MICHAEL CLARKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHAEL CLARKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.508.094

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 16.12.2013, NGL 19.12.2013 13690-0338-009
07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 05.01.2015 15001-0405-009
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.09.2012, NGL 21.09.2012 12571-0336-009
06/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304204*

Neergelegd

04-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): MICHAEL CLARKE

0837508094

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9550 Herzele, Tervarent 3

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op eenentwintig juni tweeduizend elf voor Meester Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

1. de heer Michael Richard CLARKE, geboren te Weybridge (Verenigd Koninkrijk), op 21 augustus 1946, gedomicilieerd te 9550 Herzele, Tervarent 3; en

2. mevrouw Francine Marie VAN SCHEPDAEL, geboren te Ninove op 31 augustus 1948, gedomicilieerd te 9550 Herzele, Tervarent 3,

een vennootschap hebben opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "MICHAEL CLARKE".

Zetel: 9550 Herzele, Tervarent 3.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- het leveren van werkzaamheden, diensten en adviezen en in het bijzonder de bijstand aan ondernemingen, verenigingen, publieke administraties en andere instellingen wat hun organisatie, hun beheer, de voortzetting, de ontwikkeling en de uitvoering van hun activiteit of uitbreiding betreft;

- het beheer voor eigen rekening van een patrimonium van roerende en onroerende waarden, met inbegrip van namelijk doch niet uitsluitend : Belgische en vreemde aandelen en deelbewijzen die al dan niet tijdelijk of permanent op de beurs genoteerd zijn, obligaties, kasbonnen, warrants, opties en analoge titels, gronden en gebouwen, intellectuele rechten en in het algemeen alle welkdanige roerende of onroerende goederen of waarden.

Zij mag de administratie, het toezicht en de controle waarnemen van of over alle verbonden vennootschappen of waarmede zij verbonden is of alle andere vennootschappen, en hen alle leningen toestaan onder welke vorm en voor welke tijdspanne dan ook.

Zij mag leningen met of zonder waarborg aangaan voor de uitvoering van de door haar ondernomen werkzaamheden; zij mag eveneens fondsen uitlenen in het kader van de uitvoering van werkzaamheden.

Zij mag mandaten als bestuurder, vereffenaar of anderszins aanvaarden en verbintenissen van derden waarborgen, ondermeer deze van de aandeelhouders en bestuurders in het maatschappelijk belang en binnen de wettelijke voorschriften.

De vennootschap mag in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren, van burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking en de ontwikkeling ervan te bevorderen met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen.

De vennootschap zal enkel handelingen van productief beheer kunnen stellen in het kader van bovenvermelde activiteiten en zal geen enkele activiteit uitoefenen noch diensten verstrekken voor rekening van derden zoals bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig op de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten.

Interne bestuursbevoegdheden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

Bijzondere volmachten

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overschrijding van delegatiebevoegdheid.

Jaarvergadering: op de laatste vrijdag van de maand november, om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen dient te bevatten :

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" / "verworpen" / "onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de vergadering. Boekjaar: begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN

Volmacht: de oprichter sub 2. is in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de oprichter sub 1., ingevolge een onderhandse volmacht.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werden door de oprichters ingeschreven door middel van een inbreng in geld als volgt:

1. De heer Michael Clarke, voornoemd sub 1., ten belope van vijftig aandelen 50

2. Mevrouw Francine Van Schaepdael, voornoemd sub 2., ten belope van 50

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

vijftig aandelen

Elk aandeel werd voor een derde volstort en voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro

(6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het

Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij BNP

Parisbas - Fortis. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris

overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: de heer Michael Clarke, voornoemde oprichter, werd in hoedanigheid

van zaakvoerder aangesteld, zonder beperking van duur.

Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel tot dertig juni tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering: in 2012.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van

artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 13.01.2016 16011-0504-009

Coordonnées
MICHAEL CLARKE

Adresse
TERVARENT 3 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande