MISTER WRITE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MISTER WRITE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.329.467

Publication

04/06/2014
ÿþ mod 19.9



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I NEERGELEGD

23 MEI 2414

RECHTBANKQÀle

KOi7PHANDBL TE GEN'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0866.329.467

Benaming (voluit) : MISTER WRITE

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Sassekaai 31

9000 Gent

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - wijziging maatschappelijk doel - omzetting in BVBA - vaststelling statuten - benoeming zaakvoerder

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris'', Luc JANSEN, te Gent op 19 mei 2014, neergelegd ter registratie, blijken volgende beslissingen :

1. Kapitaalverhoging met achttien duizend honderd euro (E 18.100,00) om het te` brengen van vijfhonderd euro (E 500,00) op achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en wijziging van artikel vijf (5); der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, als volgt:

"Artikel 5  Vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00), Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/vijfhonderste van het maatschappelijk kapitaal."

3. Verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van de gedetailleerde motivatie voor de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag wordt een staat gevoegd inhoudende de balanstoestand der vennootschap afgesloten op 31 maart 2014.

4. Wijziging van het maatschappelijk doel verwoord in artikel vier (4) van de statuten.:. Gewijzigde tekst van het doel: zie hieronder.

5. Verslag opgemaakt door de zaakvoerder om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten.

Verslag door de bedrijfsrevisor over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte,' aansprakelijkheid.:

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het:,' verslag opgemaakt door de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap',i toelicht, en van het verslag opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte', aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", vertegenwoordigde door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet. Dujardin, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 maart' 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, Hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 80.553, 62 EUR en een netto-actief ten belope van 55.271,21 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap onder firma MISTER WRITE in een BVBA, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Voor de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden met 18.100, 00 EUR door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves. Het maatschappelijk kapitaal zal bigevolg verhoogd worden van 500,00 EUR naar 18.600, 00 EUR.

Het netto-actief (ad 55.271,21 EUR) van de vennootschap onder firma per 31 maart 2014 is groter dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 18.600, 00 EUR (nd voormelde kapitaalverhoging).

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 18.600,00 EUR, ná het doorvoeren van de vooropgestelde kapitaalverhoging, is voldoende als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550, 00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de vennootschap onder firma MISTER WRITE naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

Een exemplaar van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd, waarbij voor de goede orde verduidelijkt wordt dat het verslag inzake wijziging doel geïncorporeerd zit in het verslag inzake omzetting.

Voor-

Vefº%oucten

aan het

E3elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd. "

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

6. Ontslag zaakvoerder --- décharge:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer BOUCKAERT Geert, wonende te Gent, Sassekaai 31, als zaakvoerder van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

7. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De nieuwe statuten bij uittreksel luiden als volgt:

a) Vorm en naam: BVBA "MISTER WRI'l'i";

b) Zetel: 9000 Gent, Sassekaai 31

e) Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even

welke. industriële, commerciële, financiële, roerende, of onroerende handelingen te stellen

Op de Eaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- het verzorgen van dienstverlening en het ontwikkelen van initiatieven aangaande documentatie, research, copywriting en productie op gebied van de communicatiemedia;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe ; producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, management- activiteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere;

- het beheer van financiële activa;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en. decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en. de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- beheer van een eigen roerenden onroerend vermogen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als', tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van hanr doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten,

' oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende

en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

4,behovden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse- of binnenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financierings-huur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

d) Duur: onbepaald;

e) Kapitaal: 18.600,-¬ en is volledig volgestort, vertegenwoordigd door 500 maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk 1I500ste van het kapitaal.

f) Boekjaar: van 1 januari tot 31 december van ieder jaar;

g)Jaarvergadering: de eerste vrijdag van de maand juni, om 18 uur;

h) Zaakvoerder - Vertegenwoordigingsbevoegdheden:

Benoeming gewone zaakvoerder: zie punt 8/ hierna.

De zaakvoerder heeft volheid van bevoegdheid inzake de vertegenwoordiging van de

vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte (artikel 13).

8. Benoeming van de zaakvoerder(s).

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair

zaakvoerder voor onbepaalde tijd, de heer BOUCKAERT Geert, voornoemd.

Hij bevestigt deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem

niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober

1934. De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering

anders beslist.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Luc Jansen, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie bevattende volmacht

-verslag van zaakvoerder en bedrijfsrevisor inzake omzetting van de vennootschap

-

gecoördineerde statuten

Voor-

4 .jehou,den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 = Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2014
ÿþ Mal Wad 11.1

i P = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

t 0 bel a:

BF

Sta

NEERGELEGD

2 6 MW. 2014

RECHTBr~t~eVAN

1 lr"I tAPIJEt T~ ~ENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE 0866.329.467

Benaming

(voluit) : Mister Write

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Saasekaai 31, 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing Maatschappelijke Zetel bij beslissing zaakvoerders

Bij beslissing van de zaakvoerders wordt met ingang van 15/11/2014 de maatschappelijke zetel verplaatst. naar 9000 GENT, Sassekaai 28,

De zaakvoerder

Geert Bouckaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0359-012
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 22.06.2016 16214-0064-012

Coordonnées
MISTER WRITE

Adresse
SASSEKAAI 28 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande