MOERMAN TOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOERMAN TOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.533.006

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13299-0436-015
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 30.08.2012 12537-0330-015
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 28.07.2011 11350-0368-016
20/04/2015
ÿþMod Word 11.1

[Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- Gent

Afdeling Oudenaarde

Il Ii

5057173*

Griffie D 8 APR. 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0819533006

(verkort) : MOERMAN TOM BVBA

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Maarkeweg 87 - 9680 Maarkedal

Onderwerp(en) akte Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Floris Ghys, geassocieerd notaris te Kluisbergen, op 31 maart 2015 neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOERMAN TOM BVBA" is bijeengekomen en volgende te publiceren besluiten heeft genomen:

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder over de doelwijziging in toepassing van artikel 287 Wetboek Vennootschappen, samen met een staat van actief en passief de dato 31 december 2014.

De enige vennoot verklaart kennis te hebben van dit verslag en verzaakt voor zoveel als nodig aan het toezenden van de stukken als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag wordt integraal goedgekeurd.

Dit verslag zal samen met een uitgifte van deze akte ter griffie neergelegd worden in het vennootschapsdossier.

b) De vergadering beslist om de uitbreiding van het doel, zoals opgenomen in het eerste agendapunt, integraal goed te keuren, en in te voegen in de navermelde coördinatie van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot doeluitbreiding dat voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 3 zal gewijzigd worden en dat het

volgende zal worden ingevoegd in artikel drie van de statuten, tussen:

houden en kweken van dieren"

En

"- het beheer van een patrimonium ..."

- De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijke en lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld: welnesscomplex, kuuroord, stoom- en andere baden, solariums, allerlei sauna- en badinrichtingen, fitnesscentra, thalasso-therapie, relaxafie, massage, yoga, licht- en kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling, schoonheidsbehandeling, gezichtsverzorging,...).

- Alle handelingen voor alle personen met betrekking tot het leveren van diensten inzake lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, schoonheidsverzorging, schoonheidszorg en overige diensten aan personen.

- Alternatieve verzorging en begeleiding.

- Het uitbaten en organiseren van voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties en evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

- Vormingen en adviesverlening.

- Studiebureau voor de ontwikkeling van producten, merken, training en begeleidingsvormen.

- Uitbating van welnessbar en healthrestauratie.

- Begeleiding bieden en advies verlenen over alle vormen van welness, innerlijke en uiterlijke schoonheid en gezondheid.

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in schoonheidsproducten, zonneproducten, badproducten, reinigingsmiddelen, zepen, parfumerieën, haarlotions, oliën voedingssupplementen, natuurproducten, kruiden, voedingsmiddelen, make-up, horloges en allerhande sieraden, toiletartikelen, drogisterijartikelen, onderhouds- en verzorgingsproducten, farmaceutische en hygiënische producten, kleding, schoeisel, cosmetica en aanverwanten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervnla

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in voedings- en genotsmiddelen en dranken.

- De aan- en verkoop, klein- en groothandel, import en export van en de handel als tussenpersoon in producten, goederen en materialen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

en geeft daartoe opdracht aan de zaakvoerder en de notaris om de coördinatie op te maken. De overige bepalingen van het bestaande doel worden integraal behouden en de

vergadering verwijst daarvoor naar de oprichtingsakte en de publicatie in het Belgisch Staatsblad. De vergadering besluit mevrouw Groenez Katrien, voornoemd in de agenda, te benoemen

tot niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van heden.

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering,

Zij komt hier tussen en verklaart alhier uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Floris Ghys, geassocieerd notaris

Samen hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van 31 maart 2015;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief;

-gecoördineerde statuten



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOERMAN TOM

Adresse
MAARKEWEG 87 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande