MIEMAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIEMAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.551.387

Publication

24/10/2013
ÿþOndememingsnr : 0822.551.387

Benaming (voluit) : MIEMAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Driekoningenstraat 12 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : HERWERKING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Liesbeth Muller te Waasmunster op negentien; september tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

á 1, De vergadering beslist de statuten volledig te herwerken. De statuten van de vennootschap werden bijgevolg

als volgt vastgesteld:

il a) 1. De vennootschap draagt de naam: "MIEMAR".

2. De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennoot-schap met Beperkte Aansprakelijkheid.

3. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

4. De vennootschap heeft haar zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driekoningenstraat 12.13e zetel mag bij loutere ;, beslissing van het bestuur naar elke andere plaats in België worden overgebracht. b) De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

,; 1) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certi-ficaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitge-geven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, insteIIin-gen en;

2) het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan andere ondernemingen en vennoot-schappen, zelfs indien zij hierin geen participatie of belang heeft. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutair benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de vennootschap.

3) het verstrekken en opnemen van leningen, voorschotten, zekerheden en waarborgen onder eender welke vorm of voor het even welke duur.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. e) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.550,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

d) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Bestuur

Artikel 14

1. De vennootschap heeft een bestuur, bestaande uit een door de algemene vergadering te bepalen aantal van één of meer zaakvoerders.

2. Zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd en kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

q 3. De zaakvoerders zijn belast met het besturen van de vennootschap. Indien er twee of meer zaakvoerders aangesteld zijn beschikken zij elk individueel handelend over de bestuursbevoegdheid. ;; 4. De algemene vergadering is bevoegd bij een daartoe strekkend besluit, besluiten van het bestuur aan haar voorafgaande goedkeuring te onderwerpen. Die besluiten dienen duidelijk te worden omschreven en schriftelijk aan het bestuur te worden meegedeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Mea

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III 111111 Illlla

<13161953+

1 bef aa Be Sta

V~qNFK(]O~~ Ai BANK.

15 OKT, 2013

DEN9fflMONDE

y

Voor-

btháudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

~

r

Onverminderd het vorenstaande heeft het bestuur de machtiging of goedkeuring van de algemene vergadering nodig voor besluiten strekkende tot het:

a. verkrijgen, (het stichten voor eigen rekening daaronder begrepen), bezwaren, vervreemden, huren of verhuren - huur opzeggen of in huuropzegging berusten - van onroerende zaken en andere registergoederen;

b. overdragen tot zekerheid of bezwaren van roerende zaken, andere dan schepen;

c, aangaan van geldleningen en/of het verkrijgen van voorschotten in rekening-courant ten laste van de vennootschap, alsmede het plaatsen à deposito van de gelden der vennootschap, anders dan bij de door de algemene vergadering van vennoten goedgekeurde instellingen;

d. ter leen verstrekken van gelden;

e. verlenen, wijzigen en intrekken van procuratie;

f. treffen van groepsgewijze pensioenregelingen en het toekennen van pensioenrechten, anders dan ingevolge een groepsgewijze pensioenregeling;

g. verbinden der vennootschap voor schulden van anderen, hetzij door borgtocht, hetzij op andere wijze;

h. aangaan van overeenkomsten - voor zover niet een onderdeel uitmakende van standaardcontracten - krachtens welke eventuele geschillen zullen worden onderworpen aan arbitrage of aan bindend advies, zomede het aangaan van dadingen;

i. voeren van gedingen - zo eisende als verwerende - hetzij ten overstaan van de gewone rechter, hetzij bij wege van arbitrage, het vragen van een bindend advies met uitzondering evenwel van het nemen van die rechtsmaatregelen, welke geen uitstel gedogen of van louter conservatoire aard zijn en voorts met uitzondering van het nemen van maatregelen tot inning van geldvorderingen;

j. uitoefenen van stemrecht op niet ter beurze genoteerde aandelen en andere stemgerechtigde effecten, waaronder begrepen het bepalen der richting waarin zal worden gestemd;

k. vestigen en opheffen van kantoren of filialen;

1. uitbreiden der zaken met een nieuwe tak van bedrijf en het sluiten, overdragen in eigendom of genot

daaronder begrepen, van het bedrijf der vennootschap of een deel ervan;

m. deelnemen in of het aanvaarden of afstand doen van het beheer over andere ondernemingen en het beëindigen van zodanige deelnemingen;

n. aangaan, beëindigen en wijzigen van samenwerkings- en poolovereenkomsten;

o. verkrijgen, bezwaren en vervreemden van rechten van industriële en intellectuele eigendom, waaronder begrepen het verlenen en verkrijgen van licenties en sublicenties;

p. aangaan van verbintenissen of het verrichten van handelingen, voorzover niet vallende onder een der vorige letters, welker bedrag of waarde een telkenmale door de algemene vergadering van vennoten vastgesteld bedrag te boven gaat, of aangegaan respectievelijk geldend voor een tijdsduur van meer dan twaalf maanden, zonder dat door splitsing van handelingen aan het hier bepaalde afbreuk kan worden gedaan.

Voor de toepassing van dit lid wordt een besluit van het bestuur tot het aangaan van een rechtshandeling gelijk gesteld aan een besluit van het bestuur tot het nemen of goedkeuren van een besluit van enig orgaan van een vennootschap waarin de vennootschap deelneemt, mits laatstbedoeld besluit aan goedkeuring als hiervoor bedoeld in dit lid is onderworpen. Onder een dergelijk bestuursbesluit wordt mede begrepen het uitoefenen van vergader- en stemrechten (verbonden aan aandelen in een vennootschap waarin de vennootschap deelneemt) ter zake van besluiten waarvoor ingevolge de statuten van de vennootschap/deelneming de goedkeuring van de algemene vergadering van vennoten vereist is.

Het ontbreken van de goedkeuring zoals bedoeld in dit lid tast de vertegenwoordigingsbevoegdheid van het bestuur of zaakvoerders niet aan.

5. Ingeval van ontstentenis of belet van een zaakvoerder blijven de overige zaakvoerders met het bestuur belast. Bij ontstentenis of belet van alle zaakvoerders berust het bestuur van de vennootschap bij één door de algemene vergadering daartoe tijdelijk aangewezen zaakvoerder. De algemene vergadering heeft het recht om ook ingeval van ontstentenis of belet van één of meer, doch niet alle zaakvoerders, een tijdelijke zaakvoerder als bedoeld in de vorige zin, aan te wijzen die alsdan mede met het bestuur is belast.

6. De bezoldiging en de verdere voorwaarden worden voor iedere zaakvoerder afzonderlijk vastgesteld door de

algemene vergadering.

Vertegenwoordiging

Artikel I5

1. Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap. De bevoegdheid tot vertegenwoordiging komt mede toe aan iedere zaakvoerder afzonderlijk.

2. In alle gevallen waarin de vennootschap een tegenstrijdig belang heeft met één of meer zaakvoerders wordt de vennootschap bestuurd en vertegenwoordigd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake."

e) Het boekjaar van de vennootschap is gelijk aan het kalenderjaar.

f) Jaarlijks wordt uiterlijk binnen zes maanden na afloop van het boekjaar een algemene vergadering  hierna te noemen: "de jaarvergadering"  gehouden op de eerste maandag van de maand mei om veertien uur.

g) 1. De winst staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'.

2. De vennootschap kan aan de vennoten en andere gerechtigden tot de voor uitkering vatbare winst slechts uitkeringen doen voor zover het eigen vermogen groter is dan het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

3. Uitkering van winst geschiedt na de vaststelling van de jaarrekening waaruit blijkt dat zij geoorloofd is.

4. Bij de berekening van de winstverdeling tellen de aandelen die de vennootschap in haar eigen kapitaal houdt niet mede, tenzij deze aandelen belast zijn met een vruchtgebruik of pandrecht of daarvan certificaten zijn uitgegeven ten gevolge waarvan het winstrecht toekomt aan de vruchtgebruiker, de pandhouder of de houder van die certificaten.

5. Certificaten die de vennootschap houdt of waarop de vennootschap een beperkt recht heeft op grond waarvan zij gerechtigd is tot de winstuitkering, tellen bij de berekening van de winstverdeling eveneens niet mee.

6. De vennootschap mag tussentijds slechts uitkeringen doen, indien aan het vereiste van lid 2 is voldaan.

h) Het dividend staat vanaf een maand na de vaststelling ter beschikking van de vennoten, tenzij de algemene

vergadering een andere termijn vaststelt. De vorderingen verjaren door verloop van vijfjaar.

Dividenden waarover niet binnen vijfjaar na de beschikbaarsteIIing is beschikt, vervallen aan de

vennootschap.

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato negentien

september tweeduizend dertien.

c" Voor-l:lelfoudén aan het Belgisch Staatsblad

r



Bijlagen-bij het-$glgmseb'Stxartsblffù _ 24l'1072

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 27.09.2013 13606-0030-011
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16333-0322-023

Coordonnées
MIEMAR

Adresse
LAAGSTRAAT 3 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande