MENS & MANAGEMENT MEDIA EN INFORMATIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MENS & MANAGEMENT MEDIA EN INFORMATIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.831.491

Publication

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14024-0167-016
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.02.2013 13037-0211-016
15/02/2011
ÿþ Mai 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III II I 1101 I lII t 1111110 11

" iioaaess"

C

VAN KOOPHAND~^EL '

0 3 02. 2011

DENDER é DE



Ondememingsnr : 0478.831.491

Benaming

(voluit) : MENS & MANAGEMENT MEDIA EN INFORMATIE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : 9420 ERPE-MERE, Kloosterstraat, 11

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGINGEN - STATUTENWIJZIGING

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op zevenentwintig januari tweeduizend en elf door: Edgard Van Oudenhove, Notaris te Haaitert, met standplaats te Denderhoutem, optredend als zaakvoerder van:

" de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

" "Notaris Edgard Van Oudenhove", met zetel te 9450 Haaltert-Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, ondernemingsnummer 0870.946.964., dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "MENS & MANAGEMENT MEDIA EN INFORMATIE", afgekort °3M1" met zetel te 9420: Erpe-Mere, Kloosterstraat, 11, ondememingsnummer 0478.831.491., volgende beslissingen heeft genomen : Het verslag van de bedrijfsrevisoren, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN KERCKHOVE & CO° met maatschappelijke zetel te 9830. Sint-Martens-Latem, Driesmeers, 20, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Paul VAN: KERCKHOVE, hebbende zijn kantoor op zelfde adres.

Dit verslag, gedateerd van eenentwintig januari tweeduizend en elf besluit als volgt, hierna letterlijk" `

overgenomen :

" Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Kerckhove & C°, met maatschappelijke zetel te 9830 Sint-Martens Latem, Driesmeers, 20, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder van Paul Van Kerckhove, bedrijfsrevisor werd' op 14 december 2010 aangesteld door de gedelegeerd bestuurder van de NV Mens & Management Media en Informatie om verslag uit te brengen ingevolge art. 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de: voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennoot-schap door middel van de in dit verslag beschreven; inbreng in natura voor een gedeelte van de schuldvorderingen, voor een bedrag van 485.900,00 EUR.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven, controlewerkzaamheden dat naar mijn mening :

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de raad van bestuur van de NV Mens & Management, Media en Informatie verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch! verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomen met het: aantal en de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding, namelijk de toekenning van 784 aandelen op naam van de NV! Mens & Management Media en Informatie is louter vanuit financieel standpunt niet verantwoordbaar. De; verstrekte vergoeding dient beoordeeld te worden in het kader van een algemene reorganisatie en financiële; saneringspolitiek van de NV Mens & Management Media en Informatie.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,! opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met: betrekking tot de inbreng in natura van een gedeelte van de in dit verslag beschreven rekeningen-courant. Dit:_ verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

"

" Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

1° De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen ten belope van VIER-HONDERD' VIJFENTACHTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 485.900) om het te brengen van TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000) op VIJFHONDERD ZEVENEN VEERT1GDUIZEND

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

NEGENHONDERD EURO (¬ 547.900) door het creëren van zevenhonderd vierentachtig (784) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds be-'staande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

Deze 784 aandelen werden onderschreven en volledig volstort door een inbreng in natura.

2° De vergadering heeft beslist het kapitaal een tweede maal ter verhogen ten belope van HONDERD VIERENDERTIGDUIZEND HONDERD EURO (¬ 134.100) om het te brengen van VIJFHONDERD ZEVENENVEERTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 547.900) op ZESHONDERD TWEEENTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 682.000) door het creëren van tweehonderd zestien (216) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nomi-'nale waarde, van dezelfde aard en genie-'tende van dezelfde rechten en voordelen als de reeds be-'staan-'de aandelen en die zullen deelnemen in de resuhtaten van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

Deze 216 aandelen werden onderschreven en volledig volstort door een inbreng in speciën.

3° De vergadering heeft beslist dat de vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

4° De vergadering heeft beslist dat de raad van bestuur slechts geldig kan beraadslagen en beslissingen treffen omtrent aangelegenheden die op de agenda zijn vermeld op voorwaarde dat de helft van de leden aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd zijn.

5° De vergadering heeft beslist dat alle beslissingen door de raad van bestuur zullen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn.

6° De vergadering heeft beslist dat de vennootschap steeds geldig zal vertegenwoordigd worden door twee bestuurders gezamenlijk handelend of door de afgevaardigde bestuurder die alleen kan handelen en dit zonder enige beperking voor het bedrag van de uitgaven.

7° De vergadering heeft beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voorafgaande genomen beslissingen, waaruit hierna wordt overgenomen hetgeen volgt :

artikel 5 :

" Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERD TWEEEN-TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 682.000), vertegenwoordigd door duizend honderd (1.100) aandelen zonder melding van nominale waarde, die elk één/duizend honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

artikel 10 :

" De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de_ raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule hierna  krachtens dewelke aan de voorzitter vande raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders of vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een " nieuwe bestuurder benoemt.

De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst."

artikel 13 :

° De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij han-'delt door de goedkeuring van de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden geldig verbonden door twee bestuurders samen handelend of door de gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Bovendien zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd worden wat betreft alle handelingen van dagelijks bestuur door de gedelegeerde tot dit dagelijks bestuur.

Ingeval er meerdere gedelegeerden zijn zullen deze samen of afzonderlijk handelen, naargelang de hiertoe genomen beslissingen van de raad van bestuur. De bijzondere mandatarissen vertegenwoordigen geldig de vennootschap binnen de perken van hun mandaat.°.

8° De vergadering heeft beslist te herbenoemen tot bestuurders :

1. De heer GAVEL Jos Paul Juliaan, nationaal nummer 58.06.02 295-32, wonende te 9300 Aalst, Lindenstraat 18_

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROBIN PRODUCTIONS", met zetel te 9300

Aalst, Lindenstraat, 18.

- ondernemingsnummer 0441.706.920  RPR DENDERMONDE

- hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer GAVEL Jos voornoemd.

- beide hier aanwezig en vertegenwoordigd als gezegd.

Dewelke verklaren dit te aanvaarden.

Hun mandaat komt ten einde bij de algemene vergadering van tweeduizend en zestien.

9° De algemene vergadering heeft alle machten verleend aan BAKER TILLY BELGIUM ACCOUNTANTS 

BELASTINGEN CONSULENTEN, burgerlijke CVBA te Aalst, Kareelstraat, 120-124, om het vervullen van alle

formaliteiten voor huidige statutenwijziging.

10° De bestuurders hiervoor benoemd zijn bijeengekomen in raad van bestuur en hebben benoemd tot

voorzitter van de raad van bestuur en tot afgevaardigd bestuurder, de heer GAVEL Jos voornoemd, hier

aanwezig en die aanvaardt.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

- uitgifte van het PV dd 27.1.2011

- verslag bedrijfsrevisor en raad van bestuur

- coördinatie statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behouden aan hit Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 30.12.2010 10649-0435-015
22/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 12.02.2010 10042-0556-016
02/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 30.12.2008, NGL 20.02.2009 09054-0182-015
14/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.03.2008, NGL 07.03.2008 08065-0262-015
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 10.05.2007, NGL 11.05.2007 07141-0393-017
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 03.11.2005, NGL 28.04.2006 06126-1740-015
05/04/2006 : AAA007839
19/04/2005 : AAA007839
02/12/2002 : AAA007839
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0005-019

Coordonnées
MENS & MANAGEMENT MEDIA EN INFORMATIE

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 11 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande