MIGLIA INTERIM MANAGEMENT, AFGEKORT : MIGLIA IM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIGLIA INTERIM MANAGEMENT, AFGEKORT : MIGLIA IM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.437.210

Publication

14/08/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304545*

Neergelegd

12-08-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537437210

Benaming (voluit): Miglia Interim Management

(verkort): Miglia IM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Korte Nieuwstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 12 augustus 2013 blijkt onder meer het volgende: De heer CARBONEZ Geert Peter Omer, geboren te Aalst op dertig januari duizend negenhonderdzeventig, ongehuwd, wonende te 9420 Erpe-Mere, Korte Nieuwstraat 5, heeft een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "Miglia Interim Management", in het kort  Miglia IM .

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Korte Nieuwstraat 5.

Doel: De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van bijstand, opleiding, ontwikkeling en implementatie, reclame en promotie, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, organisatie, informatietechnologie, informatica, software en op andere gebieden; - het leiden, begeleiden en ondersteunen van klanten bij het implementeren van vooraf uitgewerkte of nog te ontwikkelen plannen of studies;

- het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant; ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap;

- het aankopen van diensten en/of producten van derden om deze ter beschikking te stellen aan klanten;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals (doch niet beperkt tot) de aankoop, verkoop, bouw, verbouw, binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuur, onroerende leasing, ruil, verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer op het productief maken, van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten; - het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. Het verrichten van al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de meest uitgebreide zin genomen. Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderdzesentachtig gelijke aandelen op naam die elk één/ honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving-volstorting: op het maatschappelijk kapitaal ingeschreven is in geld als volgt: door de heer Geert Carbonez, voornoemd, voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt. De inschrijvers hebben het kapitaal volledig volstort. De som van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 5 augustus 2013 en werd mij notaris overhandigd. Winstverdeling-reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Bestuur-vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering die tevens de duur van hun opdracht bepaalt.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd: de heer Geert Peter Omer CARBONEZ, geboren te Aalst op 30 januari 1970, wonende te 9420 Erpe-Mere, Korte Nieuwstraat, 5.

In geval van overlijden van de zaakvoerder of in geval van permanente onmogelijkheid voor de zaakvoerder om zijn mandaat uit te oefenen, zal dit mandaat van rechtswege worden uitgeoefend door Ann Elsie MERTENS, wonende te 9420 Erpe-Mere, Lange Nieuwstraat 66, die tevens als statutair zaakvoerder zal worden beschouwd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Overgangs- en slotbepalingen:

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de tweede vrijdag van de maand juni 2015.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1).

- Volmacht: De oprichter en de aangestelde zaakvoerder geven volmacht aan Cobofisca bv ovv bvba, met ondernemingsnummer 0462.417.410, met zetel te 9420 Erpe-Mere, Kleine Steenweg 2, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaart de comparant qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door Geert Carbonez, voornoemd, namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 12/08/2013 afgeleverd voor registratie (cfr. art. 173 W. Reg.).

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15504-0149-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 29.08.2016 16496-0402-011

Coordonnées
MIGLIA INTERIM MANAGEMENT, AFGEKORT : MIGLIA…

Adresse
KORTE NIEUWSTRAAT 5 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande