MISK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MISK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.779.168

Publication

23/09/2013
ÿþOndernemingsnr " 0474.779.168

Benaming (voluit) : Rechtsvorm Misk-in-vereffening

Zetel (volledig adres) : bedloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp(en) akte : Daknammolenstraat 36 - 9160 Lokeren

Definitieve sluiting



Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris: Pierre De Brabander, te Eksaarde, op 27 augustus 2013, met als registratierelaas: "Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren op 5 september 2013, negen bladen, één verzending, boek 629, blad 48, vak 15. Ontvangen: elfduizend tweehonderd vijftig (11.250, EUR). De Ontvanger ai (get.) H. DE BOCK" blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MISK"-in-vereffening, met zetel te 9160 Lokeren, Daknammolenstraat 36 definitief opgehouden is te bestaan nadat de algemene, vergadering:

- kennis heeft genomen van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen en de daarbij horende stavingsstukken, evenals van het akkoordvonnis en het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers.

- het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen heeft goedgekeurd.

- de vereffenaar, mevrouw FRANSAERT Dirk Jozef Alfons, geboren te Dendermonde op negen augustus negentienhonderd achtenvijftig, wonende te Lokeren, Daknammolenstraat 36, zonder enig voorbehoud of reserve kwijting heeft verleend.

- beslist werd tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

- de boeken en bescheiden van de vennootschap neer te leggen en te bewaren voor een duur van vijf jaar te Lokeren, Daknammolenstraat 36.

- opdracht heeft gegeven de onroerende goederen uit de vennootschap af te geven aan de

enige vennoot.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre DE BRABANDER,

Nota ris.

Tegelijk hiermee werden neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van buitengewone

algemene vergadering dd. 27 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.EIGIG°B

e.19

:^

41k

0

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13144466*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE I3EÇHÎ ANK VAN KOOPHANDEL

1 2 SEP 2Ó13°

DENDeboim

° I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 12.07.2013 13297-0161-016
26/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE

KÓ~E~HMAM LK

17 APR. 2013

DENgeevIONL7E

I

Ondernemingsnr

Benaming

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp(en) akte : 0474.779.168

Misk

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Daknammolenstraat 36 - 9160 Lokeren

IN VEREFFENING STELLING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Pierre De Brabander, te Eksaarde op 27 maart 2013, geregistreerd Registratiekantoor Lokeren op 04 APR 2013, drie bladen, twee verzendingen, boek 628, blad 40, vak 10. Ontvangen: ¬ VIJFENTWINTIG EURO (25 EUR). De Ontvanger (get.) R. ROOSE van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MISK met zetel te 9160 Lokeren, Daknammolenstraat 36, RPR Dendermonde, ingeschreven met ondernemingsnummer 0474.779.168, blijkt dat de vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld. Werd aangesteld tot vereffenaar, voor een onbepaalde duur: de heer FRANSAER Dirk Jozef Alfons, geboren te Dendermonde op negen augustus negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 9160 Lokeren, Daknammolenstraat 36.

De benoeming van de heer Dirk Fransaer, voornoemd, als vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde op 11 april 2013. Tengevolge van deze ontbinding is de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend: de heer Dirk Fransaer, voornoemd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de desgevallend ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar individueel handelend.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het. Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten, overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Op tien maart tweeduizend dertien heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

Op zesentwintig maart tweeduizend dertien heeft de bedrijfsrevisor, te weten de heer Luc Callaert, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUC CALLAERT", met zetel te 1840 Londerzeel, Zwaluwstraat 132, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"BESLUIT

Met het oog op de vereffening van de EBVBA MISK, met als maatschappelijke zetel te Daknommolenstraat 36 te 9150 LOKEREN, heeft de Zaakvoerder een Staat van Activa en Passiva afgesloten per 31 december 2012 opgemaakt op basis van de realisatiewaarde. Deze Staat, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 1.075.954,40 EUR en een eigen vermogen van 322.028,01 EUR.

Op basis van ons beperkt onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, weerspiegelt deze Staat van Activa en Passiva naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 december 2012 indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen inzake de realisatie van de activa en de vervroegde terugbetaling van de schuld met succes door de vereffenaar kunnen gerealiseerd worden.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van de Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot vrijwillige ontbinding. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden warden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Opgesteld ter goeder trouw,

Londerzeel, 26 maart 2013.

(get.)

Luc CALLAERT BV ovv EBVBA

Vertegenwoordigd door de heer

Luc Callaert, Commissaris"

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Pierre De Brabander,

Notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een eensluidend afschrift van het proces-verbaal de dato 27 maart 2013;

Luik B - Vervola

- een kopie van het vonnis, houdende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, met bijgevoegd verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2012 werd neergelegd samen met het verzoekschrift de dato 27 maart 2013 in het kader van de procedure strekkende tot homologatie van de benoeming tot vereffenaar van een handelsvennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

{ V094 lenouden aan het Belgisch Staatsblad

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 02.07.2012 12239-0308-016
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 15.07.2011 11298-0193-016
15/07/2010 : DE062392
26/06/2009 : DE062392
24/07/2008 : DE062392
06/08/2007 : DE062392
28/06/2006 : DE062392
07/07/2005 : SN062392
30/06/2004 : SN062392
04/07/2003 : SN062392
23/05/2001 : SNA011407

Coordonnées
MISK

Adresse
DAKNAMMOLENSTRAAT 36 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : Daknam
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande