MERCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 511.932.346

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 12.08.2014 14423-0020-012
01/03/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruiskenstraat 47A

9980 Sint-Laureins

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte, verleden voor Meester Philip BADWENS, notaris met standplaats te Sint-Laureins, op elf

februari tweeduizend en dertien.

BLIJKT

1° Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam

"MERCY BVBA°. 9.760

2° Dat de maatschappelijke zetel gevestigd is te"Sint-Laureins, en als eerste adres Kruiskenstraat 47 A.

3° Dat de vennootschap een aanvang neemt te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het' uittreksel van de oprichtingsakte, zoals wettelijk voorzien, en voor onbepaalde duur werd opgericht.

4° Dat de identiteit van de oprichter luidt als volgt:

De Heer MERCY Frederik, zelfstandige, geboren te Eeklo op negen juni negentienhonderd zevenentachtig, wonende te Sint-Laureins, Kruiskenstraat 47 A, ongehuwd.

5° - dat het maatschappelijk kapitaal van dertig duizend euro (¬ 30.000,00) volledig geplaatst is, en verdeeld is in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/driehonderdste (1I300° °) ieder.

- dat op deze aandelen is ingetekend door de oprichter, die hij volledig heeft volgestort, zoals hierna gezegd. - dat het maatschappelijk kapitaal gestort is ten belope van dertig duizend euro (¬ 30.000,00),

- dat op ieder aandeel, dat overeenstemt met inbreng in geld, ten minste één/vijfde gestort is.

6° Dat het maatschappelijk kapitaal als volgt is samengesteld :

Inbreng in geld.

De verschijner heeft ingetekend op driehonderd (300) aandelen en betaalde hierop dertig duizend euro (¬ 30.000,00).

7° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder: jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging, zoals wettelijk voorzien, van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend dertien, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen namens haar aangegaan door de oprichter sedert tien augustus tweeduizend en twaalf bekrachtigt en voor haar rekening neemt,

8° De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. "

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtname van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor, uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

9° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Bezoldiging en duur vande-opdracht.. - - --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

2 0 FEB. 2013

RECHTE VAN

KOOPHANIGENT

Ondernemingsnr: O S / 1 5 3 2 3 -

Benaming (voluit) : MERCY BVBA

Voel

behouc aan h BelgiE

Staats)

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

xF

mod 11.1

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder, beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Statutaire zaakvoerder.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

Intern bestuur - beperkingen.

Voor zover er meer dan één zaakvoerder is kan de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid, opleggen dat de zaakvoerders bij meerderheid moeten optreden voor het verrichten van bepaalde handelingen of reeksen van handelingen,

Behoudens dergelijke beperkingen beschikt iedere zaakvoerder over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Een vaste vertegenwoordiger wordt benoemd en belast met de uitvoering van de opdracht wanneer de vennootschap als bestuurder of zaakvoerder aangesteld wordt.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen wordt als eerste gewone zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur, en bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

De Heer MERCY Frederik, zelfstandige, wonende te Sint-Laureins, Kruiskenstraat 47 A, ongehuwd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

10° De verschijner-oprichter heeft verklaard, dat uit ter goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dal de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

11° Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk omschreven werd als volgt :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

Alle vervoer, opslag en distributie van alle waren en goederen, in binnenland en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor derden als in hoofdaanneming of in onderaanneming.

Alle werken van grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van terreinen en velden, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, het ruimen van bouwterreinen.

Alle werken van drainage van landbouw-, bosbouw- en bouwgronden, evenals de aanleg van riolering en grachten, kanalen en waterwegen, het ruimen van waterlopen en stoten, de aanleg van dammen en dijken. Alle werken met betrekking tot de reiniging van straten en wegen, inclusief sneeuwruimen.

De vennootschap zal eveneens tot doe! hebben om diensten en ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen uit te voeren. Hieronder wordt verstaan, zonder evenwel limitatief te zijn het voorbereiden van de velden, het opzetten van een teelt, behandeling en sproeien van gewassen, ook vanuit de lucht, het oogsten, het bestrijden van ongedierte met betrekking tot de landbouw, de exploitatie van irrigatiesystemen voor de landbouw, het duurzaam en milieubewust onderhouden van landbouwgronden, aile snoeiwerken aan bomen.

Wordt eveneens verstaan onder diensten aan de landbouw : aanleg en onderhoud van tuinen, parken en sportvelden.

De vennootschap kan eveneens hijs-, kraan- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden uitvoeren evenals als het verhuren van machines voor de land- en tuinbouw, transportmateriaal en kraanwerk, al dan niet met bedieningspersoneel

Bovendien kan de vennootschap alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, Zij kan meer bepaald bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt, verband houdt of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Het deelnemen in Belgische of vreemde, bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, door inschrijving, Inbreng, ruil, koop, afstand, fusie of op welke andere wijze ook,

Het beleggen, beheren, valoriseren en cederen van roerende waarden en bezittingen, onder meer van participaties in andere vennootschappen. Het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen. De vennootschap heeft evenwel niet tot doel beleggingsadvies te verschaffen aan derden, noch aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vermogensbeheer te doen voor derden, of andere activiteiten zoals geregeld bij de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen en het vervullen van de opdracht van bestuurder of vereffenaar. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot waarborg van haar eigen verbintenissen borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in België als in het buitenland alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agenten, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen, overnemen van of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Volmacht.

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten betreffende inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de " Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van " koophandel, namelijk de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DC OFFICE, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de Heer Guy DE COCKER, te 9940 Evergem, Linde 80, en haar aangestelden,

12° De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand april te achttien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand april tweeduizend en veertien te achttien uur.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht .

Elk aandeel geeft recht op één stem,

13° De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering drieduizend vijfhonderd euro (¬ 3.500,00).

14° Voormelde inbreng in geld is gedeponeerd bij de KBC BANK

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL~

De instrumenterende notaris Philip BAUWENS met standplaats te Sint-Laureins.

Tegelijk hiermede neergelegd

1. Afschrift van de oprichtingsakte.

2. Bankattest,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
MERCY

Adresse
KRUISKENSTRAAT 47A 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande