MERELBEEKSE BANDENCENTRALE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERELBEEKSE BANDENCENTRALE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.936.514

Publication

23/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

11. de vennootschap tot doel heeft in België en/of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming of in vereniging met derden, door zichzelf of door tussenkomst van ieder andere fysische persoon of rechtspersoon, alle activiteiten in de breedste zin opgevat, te voeren die betrekking hebben op :

1. de productie, de verdeling, de verkoop en/of de plaatsing van :

- alle mogelijke onderdelen en toebehoren, dienstig voor motorvoertuigen en carrosserie, met inbegrip van onder meer mechanismen, werktuigen, bekleding alsook banden;

- allerlei motoren en producten, hiermede verband houdende, zoals onder meer oliën, brandstoffen, vetstoffen, smeer- en reinigingsmiddelen, afkomstig zowel van petroleum- als van plantaardige of chemische derivaten;

- elektrische, elektronische, mechanische, hydraulische of pneumatische uitrustingen voor motorvoertuigen en gereedschappen voor de installatie van- en het gebruik in auto- of motorwerkplaatsen en garages.

2. deelnemen in- en het bestuur voeren over anderen ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel, of wanneer zulks nuttig is, voor de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel, een en ander in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die tot haar doel noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, zij mag alle commerciële, industriële en financiële handelingen verrichten, tevens alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren, verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

Zij kan tevens ten gunste van derden, fysische en/of rechtspersonen, borgstellingen verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, desbetreffende kwijting verlenen, al dan niet met vrijstelling van het nemen van hypothecaire inschrijving en opheffing verlenen.

Alle hierboven gedane opsommingen dienen in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden, zonder dat enige opsomming beperkend is.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op eerste maandag van de maand december om achttien uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend vijftien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald. De statuten bevatten geen bijzondere voorwaarden voor de aandeelhouders inzake de toelating tot de algemene vergadering. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd (18.600,00 EUR) voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE62 7310 3719 8461 bij de naamloze vennootschap  KBC BANK , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zeventien juni tweeduizend veertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre De Brabander

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van achttien juni tweeduizend veertien

19/08/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Wald 11.1

RECHTBAND. VAN ,00PHANDEL TE GENT

Griffie

IUIllhIIIflIllfl~Ai~gi~m

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Q _0$- 2615

------------

Ondernemingsnr : 0553.936.514

Benaming

(voluit) : Merelbeekse Bandencentrale

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hundelgemsesteenweg 276 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

'Onderwerp akte ; Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 mei 2015.

Bij eenparigheid van stemmen wordt beslist, vanaf heden, ontslag te geven aan de heer Dominque Becqué.

Ontlasting wordt hem verleend voor het lopende boekjaar.

Filiep Hoebeke

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MERELBEEKSE BANDENCENTRALE

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 276 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande