MF HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MF HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.708.327

Publication

02/01/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoor

aan h

Belgis Staatst

1

A

Onderncmingsnr : 0859.708.327

ill1111111 N

Oudenaarde

.19 DEC, 2013

Griffie

Benaming (voluit) : MF Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leedsestraat 20

9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede)

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een akte verleden voor notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 16 december 2013, neergelegd ter: registratie, biijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van " stemmen volgende,. beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING:

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura,

*het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid=' "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT', te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11, vertegenwoordigd; door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, in datum van 12 december 2013 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepast methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

' De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura bestaat uit:

*De rekening courant, ontstaan uit het netto toegekend dividend d.d. 10 december 2013, van de heer Mike Fraeye ad ¬ 2.700.000,00

Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

*De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

*De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

*De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de. inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

: De inbreng in nature, gewaardeerd op twee miljoen zevenhonderdduizend euro (¬ 2.700.000,00) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 150.000,00 en creatie van uitgiftepremie van ¬ 2.550.000,00. De inbreng wordt. vergoed met 1.500 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 2.550.000,00 door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Izegem op 12 december 2013.

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT"

Vertegenwoordigd door

Jacky Godefroidt"

*het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het, bestuursorgaan in datum van 13 december 2013, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap: wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van LuiUll vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De notaris doet hier opmerken dat de termijn van vijftien dagen voorzien door de artikelen 268 en 269 van het ' Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen, niet werd nageleefd en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 van het Wetboek van Vennootschappen. De leden van de vergadering, verklaren daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest.

De vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING:

Kanitaalverhoginq

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om in eerste instantie over te gaan tot een kapitaalverhoging van honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ) op driehonderdduizend euro nul cent (300.000,00 ¬ ) en creatie van een rekening "Uitgiftepremie" ten bedrage van twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro nul cent (2.550.000,00 ¬ ).

-Diensvolgens creatie van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

-Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven a pari van honderd euro nul cent (100,00 ¬ ) per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie ten bedrage van duizendzevenhonderd euro nul cent (1.700,00 ¬ ) per aandeel. -leder aandeel dient volledig volgestort te worden.

Verwezenliikina van gemelde kapitaalverhoging - volstorting - bestemming der inbreng

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de enige vennoot ingeschreven als volgt

De heer FRAEYE Mike Gabriël Felix Medard, geboren te Waregem op 19 februari 1975, nationaal nummer ' 750219 17172, echtgenoot van mevrouw JASPAR Séverine Claudine Renée, wonende te 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Leedsestraat 20 verklaart een bedrag in te brengen van twee miljoen zevenhonderd duizend euro nul cent (2.700.000,00 ¬ ) door middel van inbreng in natura van de schuld in rekening-courant, dividend-schuldvordering, ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) aan de enige vennoot, voor 16 december 2013, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, waarvan honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ) zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt, en waarvan de overige twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro nul cent (2.550.000,00 ¬ ) als uitgiftepremie zal worden geboekt op een afzonderlijke onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie".

Voorwaarden der inbreng

a/De inbrenger verklaart dat gemelde schuldvordering in zijnen hoofde op onderhavige vennootschap hem in volle eigendom toebehoort, dat hij er vrijelijk kan over beschikken en niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, welkdanige beslaglegging, overdrachtsbeperking of inpandgeving.

biDe inbrenger verklaart dat gemelde schuldvordering verklaart dat gemelde schuldvordering op heden niet is gedaald beneden voormelde door hem ingebrachte som.

c/De verlopen/vervallen rente van de ingebrachte schuldvordering worden niet ingebracht, zoals voormeld. Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura worden duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, welke aandelen worden toebedeeld aan de heer FRAEYE Mike, voornoemd, die aanvaardt, duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe gecreëerde aandelen in volle eigendom.

De verschijners verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalsverhoging, de uitgifte van duizend vijfhonderd (1.500) nieuwe gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, waarbij onder meer elk aandeel recht geeft op één (1) stem en welke in de winst zullen delen vanaf heden, alsmede met de toebedeling ervan op voormelde wijze.

Vaststelling van de verwezenliikinq van de kapitaalverhoging

Tengevolge van voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van honderdvijftigduizend euro nul cent (150.000,00 ¬ ) tot driehonderdduizend euro nul cent (300.000,00 ¬ ) en werd op een afzonderlijke " onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" een bedrag geboekt van twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro nul cent (2.550.000,00 ¬ ).

DERDE BESLISSING

Verhoging van het geplaatst maatschappelijk kapitaal met een bedrag van twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro nul cent (2.550.000,00 ¬ ) om het te brengen van driehonderdduizend euro nul cent (300.000,00 ¬ ) op twee miljoen achthonderd vijftigduizend euro nul cent (2.850.000,00 ¬ ) door incorporatie in het kapitaal van de zopas geboekte uitgiftepremie ten bedrage twee miljoen vijfhonderdvijftigduizend euro nul cent (2.550.000,00 ¬ ), zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhogingen, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen achthonderdva ftigduizend euro nul cent (2.850.000,00 ¬ ).

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Het is verdeeld in drieduizend (3.000) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/drieduizendste ' deel en genummerd van één (1) tot en met drieduizend (3.000),

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van twee miljoen zevenhonderdduizend euro nul cent (2.700.000,00 ¬ ) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 597 : Wetboek Inkomstenbelasting op 16 december 2013.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 6 van de statuten te schrappen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 15, tweede alinea van de statuten te wijzigen door toevoegen van de woorden "...op hetzelfde uur." zodat artikel 15 van de statuten voortaan zal luiden als volgt:

"ARTIKEL 15

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur ten maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

: Indien deze dag valt op een wettelijke feestdag, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag doorgaan, op < hetzelfde uur. De algemene vergadering moet bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen of wanneer dit wordt aangevraagd door de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 22 van de statuten aan te passen door het bijvoegen van volgende tekst: "Onverminderd artikel 181 zal een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van de volgende voorwaarden; 1 °er is geen vereffenaar aangeduid; 2°er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoel in artikel 181; 3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf." zodat artikel 22 van de statuten voortaan zal luiden ais volgt:

< ARTIKEL 22

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van ' de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze fan laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Onverminderd artikel 181 zal een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk zijn mits naleving van de volgende voorwaarden: 1 "er is geen vereffenaar aangeduid; 2°er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoel in artikel 181; 3°alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf."

ACHTSTE BESLISSING

Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan notaris Liesbeth Matthys, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie akte tot wijziging statuten

-verslag zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 01.07.2013 13235-0291-014
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0285-015
08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 05.07.2011 11257-0180-015
10/02/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

Bijlagen-bI f et Belgiscli Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2.7 JAN. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0859708327

Benaming

(voluit) : MF HOLDING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : 9772 Kruishoutem (Wannegem-Lede), Leedsestraat 20

Onderwerp akte : wijziging doel - wijziging statuten.

Uit een Proces-Verbaal opgemaakt door meester Liesbeth MATTHYS, notaris ter standplaats te Kruishoutem op 07 januari 2011 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen

- Kennisname van het verslag van de zaakvoerder de dato 29 november 2010 over de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap en van de er bijgevoegde samenvattende staat van actief en passief van de vennootschap per 31 oktober 2010 en goedkeuring van beide documenten.

- Uitbreiding van het doel van de vennootschap (artikel 3 van de statuten) door toevoeging van navolgende tekst na de woorden "K/ De functie van vereffenaar van andere vennootschappen":

"L/ de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export, onderhoud en herstelling van schoeisel, lederwaren, reisartikelen, kleding, textielwaren, aanverwante producten en toebehoren en dit alles in de meest ruime zin van het woord.

MI het uitvoeren van aile werkzaamheden die verband houden met de activiteit van een garagehouder, met inbegrip van de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehands motorvoertuigen, het uitbaten van werkplaatsen' voor het onderhoud en de herstelling van motorvoertuigen, met inbegrip van het herstellen van koetswerk, de: afbraak van motorvoertuigen, spuiten en verven en de handel in alle onderdelen en toebehoren van motorvoertuigen, vloeibare brandstoffen en smeermiddelen."

VOLMACHT

De zaakvoerder, de heer Mike Fraeye voormeld, verleent een bijzondere volmacht aan:

Accountantskantoor Decostere & C° bvba te Avelgem, Burchthof 10/11.

Die de bevoegdheid heeft om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden waaronder aile belasting-administraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(getekend notaris Liesbeth Matthys)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte van statutenwijziging

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 31 oktober 2010

-coördinatie van de statuten.

IlI llO 1111111111 llIl 1Il IlII 11111 IIl II

*uoaa~so*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 30.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 13.07.2010 10316-0325-014
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 26.08.2008 08652-0366-014
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 24.07.2007 07444-0312-012
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 24.07.2006 06512-1295-014
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 19.06.2015 15190-0491-014
02/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 04.06.2005, NGL 29.07.2005 05583-1708-014

Coordonnées
MF HOLDING

Adresse
LEEDSESTRAAT 20 9772 WANNEGEM-LEDE

Code postal : 9772
Localité : Wannegem-Lede
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande