MOBICAGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOBICAGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.560.572

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.06.2014 14205-0073-014
11/09/2013
ÿþ M"d Word 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 SEP, 2013

RECHTSANK VAN

KOOPHMJbTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0835.560.572

Benaming

(voluit) : MOBICAGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura - wijziging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 19 augustus 2013, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MOBICAGE" met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen: 1"/ Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor, de BVBA Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, In datum van 7 augustus 2013, opgemaakt in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen over de beschrijving van de inbreng in natura verricht in het kadervan de in het tweede agendapunt voorgestelde kapitaalverhoging, de toegepaste methoden van waardering, de waardebepaling waartoe deze methoden telden en de als tegenprestatie voor de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Het besluit van het verslag van de commissaris luidt als volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap MOBICAGE, bestaat uit een schuldvordering voor een totaalbedrag van 180.657,50 EUR op datum van 31 mei 2013.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng In natura en dat het be-stuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepa-ling waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overge-waardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 25.000 volledig volgestor-te aandelen van de vennootschap MOBICAGE NV, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 125.000ste van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.'

Tevens kennisname van het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap in, datum van 7 augustus 2013, in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, betreffende', het belang voor de vennootschap van zowel de inbrengen als de voorgestelde kapitaalverhoging.

2°/ Kapitaalverhoging ten bedrage van zestien duizend tweehonderd vijftig euro (16.250,00 EUR), om het maatschappelijk kapitaal te brengers van vijfenzestig duizend euro (65.000,00 EUR) op éénentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (81.250,00 EUR) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering ten bedrage van honderdtachtig duizend zeshonderd zevenenvijftig euro vijftig eurocent (180.657,50 EUR), daarinbegrepen een globale uitgiftepremie ten bedrage van honderd vierenzestig duizend vierhonderd en zeven euro vijftig eurocent (164.407,50 EUR) die geboekt wordt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie". De inbreng wordt vergoed door creatie en uitgifte van vijfentwintig duizend (25.000) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk: kapitaal vertegenwoordigen en van dezelfde aard zijn en waar dezelfde rechten en voordelen aan verbonden zijn als de bestaande aandelen van de vennootschap, en die in de resultaten van de vennootschap zullen delen, vanaf de datum van uitgifte, pro rata temporis, en welke aandelen volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Incubaid, met maatschappelijke zetel gelegen te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 19, heeft verklaard haar zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering ' ten bedrage van honderdtachtig duizend zeshonderd zevenenvijftig euro vijftig eurocent (180.657,50 EUR) in deze vennootschap in te brengen.

3°I De vergadering heeft beslist het bedrag van de uitgiftepremie voortvloeiende uit voormeide kapitaalverhoging, te weten honderd vierenzestig duizend vierhonderd en zeven euro vijftig eurocent (164.407,50 EUR), zijnde het verschil tussen de waarde van de inbreng en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging, te plaatsen op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" die, zoals andere inbrengen, ' strekt tot waarborg van derden en slechts zal kunnen verminderd of uitgekeerd worden op de wijze vereist door artikel 612 van het Wetboek van vennootschappen.

4°/ Aanpassing van artikel 5 van de statuten en vervanging door volgende tekst;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénentachtigduizend twee-honderd vijftig euro (81.250,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig duizend (125.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder éénhonderd vijfentwintig duizendste (1/125.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5°/ De vergadering verleende alle machten aan iedere bestuurder, en de heer Philippe Van Liefferinge, elk individueel handelend en met het recht op indeplaatsstelling, voor de uitvoering van wat voorafgaat, namelijk voor het aanvullen en aanpassen van het register van aandelen op naam. Tevens geeft zij aan de notaris of aan iedere bestuurder de opdracht, indien nodig, tot coordinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de be-voegde rechtbank van koophandel.

6°I De vergadering heeft beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 7Star, met maatschappelijke zetel gelegen te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 19, ondernemingsnummer 0822.450.033, vast vertegenwoordigd door de heer Kristof De Spiegeleer, wonende te 9000 Gent, Korenlei 22, te benoemen tot nieuwe bestuurder, Zijn mandaat als bestuurder zal eindi-gen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017 die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten op 31 decem-ber 2016. Het mandaat als bestuurder is onbezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 19 augustus 2013;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toep. art. 602 WB vennootschappen;

-

gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 15.07.2013 13307-0048-010
28/04/2011
ÿþ" d3~~ïr~~' ~~~~~.:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mai 2.0

L@JLÈ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 APR. 211

RECHTBANK VAN

KOOPHANI .[ E GENT

Ondernemingsnr : O$3S " 560 "

Benaming

(voluit) : MOBICAGE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 19

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Peter Calliauw te Gent, op 1 april tweeduizend en elf, dat de hieronder vermelde personen:

1) De heer D'HALLUIN, Cari René, ingenieur, geboren te Roeselare op 20 februari 1977, wonende te 9090 Melle, Dokter Jean Vercouilliestraat 43, en

2) De heer AUDENAERT, Geert, ingenieur, geboren te Lokeren op 14 november 1974, wonende te 9290 Overmere, Kerkstraat 66.

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met de naam "MOBICAGE".De naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" voorafgegaan of gevolgd worden.

1. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 19.

Deze mag, bij besluit van de raad van bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in België, mits naleving van de vigerende wetgeving inzake taalgebruik.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. bekendgemaakt door toedoen van de bestuurders.

De vennootschap kan, bij besluit van de raad van bestuur, vestigingseenheden in België oprichten, zij het onder de vorm van uitbatingzetels, divisies of elk andere economische activiteitslocatie. De raad van bestuur kan eveneens agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten in het buitenland.

2. De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening

1. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder dienstprestaties en consulting van bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, software, hardware, wetenschappelijke, wiskundige, cryptografische of administratieve aard ter ondersteuning van binnen- of buitenlandse ondernemingen onder andere in de sectoren van informatica, telecommunicatie, en computerbeveiliging.

2. Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals die van vereffenaar of gevolmachtigde, of van managementstaken of expertiseopdrachten voor derden of voor, de overheid.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven en beheer van octrooien, knowhow, intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop of tussenhandel of agentuur of makelaar, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, waaronder de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van computers, add-on kaarten, barcodelezers, cad/cam machines, digitalizers, modems, monitors, terminals, magnetische hulpmiddelen, rekenmachines, telekopieerapparaten, fotokopieermachines, elektronische schrijfmachines, cryptografische toestellen, smartcards, printers en andere kantooruitrusting, randapparatuur, computertoebehoren, kantoormeubilair, telefooncentrales, telefoontoestellen, semafoons, GPS en GSM en smartphone toestellen en tablets, en in het

*iiocnca*

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

algemeen alle bestaande en in de toekomst nog te ontwikkelen hardware en dit zonder enige beperking, standaardsoftwarepakketten, software op maat, computer games, software en hardware voor interactieve televisie, het maken van websites, het maken van internet advertenties en advertentieplatformen, het ontwikkelen van software voor alle vormen van administratie en telecommunicatie, het aanbieden van internetdiensten, telefoniediensten, het ontwikkelen en aanbieden van een communicatieplatform in de ruimste zin van het woord.

7. Bijstand verlenen bij het aan- en verkoopbeleid en de administratie van rechtspersonen of ondernemingen. Het outsourcen van informatie, het organiseren van ontmoetingen, trainingen, en coaching of interimdiensten van personen voor bedrijven in binnen- en buitenland.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzestig duizend euro (65.000 EUR), vertegenwoordigd door honderd duizend (100.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen werd door de oprichters in geld ingeschreven als volgt:

- door de heer D'Halluin Carl voornoemd: ten belope van een bedrag van tweeeëndertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 32.250,00), en waarvoor als vergoeding vijftigduizend (50.000) aandelen werden toegekend.

- door de heer Audenaert Geert voornoemd: ten belope van een bedrag van tweeëndertigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 32.250,00), en waarvoor als vergoeding vijftigduizend (50.000) aandelen werden toegekend.

Het kapitaal is volledig volstort.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf 1 april tweeduizend en elf.

5. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit maximaal drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

Als één of meerdere plaatsen van bestuurder openvallen, kunnen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature(s) voorzien. In dat geval, zal de eerstvolgende algemene aandeelhoudersvergadering overgaan tot de definitieve benoeming.

Een bestuurder die wordt benoemd ter vervanging van een bestuurder wiens opdracht niet was voltooid, beëindigt deze opdracht.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld en een plaats van bestuurder openvalt, zal de overblijvende bestuurder een algemene vergadering moeten bijeenroepen ten einde een tweede bestuurder te benoemen.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of ten minste twee bestuurders erom vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaande oproeping. Zij zal echter steeds vereist zijn wanneer een vergadering plaatsvindt volgens één van de procedures beschreven in artikel 17-B. van deze statuten.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

A. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten nemen indien ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere bestuurder kan, per brief, telegram, telefax, elektronische post vergezeld van een elektronische handtekening conform artikel 1322 van het burgerlijk wetboek of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, een ander lid van de raad van bestuur volmacht geven om hem op een welbepaalde vergadering van de raad te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Mits respect voor de regels van beraadslaging en collegialiteit en behoudens de bepalingen hierna inzake eenparig schriftelijk akkoord, mag een bestuurder één of meer van diens collega's vertegenwoordigen en, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden is samengesteld, zal de fysieke aanwezigheid van beide bestuurders aldus steeds vereist zijn.

De besluiten van de raad van bestuur worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen.

Indien in een raadszitting, geldig samengesteld, één of meerdere bestuurders of hun gevolmachtigden zich van stemming onthouden, worden de besluiten op geldige wijze getroffen bij meerderheid van de stemmen van de overige, aanwezige of vertegenwoordigde leden van de raad.

Bij staking van stemmen, wordt het voorstel als verworpen beschouwd.

Een gedeelte van de bestuurders of het geheel van de bestuurders kan deelnemen aan de vergadering van de raad van bestuur door middel van telefoon, videoconference of ieder gelijkaardig telecommunicatiemiddel waardoor alle personen die deelnemen aan de vergadering elkaar kunnen horen. De personen die door zulke technische middelen deelnemen aan een vergadering worden beschouwd als zijnde in persoon aanwezig op deze vergadering.

B. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen, zonder fysieke tussenkomst, bij eenparig schriftelijk akkoord van aile bestuurders. Deze procedure kan evenwel niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of voor elk besluit van de raad die bij authentieke akte moet worden vastgesteld.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt.

De verklaring van de betrokken bestuurder, alsook de rechtvaardigheidsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen.

Ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder deze eveneens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

a) Algemeen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan in voorkomend geval de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de gedelegeerd bestuurder. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

c) Bevoegdheidsdelegatie.

De raad van bestuur, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde van dit bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

6. De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni van elk jaar, om 16.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats (zaterdagen uitgesloten), op hetzelfde uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Een buitengewone algemene vergadering - of een bijzondere algemene vergadering in de gevallen voorzien door het wetboek van vennootschappen - kan te allen tijde worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Ze moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde (1/5) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur en telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of elke andere plaats in Belgie, aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda en worden ten minste vijftien dagen op voorhand, aan de aandeelhouders, houders van obligaties of warrants op naam, houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen) meegedeeld, bij een ter post aangetekende brief of bij elk ander communicatiemiddel, op voorwaarde dat de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een alternatief communicatiemiddel te ontvangen.

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

ledere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers schriftelijk kennis geven aan de raad van bestuur van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, uiterlijk drie werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen. De volmachten dienen op de algemene vergadering voorgelegd te worden, teneinde aan de notulen van de vergadering gehecht te worden.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun lasthebbers verplicht de aanwezigheidslijst te ondertekenen, met de vermelding van naam, en aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door een persoon aangeduid door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en de vergadering - zo het aantal het toelaat  benoemt twee stemopnemers, die geen aandeelhouders hoeven te zijn.

a) Quorum.

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereisen.

b) Besluiten.

De besluiten worden genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij

het wetboek van vennootschappen of deze statuten een bijzondere meerderheid voorzien.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

In de jaarvergaderingen worden de onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen niet bij de

berekening van de meerderheid meegerekend.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

vastgesteld.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

-een wijziging der statuten

-een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal

-de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde

-de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving

-de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

-de ontbinding van de vennootschap;

moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering

en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering

vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden

bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde

aandelen.

De beslissingen over hoger genoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid

van drie/vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten

voorzien door het wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel,

het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting

van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm en de ontbinding van de

vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

c) Stemming per brief.

Iedere aandeelhouder kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen

dient te bevatten:

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de aandeelhouder;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elke punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt, of louter fotokopies, zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de originele ondertekende

formulieren die door de vennootschap werden ontvangen ten minste drie dagen voor de voorziene datum van

de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

7. Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 april tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

9. Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 e.v. W.Venn., tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar stellen de vereffenaars een jaarrekening op en handelen zoals bepaald in artikel 193 W.Venn.

10. Werden benoemd tot bestuurder:

- de BVBA POLYBIT CONSULTING (btw nummer 0834.767.845), Dokter Jean Vercouilliestraat 43, 9090

Melle, met als vaste vertegenwoordiger de heer Carl D'Halluin voornoemd.

- de BVBA OLDSOFT (btw nummer 0834.746.069), Kerkstraat 66, 9290 Overmere, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Geert Audenaert voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar

tweeduizend en zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Onmiddellijk hierna zijn voormelde bestuurders samengekomen in raad van bestuur en werden benoemd tot

gedelegeerd bestuurder:

- de BVBA POLYBIT CONSULTING (btw nummer 0834.767.845), Dokter Jean Vercouilliestraat 43, 9090

Melle, met als vaste vertegenwoordiger de heer Carl D'Halluin voornoemd;

- de BVBA OLDSOFT (btw nummer 0834.746.069), Kerkstraat 66, 9290 Overmere, met als vaste

vertegenwoordiger de heer Geert Audenaert voornoemd.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het

jaar tweeduizend en zeventien.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Voor ontledend uittreksel.

Get. Notaris Peter Calliauw

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd.1 april 2011.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0472-013

Coordonnées
MOBICAGE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 19 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande