MIRRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIRRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.552.465

Publication

03/01/2014
ÿþ*1A004656

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 C'_C, 2c;3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr < ,p ~~ jj ` qb

Benaming (voluit) : MIRRE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weststraat 34

9940 Evergem (Sleidinge)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Annelies WYLLEMAN, zaakvoerder, van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met:; beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met:; zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 20 december 2013, nog te registreren, dat

1/ De heer MISSAULT Rik Norbert René, geboren te Assebroek op 4 maart 1967,:: met rijksregisternummer 67.03.04-289.49, en zijn echtgenote mevrouw MOUTON Hilde, geboren te Aalter op 11 juli 1967, met rijksregisternummer 67.07.11-392.55, samen' wonende te 9940 Evergem, Weststraat 34.

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Philippe DE KEUKELAERE te Eeklo op 3 mei 1993, gewijzigd, doch niet:, wat het stelsel betreft blijkens akte verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris . Annelles WYLLEMAN te Evergem-Sleidinge op 13 juli 2009

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de maatschappelijke naam MIRRE, met zetel te Evergem-Sleidinge, Weststraat 34

2/ de benaming van de vennootschap is MiRRE

3/ de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9940 Evergem-Sleidinge, Weststraat 34 4/ het doel van de vennootschap is

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1, Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten, in het bijzonder maar niet exhaustief in de bouw en onroerend goed " sector. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks: of onrechtstreeks verband houdt.

2. Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het., vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3. Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het " bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegenvroordigen

Versa': Naam ert handtekening

mod 11.1

4. Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5. Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, teohnologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord,

7. Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

9. De groot-en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de . vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

10. Alle commissieverhandelingen.

11. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te " richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige sâmenhang met het hare staat.

12. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, , knowhow en andere intellectuele rechten.

14. Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap,

15. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het

buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of

door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de

vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de ' : verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard - ' zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke ander wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

~ S Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4"Y

mod 11,1

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 157 van het de wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zijn niet zouden mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank-

. en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als : commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

5/ Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00) en wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

6/

A/ De overdracht van aandelen onder levenden

1. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

2. De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht,

3. Tegen de weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

4. In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen comparanten zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der comparanten te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met aile gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door de derdedeskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der comparanten, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derdedeskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik_P vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11,1

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

B/ De overdracht of overgang van aandelen wegens overlijden van een vennoot

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de . woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve gerechtigdheden opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot een der opgesomde categorieën behoren of omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben het recht op de waarde der overgelaten aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor voor de overgang van aandelen onder levenden werd bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten dezen binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

6/ het kapitaal is gestort is tot beloop van veertienduizend euro (¬ 14.000,00), door: - door de heer Rik Missault, voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van vijfendertigduizend (¬ 35.000,00), waarvoor hem vijftig (50) gelijke aandelen toegekend worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van één/vijfde, waarvan thans zevenduizend euro (¬ 7.000,00) volstort werd;

- door mevrouw Hilde Mouton, voornoemd, die verklaart inbreng te doen in geld van vijfendertigduizend (¬ 35.000,00), waarvoor haar vijftig (50) gelijke aandelen toegekend

" worden, zonder vermelding van nominale waarde, ieder gestort ten belope van één/vijfde, waarvan thans zevenduizend euro (¬ 7.000,00) volstort werd;

7/ De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd;

8/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar,

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van ;

" zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder/bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde warden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap,

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

bit van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enr" bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening



































Op de laatste

/foor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde

" doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd;

91 a)Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en wordt afgesloten op dertig juni.

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen vóór de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen;

101 Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van . het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Bij ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

111 a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november van elk jaar om 20 uur. Zo deze dag op $een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handteketirnq

mod 11.1

Voor

behouden'

aan hot b)Te allen tijde kan een biizondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om

Belgisch te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid

Staatsblad behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden

bijeengeroepen om overenige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping,

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris,

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De zaakvoerder kan zowel de gewone, een bijzondere als een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij is verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De bijeenroeping tot de algemene vergadering zal gestuurd worden bij ter post aangetekend schrijven, aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ' tenminste vijftien dagen voor de datum van de vergadering. ln de uitnodiging dient de . agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en de verslagen te worden vermeld. De bij wet bepaalde documenten worden tezamen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Bij vrijwillige verschijning van al de vennoten evenwel, kan worden afgezien van deze formaliteit, doch dient hiervan melding gemaakt te worden in het verslagboek, te ondertekenen door alle vennoten.

Ingeval de vennoten zich door een persoon zouden laten vertegenwoordigen, zal de persoon minstens vijf dagen voor de vergadering, aan de zaakvoerders dienen bekend gemaakt te worden, welke deze vrijelijk en zonder argumentatie zullen kunnen aanvaarden of weigeren.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan dient' de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag van de vergadering.

12/

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparia en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van . besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), ' met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enr bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

"

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

f

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 december 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Buitengewone algemene vergadering

En terstond komen de comparanten bijeen in buitengewone algemene vergadering om het aantal zaakvoerders vast te stellen en over te gaan tot de benoeming ervan.

Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op één;

2.te benoemen tot zaakvoerder, de voornoemde heer Rik Missault, hier aanwezig en die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur en is onderworpen aan de bepalingen opgenomen in artikel 15 en volgende van de statuten.

Gebruik makende van zijn machten, ingevolge artikel 15 van de statuten, verklaart de zaakvoerder als bijzonder gevolmachtigde aan te steden met de macht elk afzonderlijk te handelen : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accofisc Kortrijk, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 24 bus 2, met ondernemingsnummer 0882.592.644, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of door haar medewerkers, voor volgende welbepaalde doeleinden :

het voeren van alle communicatie en het vervullen van alle handelingen met en voor de diensten van het ondernemingsloket en BTW, met het oog op de inschrijving.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd voor registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

UCtA GUL kQW 1

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

- kopie van het bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 14.01.2016 16012-0036-010

Coordonnées
MIRRE

Adresse
WESTSTRAAT 34 9940 SLEIDINGE

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande