MODO INVEST

NV


Dénomination : MODO INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 870.374.664

Publication

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 11.02.2014, NGL 25.03.2014 14073-0289-012
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.02.2013, NGL 26.03.2013 13073-0523-011
09/11/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudt aan he', Belgisc

Staatsbls

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

IteMppl sc c " ~ '

TArLsTSLL,

Ondernemingsnr : 0870.374.664 Benaming

(voluit) : "Modo Invest"

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Hazelaarlaan 26

Onderwerp akte : Zetel

De raad van bestuur heeft bij besluit van 15 oktober 2012 besloten de zetel te verplaatsen van "8790 Waregem, Hazelaarlaan 26" naar "9860 Oosterzele, Bierman 11".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) DESMET Monique, gedelegeerd-bestuurder

NiEERGELEGD

1a 10. 2012

RECHTBANK

KOFITfiIJK-.. _-

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 14.02.2012, NGL 27.04.2012 12102-0189-012
17/01/2012
ÿþ Mod Word 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Vr be h' fl11Y" Iiao iIIa~ aI9I* N r':-.;CT

aai

Bel Staa





C7 h1tLGe

, ERG ELCGID

-.W.

~--" ~

20i2 2 9. 12, 2011



" ----,tp,`i,k:

... h . " .-Griffié~(,; I

 ..__ ,...r,,.: Ir

Ondernemingsnr : 0870.374.664

Benaming

(voluit) : "Modo Invest"

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8790 Waregem, Hazelaarlaan 26

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aandelen - Directiecomité - Algemene Vergadering - Statutenwijzigingen

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap « Modo Invest » , met zetel te 8790 Waregem, Hazelaarlaan 26, opgemaakt door: Notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 22 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt :

1/ De vergadering heeft besloten de zetel te behouden, doch de zetel niet meer te vermelden in de statuten: om deze voortaan te vermelden in de overgangsbepalingen.

2/ De vergadering heeft besloten de 60 aandelen aan toonder om te zetten in 60 aandelen op naam.

3/ De vergadering heeft besloten bepalingen in te voegen in de statuten teneinde een voorkooprecht te voorzien ingeval van overdracht van aandelen.

4/ De vergadering heeft besloten bepalingen in te voegen in de statuten om de mogelijkheid te voorzien om een directiecomité aan te stellen.

5/ De vergadering heeft besloten bepalingen in te voegen in de statuten om de mogelijkheid te voorzien voor: het houden van een schriftelijke algemene vergadering.

6/ De vergadering heeft besloten de bepalingen in de statuten omtrent de benoeming van een vereffenaar; en omtrent de vereffeningsprocedure aan te passen aan de nieuwe wetgeving hieromtrent.

7/ a) De vergadering heeft besloten de statuten en de overgangsbepalingen aan te passen aan de genomen besluiten.

b) De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen en de; diverse recente wetswijzigingen aan dit wetboek.

c) de vergadering heeft besloten nieuwe statuten vast te stellen ondermeer als volgt :

1. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een NV met de naam "Modo: Invest".

2. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8790 Waregem, Hazelaarlaan 26.

3. DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden :

- het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële ;

- het verwerven van deelnemingen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten: vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of; burgerlijke activiteiten uitoefenen ; het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder meer door de stimulering, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en: instellingen waarin zij een deelneming bezit ;

- het besturen van ondernemingen, onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen aan de organisatie,; herstructurering of leiding, het geven van adviezen onder meer op technisch en commercieel gebied, inzake: bedrijfsbeheer en management, met inbegrip van alles wat de exploitatie, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende: verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van: derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar: handelsfonds.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. DUUR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

5. KAPITAAL :

Artikel 5 : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.040,00 EUR, vertegenwoordigd door 60 aandelen met een fractiewaarde van ieder 1/60ste van het maatschappelijk vermogen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort.

Artikel 11 : De aandelen zijn op naam.

Artikel 14 : Overdracht van aandelen onder de levenden of overgang van aandelen wegens overlijden is vrij in volgende gevallen: 1) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater; 2) aan de ouders, kinderen of verdere afstammelingen van de overdrager of erflater ; 3) aan de mede-aandeelhouder; 4) grootouders.

In alle andere gevallen is de overdracht of overgang onderworpen aan de uitoefening van een voorkooprecht in het voordeel van de andere aandeelhouders tegen de prijs zoals verder bepaald, behoudens overeenstemming tussen partijen. De aandelen moeten hun aangeboden worden naar evenredigheid van het deel van kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

6. BESTUUR :

Artikel 18 : De vennootschap wordt bestuurd door een Raad bestaande uit ten minste 3 leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor een termijn van ten hoogste 6 jaar door de algemene vergadering. De Raad van Bestuur mag evenwel uit slechts 2 leden bestaan tot op de dag van de jaarvergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan 2 aandeelhouders bestaan.

Artikel 22 : De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Zij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 23 : Onverminderd de bevoegdheid van de Raad van Bestuur volgens de algemene wettelijke regel en krachtens art. 22 en onverminderd de gebeurlijke vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de leden van het directiecomite voor daden van dagelijks bestuur krachtens art. 24 van de statuten, is de vennootschap in de handelingen en in rechte vertegenwoordigd en zijn al de akten die de vennootschap verbinden geldig ondertekend door een gedelegeerd-bestuurder die alleen mag optreden of door alle bestuurders, gezamenlijk handelend.

Artikel 24 : Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur krachtens art. 23 van de statuten, kan door de Raad van Bestuur, bij besluit genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen, het dagelijks bestuur of het bestuur van bepaalde afdelingen van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging daaromtrent aan een directiecomité opgedragen worden. De Raad van Bestuur benoemt de leden van het directiecomité, bepaalt de voorwaarden van hun benoeming, herroeping en bezoldiging, de duur van hun opdracht en de wijze van werking van het directiecomité en in het bijzonder de bedragen tot beloop waarvan zij de vennootschap kunnen verbinden.

Artikel 25 : De Raad van Bestuur, net als de leden van het directiecomité, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten overdragen aan één of meer personen, naar keuze.

7.JAARVERGADERING :

Artikel 28 : De jaarvergadering wordt gehouden iedere tweede dinsdag van de maand februari 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden. De vergadering moet plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Artikel 29 : De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (niet medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij de wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld. Een aanwezigheidslijst, vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat ze hebben neergelegd, wordt door ieder aandeelhouder of gevolmachtigde, bij zijn intrede ondertekend. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in art. 29bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel 29bis : Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax of email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 30 : Niemand mag in de jaarvergadering en de bijzondere of buitengewone algemene vergadering zijn stem per brief uitbrengen. Nochtans mag ieder aandeelhouder zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde die zelf aandeelhouder is en .het recht heeft de vergadering bij te wonen. Evenwel is elke algemene volmacht ongeldig. De mede-eigenaars, pandschuldeisers en pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan aanduiding van een gemeenschappelijk volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de

vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in geval van'. stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de invereffeningstelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van reserves van de vennootschap; in welk geval het stemrecht de bloot-eigenaar toebehoort. De onbekwamen en rechtspersonen zullen geldig door hun vertegenwoordigers of wettelijke mandatarissen vertegenwoordigd worden. Het orgaan dat de algemene vergadering bijeenroept, is gemachtigd de vorm van de volmachten te bepalen en er de neerlegging op de zetel van de vennootschap van te eisen, ten minste 3 dagen voor de algemene vergadering. Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Artikel 32 : Elk aandeel geeft recht op 1 stem.

8.WINSTAANWENDING :

Artikel 42 : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 5 % voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt. Over de bestemming van het saldo besluit de algemene ! vergadering op voorstel van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur heeft het recht interimdividenden uit te keren overeenkomstig de wet. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 617 W.venn.

Artikel 45 : Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto- opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

9. BOEKJAAR

Artikel 37 : Begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende kalenderjaar.

8/ De vergadering heeft machtiging gegeven aan de raad van bestuur de genomen besluiten uit te voeren, de statuten en de overgangsbepalingen te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk neergelegd : expeditie, uittreksel, gecoördineerde statuten

(getekend) Notaris Marleen Vandewalle

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 08.02.2011, NGL 30.03.2011 11073-0338-011
08/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 09.02.2010, NGL 02.03.2010 10058-0440-012
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 10.02.2009, NGL 23.03.2009 09085-0311-011
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 12.02.2008, NGL 20.03.2008 08082-0235-011
16/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 13.02.2007, NGL 14.03.2007 07074-0356-013

Coordonnées
MODO INVEST

Adresse
BIERMAN 11 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande