs overeenkomstig de wettelijke bepalingen dient te worden gestort wordt door de raad van bestuur aan de warranthouders meegedeeld, met name de rekening bij ING met nummer 363-1038452-10.

De raad van bestuur heeft beslist ingevolge het voorgaande om de voormelde warrants 2006 in aandelen om te zetten onder de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen, ten belope van een bedrag van negenhonderd vijfenveertigduizend honderd zesentwintig euro (¬ 945.126,00).

In het belang van de vennootschap is het voorkeurrecht beperkt of opgeheven.

- De hoger beschreven warranthouders hebben verklaard hoger vermelde warrants 2006 uit te oefenen.

- Ingevolge de uitoefening van voormelde warrants 2006 werd het kapitaal aldus verhoogd voor een totaal bedrag van negenhonderd vijfenveertigduizend honderd zesentwintig euro (E 945.126,00).

- Ingevolge het voorafgaande heeft de raad van bestuur beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te verwijderen uit haar statuten en te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t " mod 11.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljoen vierhonderd zevenenzestigduizend tweehonderd zesentwintig euro (¬ 1.467.226,00) vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd tweeënnegentig (6.292) aandelen van "Categorie A" en vierduizend vijfhonderd negenentwintig (4.529) aandelen van "Categorie B", allen zonder nominale waarde, die elk één tienduizend achthonderd eenentwintigste (1/10.821ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 21/05/2012;

2. Coërdinatie van de statuten van 31/05/2012.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

3elgisch

Staatsblad

04/06/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehoud aan he BelgisC 5taatsbi









*12099770



Ondernemingsnr : 0476.789.048

Benaming

(voluit) : MENHIRS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9050 GENT, Bellevue 5 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp akte : Financiering door de vennootschap van de verkrijging van haar effecten door een derde

In haar verslag conform artikel 629 van het Wetboek van Vennootschappen d.d. 04/05 2012 stelt de Raad van

Bestuur voor dat de Vennootschap aan haar warranthouders tot uitoefening van hun Warrants 2006 een kortlopende lening geeft van 363,51 EUR (driehonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent) per warrant, wat ;, overeenkomt met de uitoefenprijs per aandeel.

Het toestaan van een kortlopende lening aan de warranthouders geeft aan de warranthouders, die allen ais bestuurder, personeel en medewerkers (interne en externe), actief zijn in de Vennootschap de mogelijkheid om hun Warrants 2006 uitte oefenen en bijgevolg aandelen van de Vennootschap te verwerven. De Vennootschap beoogt op deze manier deze personen verder aan haar te binden.

De toekenning van een kortlopende lening aan de warranthouders kadert in diezelfde filosofe. Het stelt deze warranthouders in staat een effeotieve participatie te verwerven in het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap met de bedoeling hen verder te motiveren om zich te blijven inzetten voor de verdere ontwikkeling en groei van de Vennootschap.

De Raad van Bestuur stelt voor om maximaal een bedrag van 945.126,00 EUR (negenhonderd vijfenveertigduizend honderd zesentwintig euro) te lenen aan de Warranthouders tot uitoefening van hun Warrants 2006.

De warranthouders die hiervan gebruik wensen te maken, dienen een leningovereenkomst van bepaalde duur te tekenen, die binnen een termijn van uiterlijk zes maand integraal dient terugbetaald te zijn. De warranthouders kunnen evenwel op ieder ogenblik beslissen tot een vervroegde terugbetaling van de lening over te gaan.

De rentevoet waartegen deze lening wordt toegekend bedraagt de Euribor op zes maanden (1,078%) verhoogd met 200 basispunten. De Raad van Bestuur is van oordeel dat deze Kredietvoorwaarden overeenstemmen met hetgeen gangbaar is in de markt voor vergelijkbare transacties op basis van het onderzoek dat zij in dit verband verricht hebben. De Raad van Bestuur heeft in dit verband tevens de kredietwaardigheid van de verschillende warranthouders onderzocht en bevestigt de terugbetalingscapaciteit van deze warranthouders.

De Raad van Bestuur merkt op dat de invloed van het toestaan van een lening geen enkele negatieve invloed op de liquiditeit van de vennootschap zal hebben, aangezien de warranthouders er toe gehouden zijn hun Warrants 2006 uitte oefenen, waardoor het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap zal verhogen. Bovendien zijn de warranthouders er toe gehouden hun lening binnen een termijn van zes maanden na de toekenning integraal terug te betalen.

Omwille van voormelde redenen zal de invloed van de verrichting op de solvabiliteit positief zijn. Deze stijgt van 0,51 naar 0,64.

Bijlagen bij TiéïBéï i élï Siaatilïlad - Ü4lbb7/Ui2 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, (oor-benauden aan het Belgisch Staatsblad

e' 41,

41,

Voor de toekenning van de lening aan de bestuurder gelden bovendien dezelfde redenen als eerder aangehaald voor alle personen die een lening van de Vennootschap kunnen verwerven. Voor wat betreft de vermogensrechtelijke gevolgen in hoofde van de Vennootschap kan eveneens verwezen worden naar hetgeen eerder werd uiteengezet.

Het voor de verrichting uitgetrokken bedrag moet overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen voor uitkering vatbaar zijn. Blijkens voormeld artikel mag geen uitkering plaatsvinden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het netto-actief van de vennootschap bedraagt op 31.12.2011, 1,371.759,62 EUR (één miljoen driehonderd eenenzeventig duizend zevenhonderd negenenvijftig euro tweeënzestig cent), het maatschappelijk, volstort kapitaal bedraagt 522.100,00 EUR (vijfhonderd tweeëntwintig duizend honderd euro), en de wettelijke reserves 27.290,00 EUR (zevenentwintig duizend tweehonderd negentig euro).

De beschikbare reserves bedragen op 31.12.2011 822.000,00 EUR (achthonderd tweeëntwintig duizend euro), het overgedragen resultaat bedraagt 369,62 EUR (driehonderd negenenzestig euro tweeënzestig cent). Bovendien heeft de vennootschap BRICSYS N.V. op 23.04.2012 aan de Vennootschap een dividend toegekend van 300.969,90 EUR (driehonderd duizend negenhonderd negenenzestig euro negentig cent).

De Raad van Bestuur stelt aldus vast dat er voldoende uitkeerbare winsten zijn.

De Raad van Bestuur stelt conform artikel 629, §1, 4° van het Wetboek van Vennootschappen voor dat de vennootschap aan de passiefzijde van haar balans een niet voor uitkering beschikbare reserve opneemt, ten bedrage van de totale financiële bijstand.

STARCK B.V.B.A.,

gedelegeerd bestuurder

met vaste vertegenwoordiger

Erik DE KEYSER.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n (en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 15.05.2012 12117-0255-019
04/08/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j.

w;-1, 0476.789.048 MENHIRS

IIIII~I WIIIINI Illl~ln

" iiia ovv3*

A

NEERGELEGD

2 5 JULI 2011

RECHTBANK VAN

KOfPHANnP TF r;FNT

Recl ts" rc:.-,- Naamloze Vennootschap

7F " ^ 9050 LEDEBERG, Bellevue 5 bus 201

t eniee::" r, Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering d.d- 07.06.2011 heeft beslist om het mandaat van volgende bestuurders te verlengen:

- Michel VANDER EECKEN, wonende te 1150 BRUSSEL, Orbanlaan 81;

- STARCK B.V.B.A., met maatschappelijke zetel te 9080 LOCHRISTI, Slagmanstraat 9, ingeschreven in het RPR te GENT met als ondernemingsnummer 0477.031.053 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Erik DE KEYSER.

De mandalen lopen tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2016.

De Raad van Bestuur d.d. 07.06.2011 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om STARCK B.V.B.A., voormeld, als gedelegeerd bestuurder te herbenoemen.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2016.

STARCK B.V.B.A.,

met als vaste vertegenwoordiger,

Erik DE KEYSER,

gedelegeerd bestuurder.

rg, .GeL:artl'y.t:-+;. fs ' Ttr~J,.'r'1T;.'-le:rwi5 flrjsá.l'15, - ~ li! Yi%rl t3e1.ILrSffln!

" . -r.:lE: ~ . .. . .

-

15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 07.06.2011 11154-0275-020
25/02/2011
ÿþbuik

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iio3ioas~

"

Ondememingsnr : 0476.789.048

Benaming : MENHIRS

(voluit)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 201

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE VOORWAARDEN UITGIFTE WARRANTS - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

~= 1

~f

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "MENHIRS", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht onder de benaming "BRICSCAD" blijkens akte verleden voor notaris Stéphane Vander Eecken te Gent op; achtentwintig januari tweeduizend en twee), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan < Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een;. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op eenendertig januari tweeduizend en elf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met i! driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), zodat het kapitaal wordt herleid van achthonderd; tweeëntwintig duizend honderd euro (¬ 822.100) tot vijfhonderd tweeëntwintigduizend honderd euro (¬ 522.100,00) door terugbetaling aan de aandeelhouders, door toekenning van de aandelen van deii naamloze vennootschap "VONDLE", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue?. 5 bus 201, met ondernemingsnummer 897.738.661, naar evenredigheid van hun deelneming in het;; i4 kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met! evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

- De vergadering heeft beslist dat de vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op. het werkelijk gestort kapitaal.

- De vergadering heeft beslist dat de aandelen van de naamloze vennootschap VONDLE, met': maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201, met ondernemingsnummer!< 897.738.661, als volgt zullen worden toegekend aan de bestaande aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Menhirs":

- Erik DE KEYSER, zal voor negenhonderd achtentachtig (988) aandelen van de naamlozen vennootschap MENHIRS, duizend tweehonderd en een (1.201) aandelen ontvangen van de naamloze vennootschap "VONDLE";

- STARCK B.V.B.A., zal voor duizend zeshonderd (1.600) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, duizend negenhonderd zesenveertig (1.946) aandelen van de naamloze;; vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- EDDY WAERMOES B.V.B.A., zal voor honderd zevenenveertig (147) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, honderd achtenzeventig (178) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Michel VANDER EECKEN, zal voor vierhonderd zevenentachtig (487) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, vijfhonderd tweeënnegentig (592) aandelen van de naamloze;; vennootschap "VON DLE" ontvangen;

SMARTTEC B.V.B.A., zal voor tweehonderd vijftig (250) aandelen van de naamloze;' vennootschap MENHIRS, driehonderd en vier (304) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Marie CAESTECKER, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap:: MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VON DLE" ontvangen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

- Alexander VAN HEUVERZWYN, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Bernard VAN WILDER, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Ferdinand JANSSENS de Bisthoven, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Hans DE BACKER, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van DE de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Johan KERCKAERT, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van DE de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Jurgen SCHEPERS, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van DE de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Luc DE BATSELIER, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Mark VAN DEN BERGH, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- Pieter CLARYSSE, zal voor tweeëntwintig (22) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, zevenentwintig (27) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- PARTNERS@VENTURE N.V., zal voor duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, duizend vijfhonderd twintig (1.520) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen;

- PRIVAST CAPITAL PARTNERS N.V., zal voor drieduizend tweehonderd negenenzeventig (3.279) aandelen van de naamloze vennootschap MENHIRS, drieduizend negenhonderd achtentachtig (3.988) aandelen van de naamloze vennootschap "VONDLE" ontvangen.

- De vergadering heeft beslist het bedrag van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) voorlopig niet uit te keren, en de aandelen bijgevolg voorlopig niet toe te kennen aan de aandeelhouders, maar de overdracht van de aandelen pas te laten plaatsvinden ten vroegste binnen de 2 maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlage tot het Belgisch staatsblad. De vergadering beslist bijgevolg met éénparigheid en algemeenheid van alle stemmen dat de uitbetaling aan de aandeelhouders pas zal geschieden indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van dit besluit, de schuldeisers, overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn zal door de bestuurders slechts overgegaan worden tot uitbetaling, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

- De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te verwijderen uit haar statuten en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd tweeëntwintig duizend honderd euro (¬ 522.100) vertegenwoordigd door drieduizend zeshonderd tweeënnegentig (3.692) aandelen van "Categorie A" en vierduizend vijfhonderd negenentwintig (4.529) aandelen van "Categorie B", allen zonder nominale waarde, die elk één achtduizend tweehonderd éénentwintigste (1/8221e) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De vergadering heeft opdracht gegeven aan de raad van bestuur om de kapitaalvermindering tot uitvoering te brengen.

- De vergadering heeft beslist om een wijziging aan te brengen aan de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants 2006, uitgegeven blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 27 juli 2006, verleden voor notaris Peter Calliauw te Gent, vervangende zijn ambtgenoot notaris Stéphane Vander Eecken te Gent, wettelijk belet, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van 23 augustus daarna, onder nummer 20060823-0133670.

- De vergadering heeft beslist om het vijfde puntje van de voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van de warrants aan te vullen door volgende tekst:

"De uitoefenprijs per warrant (vierhonderd euro (400,00 EUR)) zal verminderd worden met het bedrag van de kapitaalvermindering per aandeel (36,49 EUR). De aangepaste uitoefenprijs per warrant bedraagt dan driehonderd drieënzestig euro eenenvijftig cent (363,51 EUR)."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

. Vbor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 31/01/2011;

2. Coördinatie van de statuten van 14/02/2011.

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 07.06.2010 10155-0237-020
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 19.06.2009 09259-0256-020
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 07.07.2008 08364-0020-019
15/05/2008 : GE201664
26/06/2007 : GE201664
18/06/2007 : GE201664
15/03/2007 : GE201664
24/01/2007 : GE201664
13/11/2006 : GE201664
23/08/2006 : GE201664
23/08/2006 : GE201664
23/08/2006 : GE201664
03/07/2006 : GE201664
27/07/2005 : GE201664
27/07/2005 : GE201664
30/06/2005 : GE201664
20/06/2005 : GE201664
18/10/2004 : GE201664
10/06/2004 : GE201664
30/01/2004 : GE201664
19/03/2002 : GE201664
13/02/2002 : GEA026714

Coordonnées
MENHIRS

Adresse
BELLEVUE 5, BUS 201 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande