MERENDREE PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MERENDREE PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 504.865.006

Publication

22/02/2013
ÿþ11111

*13032014*

Mcd Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_- ~ ~~'~' < ' ,, ~ ~.. ?. 7, Gfl

...~,......~.... ... _ -

2 rEs. 2413

~_ ~

Benaming (voluit) : Merendree Pharma

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Merendreedorp 5 - 9850 Merendree (Nevele)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Frank GHYS, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op zeven februari tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat de heer MATTELIN, Wim Joris, geboren te Gent op achttien juni negentienhonderd éénenzestig, en zijn echtgenote mevrouw GOOSSENS, Isabelle Marcelle Céleste, geboren te Oudenaarde op veertien mei negentienhonderd tweeënzestig, samenwonende te 9052 Gent (Zwijnaarde)r Hutsepotstraat 48,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Merendree Pharma", met zetel te 9850 Merendree (Nevele), Merendreedorp 5,

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) werd volledig onderschreven door inbrengen in geld, als volgt:

door de heer Wim MATTELIN, voornoemde oprichter, ten belope van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), en waarvoor als vergoeding drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

door mevrouw Isabelle GOOSSENS, voornoemde oprichter, ten belope van een bedrag van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), en waarvoor als vergoeding drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal werd gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), op elk aandeel pro rata toe te rekenen, zodat de voornoemde oprichters gehouden zijn tot verdere volstorting tot beloop van het saldo van hun inbreng.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de VDK Spaarbank te Gent, dragend nummer BE20 8915 0422 0356, hetgeen door ondergetekende notaris wordt bevestigd op basis van een bankattest (bewijs van deponering), afgeleverd op 6 februari laatstleden, en dat door mij notaris bewaard wordt in het vennootschapsdossier.

De te publiceren statutaire bepalingen luiden als volgt

A. VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als naam "Merendree Pharma",

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 9850 Merendree (Nevele), Merendreedorp 5. De vennootschap heeft tot doel:

- Het oprichten, overnemen en uitbaten van een apotheek of apotheken met alle hieronder inbegrepen activiteiten en onder meer de handel onder alle vormen, aankoop en verkoop, in- en uitvoer en fabricatie in farmaceutische en parafarmaceutische producten, phytotherapeutische producten, cosmetica, parfumerie, drogisterijartikelen en bandageartikelen, herboristerij, kruiden, toiletartikelen, dieetproducten, onderhoudsproducten, magistrale bereiding van alto- of homeopathische geneesmiddelen; iedere activiteit die met de gezondheidszorg in de ruimste zin verband houdt; het ondernemen van industriële, klinische, medische, biologische, scheikundige en toxicologische analyses; alles in de ruimste zin van het woord.

- Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, alsook zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

- De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig en bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

- Alles zowel in Belgïe als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. - Deze lijst is exemplatief en niet limitatief en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Het beheren, het verwerven, de instandhouding en het valoriseren van een onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

DEC

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, in 't bijzonder wetenschappelijke, geneeskundige en farmacologische studies, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, beheer en advies.

Het verwerven, hetzij door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen alsook het beheer van deze roerende waarden, dit alles enkel voor eigen rekening.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering,

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels - en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het kapitaal.

C. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden (overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen) die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering voor de duur van de vennootschap, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot ïs, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De in functietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De heer Wim MATTEUN en mevrouw Isabelle GOOSSENS, voornoemde oprichters, worden beiden benoemd tot statutair zaakvoerder. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Genoemden verklaren dit mandaat te aanvaarden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap alléén, in en buiten rechte.

Evenwel moeten de zaakvoerders, ingeval er meerdere zaakvoerders werden benoemd, steeds met twee optreden voor aile handelingen welke betrekking hebben op het aankopen, vervreemden, huren en verhuren voor méér dan negen jaar van onroerende goederen, liet aangaan van leningen, kredieten en leasingcontracten, het deelnemen aan een oprichting of kapitaalverhoging van een andere vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende machten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders zelf.

E. ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand november, om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden,

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist, Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

r I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden verzonden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zij worden (minstens) vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders, Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De geldigheid van de samenstelling van de vergadering kan niet worden betwist indien alle vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissaris, aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, dit op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Indien voor de gewone algemene vergadering wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten ten laatste te ontvangen ten laatste drie weken voor de datum van de in de statuten vastgelegde jaarvergadering.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk hetzij door een gevolmachtigde, mogelijks een niet-vennoot.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (hieronder begrepen de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gebeurd zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden lidmaatschapsrechten, inclusief stemrechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkel persoon die daartoe door aile gerechtigden schriftelijk is aangewezen, Zolang zodanige aanwijzing niet is geschied, blijven aile aan de aandelen verbonden lidmaatschaps-rechten, inclusief stemrechten geschorst.

Behoort één of meer aandelen gezamenlijk toe aan een blote eigenaar en aan een vruchtgebruiker, dan zullen de lidmaatschapsrechten (inbegrepen de stemrechten) aan deze aandelen verbonden enkel geldig Kunnen uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende tussen hen gesloten overeenkomst.

De uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld komt in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap,

Van deze winst wordt jaarlijkse een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ais dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo en een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder toegekend zal worden.

G. ONTBINDING  VEREFFENING - VERDELING.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening

door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VII. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

11 BOEKJAAR  JAARVERGADERING

,

...  _a

a) Na daarover ingelicht te zijn door ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters, dat het eerste boekjaar van de vennootschap aanvangt op heden en eindigt op 30 juni 2014, en dat het alle handelingen begrijpt die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad, sedert 1 januari 2013. Voor zoveel ais nodig zal na oprichting deze overname dienen bevestigd te worden.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Floris GHYS, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegde

- uitgifte van de oprichtingsakte.

á Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþ%.yr.~..



Voor-behoudE

aan he

Belgisc Staatsbl:

(voluit) : Merendree Pharma (verkort) :

Ondernemingsnr : 0504.865.006 Benaming

11111111.9ggel

Mod Word 11.1

~ ,~G-E,I~ GD

í

I 2 " 03- 20

rttECl~ , ~VAN

GEN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Merendreedorp 5, 9850 Merendree (Nevele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 1 april 2015

Met éénparigheid van stemmen beslist de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. I april 2015 te

benoemen tot zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw Céline Mattelin, en dit vanaf

1 april 2015 voor onbepaalde duur.

Wim Mattelin

Zaakvoerder

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MERENDREE PHARMA

Adresse
MERENDREEDORP 5 9850 NEVELE

Code postal : 9850
Localité : Merendree
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande