MIE-FRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIE-FRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.055.443

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 18.07.2013 13318-0230-010
19/09/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nY 11 i ni





*11141252*

Ondernemingsnr : 4 iy.3

Benaming

(voluit): MIE-FRA

~ r~fi~~i``~`^d

..v --~~ ~~ v9 e 6 í~,C-

6 SEP: ZUîi

griffie

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smarre, 9, 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris André TOYE te Oudenaarde (Fine), de dato vierentwintig augustus tweeduizend en elf, met als relaas der registratie: "Geregistreerd te Oudenaarde op 29 augustus 2011, 8. bladen, 0 verzendingen, Boek 755, Blad 85, Vak 13, Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00), (getekend) de. ontvanger, H. De Greve",

blijkt dat door :

1) Mevrouw GHYSELYNCK Mieke, geboren te Oudenaarde op 24 februari 1979, wonende te 9700 Oudenaarde, Smarre 9; en

2) De Heer VANDERSCHAEVE Tom Guido Edith, geboren te Oudenaarde op 17 februari 1978, wonende te. 9700 Oudenaarde, Smarre 9;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met handelsaard werd opgericht, met als , naam: "MIE-FRA".

Zetel : De zetel is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Smarre 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België of; het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), te publiceren in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad.

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

- Advies- en dienstverlening inzake automatisering, ICT, communicatie, telefonie en multimedia; het beheren en verwerken van gegevens; gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten,; ontwerpen en. programmeren van computerprogramma's; webdesign; diverse computerconsultancy-activiteiten.

- Advies- en dienstverlening inzake integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische aangelegenheden; inzake productmanagement, design en vormgeving; inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening. Advies  en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

- Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings.

- Het uitbaten van een onderneming voor elektrotechniek, elektriciteit, elektronica, mechanica, werktuigkunde, systeemontwikkeling, diverse technische installaties; Het plaatsen van elektrische en elektrotechnische installaties, al dan niet aan gebouwen; Het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en' installaties op zonne-energie; het plaatsen en toepassen van diverse installaties op basis van nieuwe energiebronnen, groene energie en milieuvriendelijke technieken; het plaatsen van installaties voor verwarming, klimaatregeling en ventilatie; het plaatsen van alarm- en beveiligingsinstallaties, installaties voor, toegangscontrole, installaties voor domotica, telefonie, videofonie en automatisering; het plaatsen van diverse technische installaties; Dit alles omvat benevens de plaatsing, tevens de ontwikkeling, de vervaardiging, de demontage, de herstelling en het onderhoud. Klusjesdienst.

- In het algemeen het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sectoren bouw, metaal en elektriciteit,' al dan niet in coördinatie met onderaannemers, omvattende (niet-limita-tief) aile werkzaamheden en activiteiten gaande van de voorbereidingswerken tot de volledige afwerking en binneninrichting; omvat tevens alle. onderhoudswerken, renovatie- en herstellingswerken; het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen,. in coördinatie met onderaannemers;

- Het optreden als toezichthoudende instantie, veiligheidscoördinator; de coördinatie van werken en de! werfopvolging; het aanbieden van diverse ondersteunende en begeleidende diensten in de bouw en' aanverwante sectoren; het optreden als deskundige in materies inzake veiligheid, milieu- en energie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris- hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vc baht aar Bel. Staa

Ar

_ __ Bijlagen trij het Beigisch Staatsblad -19/09/2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Advies- en dienstverlening inzake automatisatie, mechanica, elektriciteit en elektronica;

- Reclamebureau, publiciteitsondememing. Het ontwerpen en voeren van reclame-, marketing en promotiecampagnes via verschillende media. Bureau voor communicatie, mediapresentatie; Bureau voor diverse marktonderzoeken;

- Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

- Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen; copywriting.

- Het verlenen van diverse administratieve en zakelijke ondersteuning.

- Het uitbaten van een kinderdagverblijf; het aanbieden van kinderopvang en faciliteiten voor kinderen.

- Het uitbaten van een of meerdere inrichtingen behorende tot de horecasector.

- De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, elektrische apparaten, mechanica en mechanische onderdelen, elektronica, telefonie, telecommunicatieapparatuur, audio, video, verlichting, domotica, hard- en software, ICT, diverse technische installaties, bouwmaterialen, menigvuldige goederen.

- Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

- De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

- Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden.

- Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beteggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doet hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen warden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal : Het kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van 1/100ste per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het saldo dient te worden volstort bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Het kapitaal is onderschreven als volgt :

I. Mevrouw GHYSELYNCK Mieke, voornoemd

onder 1), voor een bedrag van ¬ 13.950,00, waarvoor haar 75 aandelen toegekend worden;

2. De Heer VANDERSCHAEVE Tom, voornoemd onder 2), voor een bedrag van ¬ 4.650,00, waarvoor hem 25 aandelen toegekend

worden.

Totaal : ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Het openstaande saldo beloopt op ¬ 12.400,00 en is verschuldigd door 1. Mevrouw Ghyselynck Mieke voornoemd ten belope van ¬ 9.300,00 en door 2. de Heer Vanderschaeve Tom ten belope van ¬ 3.100,00.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke personen of rechtspersonen.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor de algemene vergadering wettelijk bevoegd is. Van zodra er meer dan twee zaakvoerders zijn benoemd vormen zij een college.

Beperkingen inzake bevoegdheden kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering bepaalt en/of bevestigt bij eenvoudige meerderheid de bezoldiging van de zaakvoerders die als kost voor de vennootschap wordt aangerekend.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave welke inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder za! slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om emstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Jaarvergadering : De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni om 10u00 op de zetel of op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, tenware andersluidende bepaling.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op derde zaterdag van de maand juni om 10u00.

De eerste jaarvergadering wordt op 08 juni 2013 gehouden.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Boekjaar : Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012.

Bestemming van het resultaat :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste 5% voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo vormt de beschikbare winst.

De algemene vergadering beslist vrij over de bestemming ervan. Indien zij beslist tot winstverdeling over te gaan, zal het uit te keren bedrag gelijk verdeeld worden over alle aandelen.

Ontbinding : De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

Vereffening : De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffening-staat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Verdeling van het netto-actief : Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-aktief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het afbetaald bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën ten voordele van de aandelen die in groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

BIJZONDERE BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Algemene vergadering : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder per aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Overgangsbepalingen :

- Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de " vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

- Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbeperkte duur, wiens mandaat afzonderlijk en onbezoldigd zal worden waargenomen, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering :

Mevrouw GHYSELYNCK Mieke, voornoemd, die verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

- De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 01 augustus 2011 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

- Volmacht wordt verleend aan de burgerfijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Andre TOYE, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij lagen bij bet Belgisch -Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIE-FRA

Adresse
SMARRE 9 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande