MESSAGE FROM ETERNITY, AFGEKORT : M.F.E.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MESSAGE FROM ETERNITY, AFGEKORT : M.F.E.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.181.210

Publication

22/10/2014
ÿþmod11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 OKT, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEtrifEeGENT

1111111e1,1111.11M!1!1111

Ondernemingsnr : 0843.181.210

Benaming (voluit) : Message From Eternity

(verkort) M.F.E.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Wetterse steenweg 26

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :Wijziging - divers

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzeie op 7 oktober 2014, ter registratie aan te bieden, dat de algemene vergadering der vennootschap de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "LEDS SAVE ENERGY" en artikel één, tweede lid van de statuten aan te passen als volgt: « Zij verkrijgt de naam «LEDS SAVE ENERGY». ».

Voor ontledend uittreksel

Worden tevens neergelegd:

- de uitgifte van de akte

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedarugheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300795*

Neergelegd

30-01-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oprichters

1° De Heer VAN KEER, Johan Jozef Maria, geboren te Asse op elf december

duizend negenhonderdzesenvijftig, met woonplaats te 9860 Oosterzele, Wetterse

steenweg 26, BELGIË

Identiteitskaartnummer: 590-7339388-06

Nationaal nummer: 56.12.11-283.65

2° Mevrouw DE SCHRIJVER, Veerle Celina Frans, geboren te Usumbura op tien

april duizend negenhonderdtweeënzestig,

met woonplaats te 9860 Oosterzele, Wetterse steenweg 26, BELGIË

Identiteitskaartnummer: 590-7786506-51

Nationaal nummer: 62.04.10-056.04

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Message From Eternity», afgekort «M.F.E.».De volledige en

afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ivan Schaubroeck te Oosterzele op 26 januari 2012 neer te leggen ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende gegevens :

Gehuwd te Aalst op 10 juni 2000 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris François Bouckaert, destijds te Oosterzele, op 17 mei 2000, tot op heden niet gewijzigd.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Message From Eternity

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 9860 Oosterzele, Wetterse steenweg 26

0843181210

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wetterse steenweg 26, 9860 Oosterzele. Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een één/honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten verklaren dat op de honderdzesentachtig (186) aandelen onmiddelijk in geld werd ingetekend voor de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per stuk, als volgt: - door de heer Van Keer Johan voormeld: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) volstort ten belope van drieduizend tweehonderd euro (¬ 3.200,00).

- door mevrouw De Schrijver Veerle: drieënnegentig (93) aandelen, hetzij voor negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) volstort ten belope van drieduizend tweehonderd euro (¬ 3.200,00).

Hetzij in totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 001-6671390-61 bij BNP Paribas Fortis, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Message From Eternity in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 25 januari 2012 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen, de ontwikkeling van energiesystemen, beheer en dienstverlening voor derden betreffende energiebesparing, de ontwikkeling van elektrische en andere verwarmingstechnieken. De vennootschap kan allerhande financiële participaties nemen, alsook de financiële dienstverlening, vastgoedactiviteiten, import en export. De vennootschap mag zonder deze opsomming, alle commerciële, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste dag van de maand april, om negentien uur.

Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel

van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2013

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste dag van de maand april van

het jaar 2013

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer VAN KEER, Johan, geboren te Asse op elf december duizend negenhonderdzesenvijftig, met woonplaats te 9860 Oosterzele, Wetterse steenweg 26, BELGIË

Zijn mandaat is onbezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria,

beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

De heer Steenhaut Carl kantoorhoudende te 9420 Erpe-Mere, Leedsesteenweg 67 of

elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel Neergelegd voor registratie Notaris Ivan Schaubroeck

de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Wordt samen neergelegd: - de uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MESSAGE FROM ETERNITY, AFGEKORT : M.F.E.

Adresse
WETTERSE STEENWEG 26 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande