MODERN CHINESE ART FOUNDATION

Divers


Dénomination : MODERN CHINESE ART FOUNDATION
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.504.708

Publication

09/05/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

tauon



NEERGELEGD

2 8 APR. 2014

RECF}TBAkeifffe

KOOPHANDEL TE GENT__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.504.708

Benaming

(voluit) : "MODERN CHINESE ART FOUNDATION"

(verkort) :

Rechtsvorm : Internationale Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : 9000 Gent, Anseelplein 6

Onderwerp akte : Notulen algemene vergadering dd.2010312014: ontbinding-sluiting vereffening.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de internationale vereniging zonder winstgevend doel "MODERN CHINESE ART FOUNDATION" en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vereniging enkel nog bestaat voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT :

De voorzitter legt de staat van actief en passief de dato 16 maart 2014 voor aan de vergadering ; uit deze staat blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft zodat er geen passiva meer zijn, met; uitzondering van een schuld ad 61.950,41 euro ten opzichte van het lid en beheerder Pascale Geulleaume en een schuld ad 2.000 euro ten opzichte van het lid en beheerder Carl-Willem Uytterhaegen, voormeld.

Bij deze verklaart mevrouw Pascale Geulleaume aan de opvraging van haar tegoeden aan de vereniging met name de rekening courant op naam van mevrouw Pascale Geulleaume ten belope van 61.950,41 euro, uitdrukkelijk te verzaken.

Bij deze verklaart de heer Cari-Willem Uytterhaegen aan de opvraging van zijn tegoeden aan de vereniging, met name de rekening courant op naam van de heer Carf-Willem Uytterhaegen ten belope van 2.000,00 euro uitdrukkelijk te verzaken.

De vergadering verwijst uitdrukkelijk naar artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en stelt; vast dat een ontbinding en vereffening in één akte mogelijk is aangezien:

- alle leden op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd,

- alle beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden; en

- er na kennisname van voornoemde documenten en de uiteenzetting van de beheerders blijkt dat de. vereniging op heden geen schulden meer heeft zodat er geen passiva meer zijn, met uitzondering van de', schuld aan de leden Geulleaume Pascale en Uytterhaegen Carl Willem, waaraan zij verklaard hebben tee verzaken aan de opvraging ervan.

De vergadering besluit aldus om in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen geen vereffenaar aan te duiden en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vereniging.

Terstond vestigt de voorzitter de aandacht van de beheerders op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van een vereffenaar, elke beheerder tegenover derden zal beschouwd worden als vereffenaar,

Dientengevolge aanvaarden de beheerders, hier aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd, om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaar op zich te nemen.

DERDE BESLUIT ; KWIJTING AAN DE BEHEERDERS

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten van het Wetboek van Vennootschappen ende, comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband' met de ontbinding-vereffening.

De beheerders, voornoemd, brengen verslag uit over het beheer en gebruik van de maatschappelijke activa.', De vergadering geeft volledige kwijting aan de beheerders voor de uitoefening van hun mandaat.

VIERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vereniging definitief is opgehouden te bestaan,

De vergadering stelt vast dat er een negatief eigen vermogen is en bijgevolg geen bestemming te geven is aan enig netto-actief, wat de leden aanvaarden.

Op de laatste biz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De leden verklaren zich voor zoveel als nodig persoonlijk borg te stellen voor de eventuele later opduikende passiva.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de internationale vereniging zonder winstgevend doel ' "MODERN CHINESE ART FOUNDATION" hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

VIJFDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vereniging gedurende vijf jaar bewaard zullen worden op het kantoor "Moore Stephens Verscheiden" met zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering stelt de vennootschap Moore Stehpens Verscheiden, met zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jan Hellinckx, tot bijzondere lasthebber van de vereniging ' aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen beslissingen, te vervullen bij alle privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vereniging, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, in de plaats stellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Volmacht Aiko Uytterhaegen dd 17/03/2014

~ BAV dd.20/03/2014

Jan Hellinckx

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

V or-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11

3105392

i'qEERGELEGD

2 ri 1O 2013

RE-CF-il-BANK VAN

Kr.*) '`t)rLûet{if~~-

Bijîagenlif liet Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ' 0473.504.708

Benaming

(voluit) : Modern Chinese Art Foundation

(verkort) :

Rechtsvorm : /ZW

Zetel : Edward Anseeleplein 6, 9000 Gent

Onderwerp akte : Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 9 januari 2012

IJe zitting is geopend onder het voorzitterschap van Dhr. Jan Hellinckx, Mevrouw Pascale Geulleaume wordt aangesteld als secretaris.

De agenda volgend en na overleg nam de Bijzondere Algemene Vergadering de volgende beslissing:

Met droefheid melden wij U het overlijden op 27 december 2011 van onze voorzitter Dhr. Frank Uytterhaegen.

Met eenparigheid van stemmen wordt Mevr. Pascale Geulleaume benoemd als voorzitter, Dhr. Carl-Willem

Uytterhaegen en Mej. Aiko Uytterhaegen worden benoemd als beheerders.

Mej. Aiko Uytterhaegen vervangt als beheerder de reeds in 2002 overleden heer Johannes Van Dijk.

Jan Hellinckx Pascale Geulleaume

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MODERN CHINESE ART FOUNDATION

Adresse
EDWARD ANSEELPLEIN 6 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande