MICROWARE

Divers


Dénomination : MICROWARE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 422.528.733

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.04.2014, NGL 24.04.2014 14100-0232-013
09/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.09.2013, NGL 03.10.2013 13620-0318-013
20/01/2012
ÿþC

. 1

~

nul 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IY~~VI~IN~IMI~I~V~I~II~

*12018683*

Ondernemingsnr : 0422.528.733 Benaming (voluit) : MicroWare

!

GRIFFIE VA1~i KOOPHANDEL

14 JAN 2012

DENDCIM®NDE

(verkort) : Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Stationsstraat 26

9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst : Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 29 december 2011 door Meester VERSTRAETE, notaris, te Sint-Niklaas met standplaats te Sinaai,

Dat op haar kantoor werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire'; vennootschap op aandelen "MICROWARE", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Stationsstraat? 26, RPR Dendermonde 0422.528.733.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris VANDER DONCKT Anne te Dendermonde op 26 maart 1982, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 april 1982 onder nummer 717-7.

De statuten werden het laatst gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;: ;: opgesteld door notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op 16 juni 2011, bekendgemaakt alsvoren op 4; i; juli 2011 onder nummer 11099764.

De vergadering heeft volgende beslissing genomen:

De vergadering beslist dat de aandelen van de vennootschap voortaan worden ingeschreven in een register van aandelen, dat op de zetel bijgehouden en overeenkomstig artikel 6 van de statuten aan te passen.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte statutenwijziging en coördinatie der statuten

Voor ontledend uittreksel

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ANNELIES1;

op naam zullen zijn en zullen; van de vennootschap zal worden,;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2011
ÿþLuik B

mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0422.528.733

Benaming : Microware (voluit)

" 1 V, j

v.

beha aai Bel Staa

*11099766"

GF FF E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 ? 06. 2011

D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Stationsstraat 26

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - BENOEMING BIJKOMENDE STATUTAIRE ZAAKVOERER -_WIJZIGING BEPALINGEN BESTUUR EN CONTROLE - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op zestien juni tweeduizend en elf, geregistreerd drie bladen twee verzendingen te Dendermonde 1 op 20 juni 2011, Register 5 Boek 117 Blad 91 Vak 6, ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ), Eerstaanwezend Inspecteur, (handtekening), M. Kindermans, dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen MICROWARE, met zetel te 9200 Dendermonde, Stationsstraat 26 en ondernemingsnummer 0422.528.733; Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Vander Donckt op zesentwintig maart negentienhonderd tweeëntachtig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie april nadien onder nummer 717-7, gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Vander Donckt op vijf juli negentienhonderd negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot gezegd staatsblad van vier en twintig juli nadien, onder nummer 900724-2; gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Vander Donckt op dertien december negentienhonderd één en negentig, gepubliceerd in de bijlagen tot gezegd staatsblad van éénendertig december nadien onder nummer 911231-590; Laatst gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op éénendertig maart tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot gezegd staatsblad van vijftien april nadien onder nummer 20030415-043819, met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

Eerste besluit: Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten

;;belope van zeshonderd duizend (600.000,-) euro,om het te brengen ;van tweehonderd duizend euro op achthonderd duizend euro door ;;creatie van drieduizend aandelen zonder vermelding van nominale :;waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de :,:bestaande aandelen.

Op deze nieuwe aandelen wordt ingeschreven in geld als volgt

- door Mevrouw Hilde De Haeck voornoemd ten bedrage van

394.400 euro,waarvoor zij in ruil 1.972 nieuwe aandelen

verkrijgt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- Door Mijnheer Patrick Gilen voornoemd ten bedrage van 205.600 euro,waarvoor hij in ruil 1.028 nieuwe aandelen verkrijgt.

Tweede besluit : wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving, inschrijving en volstorting

Alle vennoten verklaren te verzaken op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan hun recht van bevoorrechte inschrijving en zijn uitvoeringstermijn.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volledig is volgestort,door storting in geld uitgevoerd op rekening nummer 001-6448624-43 geopend bij de BNP PARIBAS FORTIS op naam van de commanditaire vennootschap op aandelen MICROWARE,derwijze dat deze laatste vanaf heden en uit dien hoofde beschikt over een som van zeshonderd duizend euro.

Een bewijs van die deponering van de bank de dato zestien juni tweeduizend en elf wordt overhandigd aan ons, Notaris, die de deponering van het gestorte kapitaal, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt.

Derde besluit : Vaststelling van de kapitaalverhoging is verwezenlijkt

De leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven,dat elke nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op achthonderd duizend euro.

Wijziging statuten :

Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achthonderd duizend euro,vertegenwoordigd door vierduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde'

Vierde beslissing : Benoemingen - Wijziging

bepalingen bestuur en controle en wijziging van artikel 9 en 10 van de statuten

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder :Mevrouw Hilde De Haeck voornoemd.

De vergadering beslist artikel 9 aan te passen als volgt :

`Het kapitaal van de vennootschap werd samengesteld door de inbrengen van de gecommanditeerde vennoten en van de stille vennoten.

De Heer Gilen Patrick en Mevrouw De Haeck Hilde zijn gecommanditeerde vennoten,onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk.

De overige vennoten zijn stille vennoten,zij staan slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot beloop van hun inbreng.'

In het kader van de opvolging wensen de aandeelhouders een opvolging te voorzien binnen de patrimoniumvennootschap/holding De vergadering beslist artikel 10 volledig te

vervangen door volgende tekst:

`De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap.

Zijn aangesteld tot statutaire zaakvoerders:

a) Mijnheer Patrick Gilen,wonende te 9200

Dendermonde,Zogsebaan 59.

b) Mevrouw Hilde De Haeck, wonende te 9200 Dendermonde,

Zogsebaan 59.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij

een college.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



beslissend met de meerderheid door de wet voorzien voor het' wijzigen van de statuten, het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen, en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen bepaalt de wedde en vermeerdert en vermindert deze van de

zaakvoerders. Deze zal aangerekend worden op de algemene kosten.

Indien het mandaat van één van de zaakvoerders wordt beëindigd, dan wordt zijn opdracht verder gezet en zijn taken overgenomen door de overblijvende zaakvoerder. Indien beide zaakvoerders hun mandaten worden beëindigd of de enige overblijvende zaakvoerder zijn mandaat wordt beëindigd, wordt hij van rechtswege opgevolgd door de Heer Pieter Gilen.

De zaakvoerders vervullen hun opdracht voor de duur van de vennootschap. Zij kunnen ten allen tijde ontslag nemen.

Het ontslag, het overlijden, de onbekwaamverklaring, het verlies van hoedanigheid van vennoot, het faillissement of de invereffeningstelling van één of alle zaakvoerders heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Hetzelfde geldt voor de zaakvoerder-opvolger.

In geval van het einde van zowel het mandaat van de zaakvoerders als zowel de zaakvoerder-opvolger, wordt eventueel door een stille vennoot, onmiddellijk een buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen voor notaris die, volgens de regels voor een statutenwijziging, één of meer nieuwe zaakvoerders zal benoemen.

De benoeming van de zaakvoerders moet blijken uit de statuten van de vennootschap of een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris. Het einde van hun opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging.

Begin en einde van de opdracht als zaakvoerder wordt daarenboven openbaar gemaakt door neerlegging van het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel uit het besluit waaruit de benoeming of herroeping blijkt.

Uit het gepubliceerde uittreksel van het

benoemingsbesluit moet de omvang blijken van de bevoegdheid van de zaakvoerders, evenals de wijze waarop zij de vennootschap vertegenwoordigen. Hetzelfde geldt voor de zaakvoerder-opvolger.

WAARVAN AKTE.

Gedaan en verleden ter studie.

En nadat de akte integraal werd voorgelezen en mondeling werd toegelicht, hebben de comparanten, getekend met ons notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge



Notaris Anne Vander Donckt

Dendermonde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 01.06.2011 11141-0256-014
24/06/2010 : DE036095
29/10/2009 : DE036095
02/09/2008 : DE036095
12/09/2007 : DE036095
03/05/2007 : DE036095
25/07/2006 : DE036095
20/07/2005 : DE036095
10/08/2004 : DE036095
16/07/2003 : DE036095
15/04/2003 : DE036095
03/08/2002 : DE036095
23/08/2001 : DE036095
03/10/2000 : DE036095
24/07/1990 : DE36095
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 01.09.2016 16575-0349-014

Coordonnées
MICROWARE

Adresse
STATIONSSTRAAT 26 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande