MOLENHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOLENHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.543.276

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : MOLENHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenstraat 44, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v66r Meester Johan De Blauwe, geassocieerd notaris te Oudenaarde, op 30! april 2014 dat er door 1) Mevrouw DE WAELE Jeannette Clara Alice, geboren te Nederename op 19 februari. 1944, wonende te 9700 Oudenaarde, Molenstraat 44; 2) De Heer VANDERLINDEN Clifford Remi Paul, geboren te Gent op 22 december 1963, wonende te 9700 Oudenaarde, Molenstraat 44; 3) De Heer VANDERLINDEN' Harold Georges Jean-Claude, geboren te Gent op 17 april 1966, wonende te 9700 Oudenaarde, Kraneveld 5;: 4) Mejuffrouw VANDERLINDEN Justine Ghislaine Rachel, geboren te Ronse op 27 januari 1992, wonende te' 9700 Oudenaarde, Kraneveld 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht' onder de naam "MOLENHUIS",

De vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Molenstraat 44, De zetel kan zonder statutenwijziging! verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de'; zaakvoerders,

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening! van derden, of door deelname van dezen :

- het uitbaten en inrichten van restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van traditionele type, spijshuizen, snackbars, frituur en fastfoodzaken, verbruikerssalons, tearooms, minibars, cafés, bars, nachtclubs, kantines, bodega's en tavemen, evenals aile drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom aile activiteiten in de horecasektor en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van verkoop = van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souverirs, ambachtelijke produkten en folktoreartikelen, evenals luxeartikelen.

- de groot  en kleinhandel in, de aan-en verkoop, de in-en export , het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals., van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het beleggen of investeren van haar middelen, zelf gefinancierd met leningen, en dit;

- het verhuren van garage en andere ruimtes voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, te behouden , in de ruimste zin van; het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- het optreden als tussenpersoon in de handel

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten en dit als bijkomstig doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze,, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen,; bestaande of op te richten, zo in België kas in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel; nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken,

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Op de laatste blz. van 1_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIi~41023iuuiM~u

*1

i

Vo beho aan Belç Staat

-L

Gent

AYde]íng Oudenaarde

0 8 .ME! 2014

Griffie

Bijlagen-biJ het-B-elgfseh Stuarsblae_ 2U/05120I4"=-Annexes du Moniteur bëlgë

os-.51. 5-43.11-C

b Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort. Het saldo dient te worden volstort bij beslissing van de zaakvoerder(s).

Op de aandelen werd in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één/derde deel, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de "KBC Bank".

Blijft er aldus nog te volstorten ; een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), hetzij

- een bedrag van negenduizend zeshonderd tweeënzeventig euro (¬ 9.672,00) door genoemde Mevrouw DE WAELE Jeannette;

- een bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 6.200,00) door genoemde Heer VANDERLINDEN Clifford;

- een bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 6.200,00) door genoemde Heer VANDERLINDEN Harold;

- een bedrag van tweehonderd achtenveertig euro (¬ 248,00) door genoemde Heer VANDERLINDEN Harold;

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet vennoten.

Het mandaat wordt afzonderlijk en onbezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Van zodra er méér dan twee zaakvoerders zijn, dan vormen deze een college.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuur-lijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een ven-nootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om

1) alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is;

2) de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of

door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of

meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur

- Mevrouw DE WAELE Jeannette, wiens mandaat onbezoldigd zal worden waargenomen behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

Als opvolgende zaakvoerders worden benoemd ;

de Heer VANDERLINDEN Clifford en de Heer VANDERLINGEN Harold, beiden voornoemd, gezamenlijk

optredend, wiens mandaten onbezoldigd zullen worden waargenomen behoudens andersluidende beslissing

van de algemene vergadering;

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar op de

maatschappelijke zetel worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om 10u00, tenware

andersluidende bepaling.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de

vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten

inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel

stemmen ais aandelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbad

Btjtagu bi hëfBérgischSfáhtsblád = 2dT65/26I4 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015, tenware ' andersluidende bepaling.

4iet boekaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van ' Vennootschappen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (112oste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 01 november 2013 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid,

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW-, belastings- en andere administraties, instellingen of secretariaten, alsook ten opzichte van de Kruispuntbank van Onderne-mingen, naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven, onder de opschor-tende voorwaarde van neerlegging van het ; uittreksel op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel, met macht van indeplaatsstelling, aan aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fisk, met zetel te 9700 Oudenaarde, Moriaanshoofd 8, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vôôr de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 173 van het Wetboek Registratierechten.

Getekend door Johan De Blauwe - geassocieerd notaris te Oudenaarde

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mvd Wutd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

I 1 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0552.543.276

Benaming

(voluit) : MOLENHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Molenstraat 44, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerleggen verslag bedrijfsrevisor en zaakvoerder (quasi-inbreng)

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222, §1, 2de lid, in fine, van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de vennootschap belangrijke vermogensbestanddelen verkrijgt van haar vennoten-oprichters. Quasi-inbreng binnen de twee jaar na de oprichting,

Jeannette De Waele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.08.2015 15485-0063-012

Coordonnées
MOLENHUIS

Adresse
MOLENSTRAAT 44 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande