METCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : METCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.677.539

Publication

08/05/2014 : GE170629
10/10/2014
ÿþBenaming (voluit) : METCO

(verkort)

Rechtsvorm : besioten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Speyestraat 241E

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: ontbinding - vereffening

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 25 september 2014,.; neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er; een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van :

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METCO", met maatschappelijke zetel te 9990' Maldegem, Speyestraat 24 E, RPR Gent, BTW BE 0450.677.539, welke verklaren dat de vennootschap werd' opgericht blijkens akte verleden voor notaris Camiel Vanhyfte te Maldegem op 10 augustus 1993,

" bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 1 september daarna onder nummer 930901158. ' De statuten van de vennootschap werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemener vergadering verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op 3 februari 2004, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari daarna onder nummer 04030119, waarbij volgende:; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

" BESU 1T 1. VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

'" a) De zaakvoerder, die tevens vennoot is, verklaart een verslag te hebben opgemaakt op 22 september 2014,; over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap waarvan sprake hierna. Bij dit verslag wordt verwezen;' naar een staat van activa en passiva afgesloten op 15 augustus 2014, hetzij niet meer dan drie maanden.: voordien vastgesteld. Deze staat is opgenomen in het verslag van de burgerlijke vennootschap in de vorm van; een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel'' te 8800 Roeselare, Westlaan 348, bus 11, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor,:, waarvan sprake hierna.

b) De algemene vergadering erkent kennis te hebben van het verslag van de burgerlijke vennootschap in de: vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN",;, met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, bus 11, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant,;: bedrijfsrevisor, over deze staat van activa en passiva zoals voorgeschreven door artikel 181 §1 Wetboek van;; Vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

' "8. Besluit

:' In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan:

" van de vennootschap BVBA Metco, met zetel te 9990 Maldegem, Speyestraat 24 E, een boekhoudkundige'; staat opgesteld, afgesloten op 15 augustus 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een:; balanstotaal op van 150.836,47 EUR en een netto-actief van 148.832,80 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat; opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke;; professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 15 augustus 2014 de;; toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Wij kunnen ons niet uitspreken over) " " eventuele latente nakomende schulden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles;; die Wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle; ; schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of

de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. "

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van;; 13.442,30 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de;; algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bïj het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

-1 OKT, 2414

RECHTBANK VAN KOOPHteDEL TE GENT

^. .. s, _ r I Lij--J

-' -----

Ondernemingsnr : 0450.677.539

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

yoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Roeselare, 23 september 2014.

(getekend)

CVBA Auditas bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal samen met een expeditie van onderhavige buitengewone algemene vergadering neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. WETfIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt geassocieerd notaris Christian Vanhyfte na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

De algemene vergadering verklaart dat zij zich hierbij aansluit en dat zij geen onregelmatigheden of: moeilijkheden heeft vastgesteld.

BESLUIT 2. BESLISSING: ontbinding  sluiting der vereffening.

De algemene vergadering verklaart, rekening houdend met voormelde staat van activa en passiva, uitdrukkelijk dat er geen (latente) passiva meer aanwezig zijn in voormelde vennootschap en verklaart dat er dus geen ; vereffenaar zal benoemd worden.

De algemene vergadering verzoekt de instrumenterende notaris om vast te stellen dat de vennootschap vervroegd ontbonden is met ingang van heden.

De vennoten verklaren, gezien zij alle rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen van de vennootschap kunnen uitoefenen, alle activa van de vennootschap in hun vermogen op te nemen en zich te verbinden, voor zoveel ais nodig, alle passiva te betalen. Zij verzoeken aldus de werkende notaris om tevens vast te stellen dat de vereffening van de vennootschap op heden ook meteen afgesloten is.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden in de woonplaats van de heer METSENAERE Johannes, voormeld, te 9990 Maldegem, Speyestraat 24 E, alwaar zij gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

ONROEREND GOED

De vennootschap is, ingevolge een recht van opstal, volte eigenaar van volgend onroerend goed:

Gemeente Maldegem, tweede afdeling:

Een kantoorgebouw (zonder de grond), gestaan te 9990 Maldegem, Speyestraat +24E, opgericht op een perceel grond bekend te kadaster sectie D, volgens titel deel van nummer 404/d/3 en volgens de huidige , kadastrale legger nummer 404/r/3, groot volgens kadaster driehonderdzesentachtig vierkante meter. OORSPRONG VAN EIGENDOM:

Dit gebouw behoort toe aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "METCO", om het zelf te : hebben laten oprichten ingevolge het toelating tot bouwen haar verleend, met verzaking aan het recht van natrekking ingevolge de bepalingen van de artikels 546, 551, 552 en 553 van het Burgerlijk Wetboek, in haar voordeel, krachtens een onderhandse overeenkomst van 12 april 1996, geregistreerd te Eeklo op 8 augustus 1996, boek 6/136 blad 34 vak 1, door de eigenaars van de grand, de heer DE METSENAERE Johannes [RR 51.03.26-515.88], geboren te Knokke op 26 maart 1951, en zijn echtgenote mevrouw DE BOLSTER'IGreta Kamilla Maria [RR 53.09.13-360.38], geboren te Eeklo op 13 september 1953, samen wonende te 9990 Maldegem, Speyestraat 24 E.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap komt het product van dit recht van opstal, voor de periode dat het opstalrecht nog loopt, toe aan beide vennoten, de heer DE METSENAERE Johannes en de heer DE . METSENAERE Peter, beiden voormeld.

BODEMSANERINGSDECREET.

1. De comparanten verklaren dat er op voorschreven goed bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgeoefend, die voorkomt op de lijst van activiteiten en inrichtingen die de bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bepaald in artikel 3 paragraaf 1 van het Bodemsaneringsdecreet.

2. De comparanten verklaren dat zij vóór het verlijden van onderhavige akte op de hoogte zijn gebracht van de inhoud van het bodemattest dat betrekking heeft op voorschreven goed en dat werd afgeleverd door OVAM op 23 september 2014, en waarvan de tekst luidt als volgt

"1 Kadastrale gegevens

Verder "deze grond" genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt aile vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

te Mechelen, 23.09.2014".

De comparanten verklaren dat zij vóór de ondertekening van onderhavige akte in het bezit gesteld zijn van een

kopie van het bodemattest.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



3. De comparanten verklaren met betrekking tot voorschreven goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de opstalgever of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

Voor zover voorgaande verklaring door de comparanten te goeder trouw afgelegd werd nemen de vennoten de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaren de vennoten dat de opstalhouder hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn,

De werkende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII ; overdrachten" van het decreet op bodemsanering en bodembescherming werden toegepast.

De notaris wijst de vennoten er echter op dat

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van zelfde decreet) onverminderd van toepassing blijven,

ONTSLAG VAN AMBTSHALVE INSCHRIJVING.

De heer of mevrouw de hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen enige inschrijving van ambtshalve te nemen bij he overschrijven van deze akte.

BESLUIT 3. LAATSTE BESLUIT,

Met eenparigheici van stemmen wordt er aan de heer DE METSENAERE Johannes voornoemd, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake het "B.T.W."-nummer en het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en directe belastingen.

i Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Afschrift van de akte vóór registratie;

Verslag bestuursorgaan;

Verstag bedrijfsrevisor;

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2013 : GE170629
05/03/2012 : GE170629
03/05/2011 : GE170629
07/06/2010 : GE170629
16/04/2009 : GE170629
28/03/2008 : GE170629
13/03/2007 : GE170629
26/04/2006 : GE170629
29/03/2005 : GE170629
03/03/2004 : GE170629
23/02/2004 : GE170629
30/06/2003 : GE170629
12/06/2001 : GE170629
11/03/1999 : GE170629
01/01/1997 : GE170629

Coordonnées
METCO

Adresse
SPEYESTRAAT 24-E 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande