MESSIAEN & ZOON

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MESSIAEN & ZOON
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 439.229.163

Publication

05/04/2012
ÿþ Mod PESF 11.1

Lis({ Ç ; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

I IIU 11111111111 II I

*12069098*







Oudenaarde

2 6 MART 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.229.163

Benaming (voluit) : Messiaen & Zoon in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dalstraat 4, 9690 Kluisbergen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en1 akte :Verklaring betreffende ontbinding vennootschap

Tekst :

Op de bijzondere algemene vergadering van 23 maart 2012, gehouden te 9690 Kluisbergen, Dalstraat 4, werden de volgende beslissingen genomen :

1. Ontlasting van de vereffenaar :

De vergadering treedt de besluiten van het verslag van de vereffenaar bij, keurt de rekeningen van de liquidatie goed en geeft zonder uitzondering en voorbehoud algehele decharge aan de vereffenaar de heer Marc Messiaen, wonende te Dalstraat 4 te 9690 Kluisbergen. De algemene vergadering dankt hem voor de geleverde inspanningen in het bijzonder gezien zijn prestaties onbezoldigd werden uitgeoefend.

IL Sluiting der afrekening :

De vergadering verklaart de afrekening gesloten; stelt dat de naamloze vennootschap Messiaen & Zoon in vereffening definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering beslist nog dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bijgehouden worden op het adres van de vereffenaar de heer Marc Messiaen, met woonplaats Dalstraat 4 te 9690 Kluisbergen, die dit op zich neemt.

Marc Messiaen

Vereffenaar

Tegelijk hiermee''.neergelegd : kopse vonnis goedkeuring van het verdelingsplan

Op de laatste talz. ván L ui ¬ Vverrneldéïï . - Ké él : Naárn ën 6rsiffiinigheid v n iristrunienteiende nütniis. hefti) ileri clé éia"Of zjn(éï1) . 

bevoegd de rechtspersoon ten camion van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþ MW 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

niii iiniit iirn ll liii iti iii iiu~

*iiisa3aa~

Oudenaarde

2 8 SEP. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0439.229.163

Benaming

(voluit) : MESSIAEN & ZOON

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DALSTRAAT 4, 9690 KLUISBERGEN

Onderwerp akte : JAARREKENING - IN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Ignace Demeulemeester met standplaats te Anzegem in date van 31 augustus 2011, ter registratie aangeboden, dat de vennoot van de vennootschap bijeengekomen is in buitengewone algemene vergadering en met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

INZAKE GOEDKEURING JAARREKENING:

EERSTE BESLUIT:...De vergadering notuleert dat de houders van aile door de vennootschap uitgegeven effecten het eens zijn de jaarvergadering te houden op heden in plaats van op statutaire datum.De vergadering aanhoort het jaarverslag en bespreekt de jaarrekening. De gestelde vragen worden op een bevredigende wijze beantwoord.

TWEEDE BESLUIT:... om de jaarrekening de dato éénendertig maart tweeduizend en elf, inclusief de resultaatverwerking, zoals voorgesteld door de Raad van Bestuur, unaniem goed te keuren. De resultaten worden als volgt verwerkt: Te verwerken verliessaldo: -149.141,23 EURO Over te dragen verlies: -149.141,23 EURO De vergadering stelt vast dat het kapitaal niet zal vergoed worden.

DERDE BESLUIT: Bij afzonderlijke stemming verleent de vergadering volledige en algehele kwijting aan de bestuurders alsook aan de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap-bestuurder van de vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende het behandelde boekjaar.

VIERDE BESLUIT: De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het verslag van de raad van bestuur waarin voorgesteld wordt om de activiteit niet voort te zetten. De vergadering stemt in met de in het verslag voorgestelde ontbinding en besluit tot ontbinding van de vennootschap over te gaan doch met verbintenis van de vereffenaar om de nodige financiële middelen te verstrekken zodat de vennootschap aan al haar verplichtingen kan voldoen.

INZAKE ONTBINDING VENNOOTSCHAP

VERDERE UITEENZETTING VOORZITTER - VERSLAGEN.

De voorzitter geeft lezing van het verslag van de bestuurders met in bijlage een staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op éénendertig mei tweeduizend en elf en van het verslag van de bedrijfsrevisor de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boes & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot de Heer Jo Vandeputte voornoemd, over deze staat, welk rapport besluit als volgt :

"10. BESLUITVORMING Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende: De raad van bestuur heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 31/05/2011, zijnde minder dan 3 maanden voordien, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 2.566,94 EUR en een netto-passief van 67.316,36 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat, deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten door de vereffenaar zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar en gelet op het feit dat de bestuurder van de vennootschap, de heer Marc Messiaen, zich verbonden heeft om zijn schuldvordering in rekening courant ten laste van NV MESSIAEN & ZOON ten belope van 63.532,84 EUR slechts te zullen opvragen indien aile andere schulden van welke aard ook betaald zijn en er desnoods afstand van te doen en hij zich eveneens verbonden heeft om desnoods bij te dragen tot de vereffening van de kosten en de mogelijke overige schulden van voormelde vennootschap. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Aldus te goeder trouw opgesteld te Kortrijk, op 8 juli 2011 (getekend) Burg. BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar aansprakelijk vennoot de heer Jo VANDEPUTTE bedrijfsrevisor° Dit verslag

van de bedrijfsrevisor, hetwelk da-'teert van acht juli twee duizend en elf zal samen met de uitgifte van deze akte neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

1 oor-behoudeci aan ifet Beilgisch Staatsblad VIJFDE BESLUIT. ...het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

ZESDE BESLUIT. ...de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen, te rekenen vanaf de dertigste augustus tweeduizend en elf. De vennootschap zal dus enkel nog bestaan voor de behoeften van haar vereffening.

ZEVENDE BESLUIT. ...aan te stellen als vereffenaar de Heer MESSIAEN Marc voornoemd, die verklaart te aanvaarden, onder schorsende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank.

ACHTSTE BESLUIT. ...aan de vereffenaar, onder de schorsende voorwaarde van de homologatie van zijn aanstelling door de bevoegde rechtbank, al de machten toe te kennen nodig voor het uitvoeren van zijn opdracht en namelijk deze voorzien bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de daden voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen verrichten zonder beroep te doen op de machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waar zij is vereist. Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de heer Hypotheekbewaarder ontslaan om ambtshalve innschrijving te nemen, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen. Zijn mandaat is onbezoldigd.

NEGENDE BESLUIT. Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de bestuurders. De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders voornoemd, betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten hunne laste te zijn. De comparante verklaart dat de boeken en documenten van de vennootschap gedurende de wettelijke termijn door hun toedoen zullen bewaard worden te 9690 Kluisbergen Dalstraat 4, waar ook alle correspondentie, zowel over activa als passiva, zal dienen te gebeuren....

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

MEDEDELING: expeditie van de akte dd. 31/08/2811 met verslag van de raad van bestuur en verslag van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva, en met bevestiging benoeming vereffenaar door de rechtbank.

Notaris Ignace Demeulemeester met standplaats te Anzegem.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 23.09.2010, NGL 22.10.2010 10586-0313-010
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.09.2009, NGL 22.10.2009 09822-0328-011
18/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 03.11.2008, NGL 13.11.2008 08813-0014-012
03/12/2007 : OU046618
02/01/2007 : OU046618
13/03/2006 : OU046618
23/12/2004 : OU046618
09/11/2004 : OU046618
31/10/2003 : OU046618
01/04/2003 : OU046618
06/12/2002 : OU046618
08/02/2001 : KO120165
28/12/2000 : KO120165
06/01/1998 : KO120165
25/01/1995 : KO120165
16/12/1992 : KO120165
27/10/1992 : KO120165
25/03/1992 : KO120165
19/03/1992 : KO120165
15/11/1990 : KO120165
17/01/1990 : KO120165

Coordonnées
MESSIAEN & ZOON

Adresse
DALSTRAAT 4 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande