MICHIEL VERSCHUEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHIEL VERSCHUEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.930.306

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0011-011
30/12/2011
ÿþ11.



.

r~ In de bUlagenb- hetBelgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111Mteelpli

voorbehouden | ~ ~ aan h Belgisch Staatsblad

.~r-~~~~~~~~

«9 DES. , 201

Griffie

DnÓerneminQnnr: 094,1 15`306

Benaming

(voluit) : MICHIEL VERSCHUEREN

ReohhsvVnn: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 953OSint-Lieveno-Hnutem.3bebarbeke43

Onderwerp akte : oprichting

Bij iagen III blet WelgisdiStaatsble -- 3W121201r--Annexes - du Moniteur belge

Het blijkt uit verleden voor notaris Jean Claude BUYS te Lede op14 december 201i.|

dat 1)De heer VERSCHUEREN, Michiel Gilbert Moniqua, geboren te Gent op 15 september 1980. ungehuvwj.!

wonende te 9520 Zoeterbeke nr 43; en DE SMET, Nathalie Irma, geboren te~

Aalst op 13 augustus 1979, ongehuwd, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Zoeterbeke nr 43 - oprichters-!

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebbeno h h1onderda benaming : ^&1|~H|EL

! '

' '~°-- '

VE~8CHUEREN'.Demmmtoohappe|Ukez~óe|[ogavesógdÓa~5~OSin~Liovons-Hou~em.Zp~orbe~e43. De vennootschap heeft tot doel: zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland : Alle handelingen te stellen of te laten stellen met betrekking tot de bouw, verbouwing, ; onderhoud, vernieuwing, modernisering, vernieuwbouw en dergelijke meer, waaronder uitdrukkelijk te staan het waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het d -~--k van gebouwen anders da met asfalt en teer, en met andere materialen, zowel metalen als niet-metalen dakbedekkingen, het plaatsen van = water- en gasvoorziening, alsook het aansluiten op bestaande of nog aan te leggen holohngen, het aanleggen:

f van rioleringen, het uitvoeren van draineringwerken,alsook het optrekken van gebouwen, ook als a no,

! buuwondenmem|nÓ, zowel het timmer- en uohrÜm*edh, zowel het bedekken van gabouw*n, zowel het plaatsen~ van centrale verwarming met warm water en stoom, installateur van verwarming op gas met \odividuek*!

toestellen, het plaatsen vanventi|oUeonvær|uchdng.vanvonwmnningmetwonna|uoht.vmn|uohtrege|in |

industriële pijpleidingen, het installeren van sanitaire inrichtingen en Qauvonxomning, voor lood- en zinkwerkeni i en voor het installeren van watomooachÓmm, het p|matsmn, onderhouden en herstellen van alle soorten; ~ branders,hetp|ma~oenvanhetp|aatuenvan"vurn`~-~nhet\eggenvankobe\o bliksemafleiders,geluidsisolatie,' en diverse 1oidiogmn, zowel van elektriciteit als van andmnw, het uitvoeren van oomonuamr-, plafoneer- m|w!

pleisterwerken,hetp|uu~manan|eQgenvmn vloerbedekkingen '

! De vennootschap kan ook deelnemen, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, bijwijze van borg of aval, aan: | alle handels- en financiële verrichtingen die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn ie

deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken, |

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse ais op onrechtstreekse wijze, als op de wijze voorzien door~

/

artikel 1861 Burgerlijk Vetboek, deelnemen in andere xennootmchappen, deelgenootschappen aangaan,'~ leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar ani tussenpersoon in het a|gomeen, financiële verrichtingen ata||en, die op directe of indirecte wijze met deze:

' doe|oUoUingverbnndenzÜnoydmzedoe|st*||in0kunnonhe|penvomvmzen|Ukon '

. ~

'

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbmng, fÜoie, inschrijving of op één of andere wijze.' deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap nne{een gmA~kaanÍigaof analoge doe|steUing. ! De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke; | vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financië|m, commerciële, technische,! administratieve en sociale aard verrichten. Zij mage8\a hmndw\n', industriële, enfinændëlo activiteiten en alle onroerend goedverrichtingen oVwuenen'| idie rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen

| bijdragen tot haar ontwikkeling, i

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf 14 december 2011.

`

Het maatschap ) püea| van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het:_

' is verdeeld in TWEEHONDERD (200) gelijke aandelen, zonder nominale waarde. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zmak000rdmno, al dan niet vennoten doord*! algemene vergadering te benoemen en die hun machten mogen delegeren. |ederezamkxoanderhee~dmm000tuógab,oido macht nm alleen enin alle omokandi~hedenaUahando|~gen; en verrichtingen uit te voeren of toe te laten die nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel,:

i behoudens die welke door de we zijn voorbehouden aan de algemene vergadering. !

Op de lautsmblz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota,is, hetzij van de perso(o)n(en) "

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VÓrso:

F'aam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Derhalve worden alle akten, die de vennootschap verbinden alsmede alle volmachten betreffende deze akten geldig ondertekend door een zaakvoerder. In het bijzonder geldt de naamtekening van een zaakvoerder voor alle verrichtingen van bank, post en postcheque.

De akten van dagelijks bestuur worden geldig door een zaakvoerder ondertekend of door één door hem en onder zijn verantwoordelijkheid daartoe aangestelde gevolmachtigde.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eisers zoals als verweerder.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten van statutenwijziging.

Een zaakvoerder is bevoegd alle handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en onverminderd de wettelijke bepalingen betreffende de tegenstrijdigheid van belangen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen; zodanige regeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap verbinden tegenover derden kan enkel mits handtekening van alle zaakvoerders, tenzij voor het dagelijks bestuur kan één zaakvoerder door het college der zaakvoerders worden aangeduid.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerders behoeven de machtiging of goedkeuring van de algemene vergadering der aandeelhouders voor besluiten strekkende tot :

a) het verkrijgen, vervreemden, huren en verhuren, pachten en verpachten of bezwaren van onroerende goederen, alsmede het verpanden of fiduciair in eigendom overdragen van roerende goederen; b) het sluiten of wijzigen van kredietovereenkomsten; c) het ten laste van de vennootschap aangaan van geldleningen, waaronder niet is begrepen het gebruik maken van een aan de vennootschap verleend bankkrediet; d) het ter leen verstrekken van gelden; e) het verbinden van de vennootschap voor schulden, hetzij door borgtocht hetzij op andere wijze; f) het aangaan van dadingen en het voeren van processen, met uitzondering van maatregelen van dringende aard;

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens worden bepaald door de algemene vergadering en komt ten laste van de algemene onkosten van de vennootschap.

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal, over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap.

De vennoten kunnen zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent. Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering één of meer commissarissen benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en hun vergoedingen vaststellen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Van zodra de vennootschap behoort tot de categorie van de grote ondernemingen, zoals bépaald in de boekhoudwet, of zodra de algemene vergadering hiertoe besluit, moet de algemene vergadering een commissaris aanstellen zoals voorzien in de vennootschapswet.

De algemene vergadering is samengesteld uit al de vennoten en is bevoegd om de beslissingen te nemen haar door deze statuten voorbehouden evenals deze waarvoor de zaakvoerders niet bevoegd zijn.

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op de derde maandag van de maand juni om 15 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de bijeenroepingsberichten aangeduid.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De oproeping geschiedt zoals voorzien bij de wet; er kan verzaakt worden aan de pleegvormen van oproeping zo alle vennoten vrijwillig tegenwoordig zijn.

Iedere aandeelhouder kan volmacht geven zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering doch enkel door een aandeelhouder. Stemmen mogen niet per brief worden uitgebracht.

De vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij het gaat om verandering van de statuten, waarbij de wettelijke voorschriften dienen vervuld te worden.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat.

Over de in de agenda niet opgenomen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartegen op de vergadering geen verzet wordt aangetekend.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht.

Buitengewone algemene vergadering

Alleen een buitengewone algemene vergadering is bevoegd wijzigingen aan te brengen in de statuten. Zij moet worden gehouden ten overstaan van een notaris en kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts

Voor-

behouden ---

aan het ' dan geÏdig beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deeinemen ten minste de helft van

Belgisch het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen; de wijziging is pas aangenomen, wanneer zij drie/vierden van s' staatsblad = de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen. Voor de wijziging van het doel wordt verwezen naar artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale

het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de ; aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen ; voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van eik jaar.

Bij het eindigen van elk maatschappelijk boekjaar maakt de zaakvoerder overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen, een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

[ De jaarrekening moet, na goedkeuring door de algemene vergadering, bekendgemaakt worden overeenkomstig de wet.

SLOT der AKTE EN OVERGANGSBEPALINGEN

De algemene vergadering heeft de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering : Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in vanaf

heden en wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de 3e maandag van juni om 15 uur, in het jaar 2013.

2. De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Tot niet-statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd : de heer VERSCHUEREN Michiel, voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich ; hiertegen verzet.

3. Commissaris : Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Aile handelingen, verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap-in-oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap' MICHIEL VERSCHUEREN', bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan. Deze onderneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

5. Vaste vertegenwoordiger : Onmiddellijk verklaren de opriohters in algemene vergadering bijeen te komen.

De heer VERSCHUEREN, Michiel, voornoemd, wordt hierbij aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de

duur van de vennootschap.

Met eenparigheid van stemmen wordt gemelde beslissing aanvaard.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Buys te Lede.

!Tegelijk hiermee neergelegd; uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MICHIEL VERSCHUEREN

Adresse
ZOETERBEKE 43 9520 SINT-LIEVENS-HOUTEM

Code postal : 9520
Localité : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Commune : SINT-LIEVENS-HOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande