MICHAEL BRACKE ADVOCATENKANTOOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHAEL BRACKE ADVOCATENKANTOOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.786.921

Publication

08/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 27.08.2014 14507-0182-013
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 26.08.2013 13467-0041-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0459-014
25/07/2011
ÿþ" mod 2.1



l_(f3-ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I II!l IiIl 11111111111111111111 11111 I II liii III

*11113568"

b~

E SI

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achttien Augustuslaan153

9230 Wetteren

Onderwerp akte :oprichting

iL Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Christiaan De Smet, geassocieerd notaris, zaakvoerder en;

vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Christiaan De Smet 8. Filip Quipor, geassocieerde notarissen", met zetel te Wetteren,; Schooldreef 43, op 08 juli 2011, dat de Heer Bracke Michaël, geboren te Wetteren op 27 januari 1980,; ongehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Hoenderstraat 17/bus 1, een burgerlijke vennootschap onder de vorm; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming "Michaël; Bracke Advocatenkantoor".

if Zetel: 9230 Wetteren, Achttien Augustuslaan 153 Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen met wie zij zich mogen; associëren overeenkomstig het reglement van inwendige orde van de Orde van Advocaten van het; arrondissement waar de zetel gevestigd is, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut; if van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en; curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die? verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en; academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van; iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag in België en in het buitenland op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende' en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen of in verband staan mei, haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of; vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals, eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de: fi hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen,: onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

fi De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland door inbreng, fusie, inschrijving, overname,;

opslorping, of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, die een gelijkaardig of;; fi verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op;; welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben;: verkregen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan het beroep van advocaat,;, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Duur: onbepaalde duur Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) .; Het wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, dieft

ieder één/honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. f:

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven door de Heer Bracke Michaël, voomoemd, ten belope;l

; van honderd (100) aandelen. fI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

; Ondernemingsnr: ~~`~. 9.6 9

Benaming : Michaël Bracke Advocatenkantoor (voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mec' 2.1

~

Ieder aandeel werd volgestort ten belope van 66,8465%. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

Enkel advocaten kunnen aandeelhouder zijn.

Overdracht of overgang van de aandelen:

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straf van nietigheid, enkel overgedragen worden of overgaan aan advocaten die in het kader van de vennootschap zijn activiteiten uitoefent of zal uitoefenen, mits instemming van alle medevennoten.

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig voorgaande bepalingen van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde ovememer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, voor zover de ovememer(s) eveneens advocaat islzijn.

Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden telkens op de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur. Bestuursorgaan:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De Heer Bracke Michaël, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn regelen deze onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheid. Tegenstrijdig belang

De zaakvoerder die rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechteriijke aard heeft, dal strijdig is met het belang van de vennootschap, stelt de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar vangt aan op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Ontbinding en vereffening

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars aangeduid door de stafhouders, desgevallend in gemeenschappelijk overleg door de stafhouders van de betrokken Orden of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van Vlaamse Balies. Deze vereffenaars dienen advocaten te zijn, lid van de Orde, voor zoveel voor rekening van de ontbonden vennootschap het beroep van advocaat verder wordt uitgeoefend.

De vereffenaar treedt pas in voege na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde rechtbank. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt

Overdracht van aandelen onder levenden

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze enkel overdragen onder levenden, aan advocaten die in het kader van de vennootschap zijn activiteiten uitoefent of zal uitoefenen. Overliiden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek vennootschappen toegepast. Overliiden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in artikel 140/ter, tweede en derde lid. De erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot moeten, binnen de termijn van zes maanden, te rekenen vanaf het overlijden van de enige vennoot, zijn aandelen overdragen aan één of meer advocaten die voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Bij overlijden mogen de aandelen overgaan op niet-advocaten op voorwaarde dat binnen de maand de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel en wijziging van de benaming der vennootschap wordt gestart. Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Teaenstrii d in belang

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor de in artikel 259, § 1 bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch moet hij hiervoor de als in artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen uitbrengen.

Arbitrageclausule

Alle betwistingen die mochten ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap zullen exclusief en uitsluitend worden beslecht door de stafhouder van de Orde van Advocaten van het arrondissement waar de vennootschap is gevestigd.

Overgangsbepalingen

Eerste boekiaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 08 juli 2011 en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

Eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Volmacht

Volmacht werd verleend aan Accountants  Belastingconsulenten Van Doorsselaer  Lievens & C° bvba, te Zele, Kouterstraat 144, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

De comparanten verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oplichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 februari 2011.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte en bankattest.

Dit uittreksel werd neergelegd véór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De Smet Christiaan, geassocieerde notaris















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15556-0057-013

Coordonnées
MICHAEL BRACKE ADVOCATENKANTOOR

Adresse
ACHTTIEN AUGUSTUSLAAN 153 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande