MESIRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MESIRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.204.904

Publication

07/05/2014
ÿþ Mal Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14094657*

Illi

be a B st;

Rechtbank van Koophandel

" Antwerpen

2 13.114

afdeling Antwerpen

Grime

Ondernemingsnr : 0882.204.904

Benaming

(voluit) : OSASUNA

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2540 HOVE - REGENBEEMD 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging benaming  verplaatsing maatschappelijke zetel - doelwijziging  schrappen categorie aandelen A en B --wijziging statuten

TEKST : Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt op achtentwintig maart tweeduizend veertien door Joni Soutaer, geassocieerd notaris te Denderhoutem dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OSASUNA", met zetel te 2540 Hove, Regenbeemd, 4, volgende beslissingen heeft genomen

oc vergadering bevestigt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap destijds werd verplaatst naar huidig adres bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van één oktober tweeduizend en acht, bekendgemaakt in gezegde bijlage van drieëntwintig december daarna onder nummer 08198090.

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming te wijzigen in MESIRO.

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel terug te verplaatsen naar 9470 Denderleeuw, A. Rodenbachstraat 4 -- bus 15 vanaf heden.

De vergadering beslist de bepaling dat er twee categorieën aandelen zijn te schrappen en

bevestigt dat er slechts één categorie aandelen is op naam.

De vergadering beslist ook de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De vergadering beslist de termijn van vier jaar voor het mandaat van zaakvoerder te schrappen.

De vergadering beslist de bepaling dat er twee zaakvoerders worden benoemd waarvan één van categorie A en één van categorie B te schrappen en bevestigt dat het bestuur van de vennootschap kan worden toevertrouwd aan één of meerdere niet-statutaire zaakvoerders die worden benoemd voor de ganse duur van de vennootschap.

De vergadering De vergadering bevestigt het ontslag van de zaakvoerder, de heer Hans PORTEMAN sedert vijftien september tweeduizend dertien.

bevestigt dat heer VAN DER PERRE enig niet statutair zaakvoerder is voor de ganse duur van de vennootschap en dat het mandaat niet bezoldigd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en bevestigingen beslist de vergadering een nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden waaruit wordt overgenomen hetgeen volgt :

Artikel 1.

De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "MESIRO".

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9470 Denderleeuw, A. Rodenbachstraat, 4 bus

15.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

Het initialiseren, het opzetten, het organiseren van en meewerken aan alle activiteiten en educatieve, medische, wetenschappelijke en academische programma's en acties die de volksgezondheid beveiligen , bevorderen en versterken.

De vennootschap mag hiertoe alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende handelingen verrichten en participaties uitvoeren die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken en/of vergemakkelijken van haar maatschappelijk doel, met inbegrip van :

o Het aan- en verkopen van materieel, o Het aan- en verkopen van diensten, goederen en toestellen, o Het aan- en verkopen van voedingswaren, o Het voeren, opzetten, begeleiden van en deelnemen aan promotiecampagnes, o Het deelnemen in andere ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven,

o Het aangaan en toestaan van kredieten,

o Zich hiervoor borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geven van adviezen en het uitvoeren van consultancy opdrachten aangaande bovenstaande activiteiten.

Alle activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel in het binnenland ais in het buitenland. Bovenstaande opsomming is aanduidend en niet beperkend.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan borg stellen voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten, toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Artikel 4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EN ZEVEN EN TWINTIG EURO (¬ 18.627,00) en verdeeld in achttien duizend zeshonderd zeven en twintig (18.627) aandelen.

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De statutair zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 12.

De zaakvoerder kan bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Artikel 13.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van

beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door de zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap de eerste maandag van de maand juni om negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

s

1 ~ I

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Artikel 24.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-aktiva eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

De vergadering verleent alle machten aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot

het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

handels rechtbank van de gecoördineerde tekst van de statuten.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) notaris Joni SOUTAER

Neergelegd terzelfdertijd

- uitgifte van het PV dd

- verslag van de zaakvoerder

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden ,aan hete Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0564-009
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 17.07.2013 13326-0235-009
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0340-009
05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 28.06.2011 11235-0501-009
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 31.08.2010 10505-0106-009
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 23.07.2009 09460-0213-009
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 08.07.2008 08390-0261-009

Coordonnées
MESIRO

Adresse
A. RODENBACHSTRAAT 4, BUS 15 9470 DENDERLEEUW

Code postal : 9470
Localité : DENDERLEEUW
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande