META MEDIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : META MEDIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.120.267

Publication

12/09/2012
ÿþ Mod Word 19.1

~t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V~HDKNKÓÓPÁN

luili ~uii III IIlI I IW

" izis3s~a*

0 3 SEP. 2012



DEND~EtRc'v'¬ UNDE







Ondernemingsnr : 0441.120.267

Benaming

(voluit) : META MEDIA

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Keetberglaan nummer 1B te 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beslissing tot fusie met de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES" en ontbinding zonder vereffening.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "META MEDIA", met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1B, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen te Dendermonde onder nummer 0441.120.267, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op eenendertig juli tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op veertien augustus nadien, boek 40 blad 33 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend inspecteur a.i, W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING.

FUSIE MET DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "THINK MEDIA MAGAZINES"

De vergadering beslist de onderhavige vennootschap te fuseren door haar te laten overnemen door de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES", met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1B, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen te Dendermonde onder het nummer 0404.824,154, bij wijze van overdracht in deze laatste van haar vermogen omvattend gans haar actieve en passieve toestand, niets uitgezonderd noch voorbehouden, als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening, op voorwaarde dat de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES":

a. ter vergoeding van deze overdracht, negenhonderd drieënzeventig nieuwe aandelen (973), zonder aanduiding van nominale waarde, in alles gelijk aan de bestaande aandelen, recht gevend om in de winst te delen vanaf één januari tweeduizend en twaalf, toekent aan de aandeelhouder van de naamloze vennootschap "META MEDIA", de naamloze vennootschap "THINK MEDIA", voornoemd, in ruil voor de duizend vierhonderd aandelen (1.400) die zij bezit van de naamloze vennootschap "META MEDIA",

b, gans het passief van onderhavige vennootschap overneemt, al haar verbintenissen uitvoert, al de kosten van haar ontbinding zonder vereffening draagt en haar waarborgt tegen elke vordering.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "META MEDIA" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES", wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en twaalf.

TWEEDE BESLISSING,

ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De vergadering beslist:

a, de vennootschap zonder vereffening te ontbinden;

b. dat de goedkeuring van de eerste jaarrekening na de fusie door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES" zal gelden als kwijting voor de bestuurders en commissaris van de onderhavige vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op de dag van de fusie.

c, de maatschappelijke boeken en documenten van de onderhavige vennootschap te bewaren op de zetel van de naamloze vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES", zoals hierboven vermeld, gedurende de door de

.wet, voorziene.termij nen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

d. aan de heer Bart VAN DER GRACHT, voornoemd, alle machten te verlenen met de bevoegdheid deze machten te delegeren aan elke persoon van zijn keuze, teneinde de administratieve formaliteiten daaropvolgend de fusie te verwezenlijken en de Register van Rechtspersonen te verwezenlijken en bij de B.T.W administratie.

DERDE BESLISSING.

MACHTEN

De vergadering beslist aan de heer Laurent Dejemeppe, alle machten te verlenen om de verwezenlijking van de onderhavige fusie vast te stellen en op de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap het overgedragen vermogen te beschrijven en in voorkomend geval de hypotheekbewaarders te ontslagen ambtshalve inschrijving te nemen. .

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitra CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 10.07.2012 12281-0318-039
27/06/2012
ÿþMoe Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0441.120.267

Benaming

(voluit) : META MEDIA

(verkort) :

GRIF-HE HtVt-i I IU,yNrc

VAN KOOPHANDEL

1 B JUNI 2012

DENDERMONDE

Griffie

111

13113390*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

f&.

Voerbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9120 MELSELE, Keetbergiaan 1B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

FUSIEVOORSTEL INZAKE FUSIE DOOR OVERNEMING

VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "META MEDIA" DOOR

DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "THINK MEDIA MAGAZINES"

Zijn hier bijeengekomen:

1.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap META MEDIA.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-François AGNEESSENS op 26 juni 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 24 juli 1990, onder het nummer 900724-7,

De statuten werden meermaals gewijzigd waarvan de laatste maa! op 31 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 19 januari 2009 onder het nummer 09009374.

Volgende bestuurders zijn aanwezig :

-THINK MEDIA NV, vast vertegenwoordigd door Ann NISOT.

-INTELLISOFT NV, vast vertegenwoordigd door Maurice DE VELDER.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0441.120.267.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Keetbergiaan 1 B, 9120 Melsele.

Voornoemde naamloze vennootschap META MEDIA wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

2.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Luc VAN PELT op 26 november 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 december 1997, onder het nummer 971209-300.

De statuten werden meermaals gewijzigd waarvan de laatste maal op 30 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9 maart 2012 onder het nummer 12053024.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

-THINK MEDIA NV, vast vertegenwoordigd door Ann NISOT.

-INTELLISOFT NV, vast vertegenwoordigd door Maurice DE VELDER.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0461.983.086.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Keetberglaan 1B, 9120 Melsele.

Voornoemde naamloze vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen met het oog op een fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de vennootschap META MEDIA, vermeld onder nummer 1, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES, vermeld onder nummer 2, tegen uitreiking van aandelen in de vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES aan de aandeelhouders van de vennootschap META MEDIA.

Om te voldoen aan artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen:

A. Het doel van de te fuseren vennootschappen

3.De over te nemen vennootschap, vernield onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap META MEDIA heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel :

Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op : het uitgeven van boeken, tijdschriften en andere publicaties, alsook alle belendende media-activiteiten.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welke andere vennootschap of onderneming.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerend en aile welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken. De bovenstaande bepalingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

De vennootschap mag optreden als bestuurder van vennootschappen. De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van derden."

4.De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de naamloze vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES heeft als doel:

" De vennootschap heeft tot doel : het drukken, uitgeven en verspreiden van tijdschriften en alle mogelijke periodieke uitgaven in alle talen en in alle landen, door middel van alle media en onder alle vormen, en door aanwending van alle technieken, zowel grafische als audio-visuele, alsmede het stellen van alle daarmee verbandhoudende reclame en publiciteitsverrichtingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, in de meest uitgebreide zin."

B. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

De ruilverhouding voor deze fusie wordt bepaald door de geraamde werkelijke waarde op basis van cash flows voor de beide vennootschappen. De waarde van de titels die zij uitbrengen wordt immers beter weerspiegeld in een benadering die de toekomst weerspiegelt, aangezien de portfolio van beide ondernemingen belangrijke wijzigingen heeft ondergaan in begin 2012.

Zo werd bij Think Media Magazines de titel Culinaire Ambiance toegevoegd, terwijl vanuit Meta Media de hobby bladen (Modelspoormagazine en Spoorwegjournaal) werden verkocht.

Concreet wordt gekozen voor een waardebepaling via een discounted cash-flow model over 5 jaar met een restwaarde op het eind van deze periode. In deze benadering werd uitgegaan van het budget dat voor 2012 werd vooropgesteld, om nadien de kosten en opbrengsten conservatief te laten groeien. Er is een rendementsvereiste vooropgesteld van 9%, wat in fijn ligt met de financieringskost van de onderneming.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze benadering resulteert in volgende waardes voor de ondernemingen :

META MEDIA NV 2.418K

THINK MEDIA MAGAZINES NV 14.911K

De ruilverhouding wordt derhalve als volgt bepaald:

2.418/14.911 =0,1621

Het kapitaal van META MEDIA NV wordt vertegenwoordigd door 1.400 aandelen, als volgt verdeeld:

-THINK MEDIA NV: 1.400 aandelen (100%)

Het kapitaal THINK MEDIA MAGAZINES NV wordt vertegenwoordigd door 6.000 aandelen, als volgt verdeeld:

-THINK MEDIA NV : 5,999 aandelen (99,9%) -INTELLISOFT NV : 1 aandeel (0,1%)

De aandeelhoudersstructuur van beide vennootschappen is omzeggens identiek is.

Er zullen 973 nieuwe aandelen THINK MEDIA MAGAZINES NV worden uitgegeven, zijnde 0,1621 x 6.000 oude aandelen THINK MEDIA MAGAZINES NV

Aldus zal:

-THINK-MEDIA NV, in ruil voor haar 1.400 aandelen META MEDIA NV, 973 nieuwe aandelen THINK

MEDIA MAGAZINES NV verkrijgen.

C. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap overgedragen worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES NV.

De nieuwe aandelen zullen aandelen op naam zijn, zonder nominale waarde.

D. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2012, zijnde de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in volgende paragraaf.

E. De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap THINK MEDIA MAGAZINES NV, wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

F. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

2. De bezoldiging toegekend aan de commissaris die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag wordt vastgesteld overeenkomstig de gepresteerde uren.

3. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen en van de te fuseren vennootschappen.

"

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

G. Statutenwijziging

in de verkrijgende vennootschap "THINK MEDIA MAGAZINES" wordt volgend artikel van de statuten gewijzigd

Wijziging artikel vijf van de statuten in verband met het kapitaal ingevolge de kapitaalverhoging door inbreng in natura, namelijk door inbreng van het vermogen van de naamloze vennootschap "META MEDIA".

H. Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel worden neergelegd.

Opgemaakt in zes exemplaren te Melsele op 13 juni 2012.

Raad van Bestuur THINK MEDIA MAGAZINES NV:

THINK MEDIA NV

Vast vertegenwoordigd door Ann Nisot

INTELLISOFT NV

Vast vertegenwoordigd door Maurice De Velder

Raad van Bestuur META MEDIA NV:

THINK MEDIA NV

Vast vertegenwoordigd door Ann Nisot

INTELLISOFT NV

Vast vertegenwoordigd door Maurice De Velder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/09/2011
ÿþ MOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

311111111 UMM

*11146871"

ê.ama~~~.~ n~ . t7YYV vr ~~ iiH~

bM,rr,~rn[jJli~ ~'' p ry

VI~LU L~~ü~eÎ~xlè i i.! ~f7~~Ei,'jYFi~j vp

S SEP, 20U

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.120.267

Benaming

(voluit) : META MEDIA

Rechtsvorm : NV

Zetel : OUDE LEEUWENRUI 8 BUS 2

2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL I ONTSLAG EN BENOEMING

CrA Er blijkt uit de algemene vergadering gehouden op 07 juni 2011 dat er met algemeenheid van stemmen

~ " werd beslist het ontslag te aanvaarden als bestuurder van:

~. - de NV DE VRIJE PERS, met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1 B, hier

e vertegenwoordig door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jef De Vis.

e Vervolgens werd er beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar:

e - de NV INTELLISOFT, met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1 B, hier

b vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Maurice De Velder.

D4 Er werd ook beslist te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar:

d - de NV THINK MEDIA, niet maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1 B, hier

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Ann Nisot.

Daaropvolgend wer er beslist te herbenoemen als commissaris: de BV ovv CVBA "VGD Bedrijfsrevisoren". Voormelde revisorenvennootschap duidde de heren Maarten Lindemans en Peter Bruggeman, kantoorhoudende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 aan als vaste vertegenwoordigers voor de uitoefening van voormeld mandaat. Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2014.

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur dd. 16 januari 2008 van de NV 1NTELLISOFT, met ondernemingsnummer 0457.311.745 en met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Keetberglaan 1 B, dat er werd besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid als bestuurder in de NV Meta Media aan te stellen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap:

-de heer Maurice De Velder, die als vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht

in naam en voor rekening van de voornoemde rechtspersoon-bestuurder.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

Goedgekeurd in het verslag van de Raad van Bestuur dd. 16 januari 2008.

Er blijkt uit het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op 12 juli 2011 dat er werd beslist om de: administratieve en maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Oude Leeuwenrui 8 bus 2 te 2000 Antwerpen

NAAR Keetberglaan 1 B te 9120 Melsele en dit vanaf heden

Goedgekeurd in het verslag van de Raad van Bestuur gehouden op 12 juli 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NV THINK MEDIA vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Ann Nisot

Gedelegeerd Bestuurder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 06.07.2011 11274-0403-039
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 30.06.2010 10260-0524-042
31/03/2010 : DE044880
10/12/2009 : DE044880
19/01/2009 : DE044880
06/01/2009 : DE044880
26/11/2008 : DE044880
22/07/2008 : DE044880
30/01/2008 : DE044880
06/12/2007 : DE044880
17/07/2007 : DE044880
26/09/2006 : DE044880
04/09/2006 : DE044880
11/04/2006 : DE044880
14/06/2005 : DE044880
07/10/2004 : DE044880
09/08/2004 : DE044880
29/07/2003 : DE044880
03/08/2001 : DE044880
10/07/2001 : DE044880
25/06/1999 : DE044880
08/05/1999 : DE044880
09/07/1998 : DE44880
24/11/1994 : DE44880
01/01/1993 : DE44880
01/01/1992 : DE44880
24/07/1990 : DE44880

Coordonnées
META MEDIA

Adresse
KEETBERGLAAN 1B 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande