MONELL

NV


Dénomination : MONELL
Forme juridique : NV
N° entreprise : 456.492.094

Publication

02/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0456.492.094

Benaming

(voluit) MON ELL

(verkort) :

Gent

Afdeling Oudenaarde

23 JUNI 2014

Griffie

111111.1j1,1.1)1 11,1,11111111

111

beh

aa

Be Ste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: NINOOFSESTEENWEG 539 - 9600 RONSE

(volledig adres)

Onderwerp akte:

FUSIEVOORSTEL INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

NV MONELL

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondernemingsnummer BE 0456.492.094

IN HAND VAN DE OVERNEMENDE VENOOTSCHAP

NV Devan International Group

Ninoofsesteenweg 539

9600 Ronse

RPR Oudenaarde

btw-nummer/ondernemingsnummer BE 0536.765.534

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde

Fusievoorstel bij fusie met door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Bij toepassing van artikel 676 jo. 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

De bestuursorganen van onderstaande vennootschappen hebben op 18 juni 2014 beslist het onderhavig

, fusievoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voor te leggen aan

hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en

met 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de uitvoering van deze beslissingen, werden volgende personen gemachtigd om dit fusievoorstel te

tekenen in het bestuursorgaan;

-voor de overgenomen vennootschap: John Ellis, met woonplaats Derby Road, Duffield, Belper, Debyshire,i DE56 4FL (Verenigd Koninkrijk) die alleen handelt:

-voor de overnemende vennootschap: Laurence Flamand, met woonplaats Deumestraat 95 te 9600 Ronse, die alleen handelt;

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone' algemene vergaderingen:

1. Wettelijke vermeldingen

1.1. Identificatie van de betrokken vennootschappen (art 719 1° W.Venn.)

1.1.1. Identificatie van de ovemernende vennootschap

Oprichting

De Naamloze vennootschap Devan International Group werd opgericht op 16 juli 2013 bij akte verleden voor,

notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9. De;

..... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 2013 onder het nummer 13120052;

De statuten (uitgifte van warranten  kapitaalsverhoging onder opschortende voorwaarde) werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Marc Sledsens, geassocieerd notaris, kantoor houdend te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op 21 mei 2014 en ter publicatie aangeboden.

hierna genoemd de overnemende vennootschap.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539,

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt sinds de oprichting 4.201000,00 EUR, Het is verdeeld in 4.200.000 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde, waarvan 3.820.250 klasse A aandelen, 262.977 klasse B aandelen en 116.773 klasse C aandelen, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek volstort.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België en in het buitenland, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken,

2) de aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle chemische en andere producten en bestemd voor alle nijverheid in de algemene zin van het woord. Aan- en verkoop, met inbegrip van in- en uitvoer, van alle machines, gereedschappen en materieel bestemd voor aile nijverheid in de algemene zin van het woord, Het plaatsen en herstellen van alle reeds bovengenoemde machines en materieel. De productie en fabricatie van allerlei chemische en niet-chemische basis- en hulpproducten of derivaten van deze producten, gebruikt in aile mogelijke sectoren van de nijverheid, en dit zowel in de textiel-, staal-, aluminium-, onderhouds-, cosmetica-, glas-, plastiek-, bouw- en andere nijverheidstakken, zonder dat deze opsomming beperkend kan wezen, alsook de fabricage van machines en onderdelen, gebruikt in voornoemde nijverheidstakken. Voornoemde opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

3) onderzoek en ontwikkeling van chemische producten en processen, beheer van intellectuele rechten zoals patenten, merken en licenties.

4) het verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen van alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke,

5) het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en in stand houden van dit patrimonium onder andere door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap.

Daartoe mag de vennootschap alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen, verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de bevoegde overheid zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

6) de uitbating van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake economische, handels-, fiscale, juridische en sociale aangelegenheden..

7) alle activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie, ondersteuning en training inzake voormelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

8) het optreden als bestuurder, zaakvoerder, lasthebber, gevolmachtigde, trustee en vereffenaar van ondernemingen en vennootschappen en, in het algemeen, het vertegenwoordigen van derden en het waarnemen en behartigen van belangen van derden in de ruimste zin van het woord,

9) de agentuur, het optreden ais tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enzovoort,

10) het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- ais in buitenland.

Zij kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur aangaan en toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pend geven en door zich persoonlijk borg te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle commerciële, financiële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen

doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk

doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

A Bestuurders op voordracht van de houder van Klasse A aandelen:

a) de heer Gielen Karel, Rudy, Tony, van Belgische nationaliteit, wonende te 3650 Heusden-Zolder, Sterrewacht 78;

b) de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondememingsnummer 0882.459.577, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Gielen Karel;

c) de heer Vanderstappen Geert, Alfons, Orner, van Belgische nationaliteit, wonende te 1790 Afligem, Molenberg 44;

d) de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belg icastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert;

B Bestuurders op voordracht van de houders van Klasse B aandelen;

a) de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Duffield) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire, DE54 4FL (Verenigd Koninkrijk), met als vast vertegenwoordiger de heer Ellis John;

b) de vennootschap onder firme "L&S", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Deumestraat 96, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0878.370.929 met ais vast vertegenwoordiger mevrouw Flamand Laurence, Gilberte, Robert, van Belgische nationaliteit, wonende te 9600 Ronse, Deurnestraat 95

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het

ondernemingsnummer BE 0536.765.534

Aandeelhouders Vennoten

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-De NV "Pentahold" 3.820.250

-De heer Ellis John: 112.977

-Mevrouw Flamand Laurence : 75.000

-VOF L&S : 75.000

-De heer Bart Degroote : 2.209

-De heer Dirk Luyclor : 3.622

-De heer Dirk Vanpachtenbeke 2.209

-De heer Hugo Soens : 8.504

-De heer Mark Johnson 2.209

-De heer Raque' Vieria 72.499

-De heer Xavier Aimeras : 1.656

-De heer Maxime Durka 2.209

-Mevrouw Marieen Van Der Auwera 1.656

-De Rudy De Keyzer :. 20.000

Identificatie van de overgenomen vennootschap

Oprichting

De Naamloze Vennootschap Monet' werd opgericht op 31 oktober 1996, bij akte verleden voor notaris

Philippe Flamant, kantoor houdend te Ronse. De oprichting werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 7 december 1995 onder het nummer 337;

hierna genoemd de overgenomen vennootschap.

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd op 5 juni 2000 bij gewone algemene vergadering en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juli 2000 onder het nummer 40

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Nlinoofsesteenweg 539.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 62.500,00 EUR. Het is verdeeld in 250 aandelen op naam

zonder vermelding van een nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

1, het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsten, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en anderen roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste.

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurders-functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client.

De vennootschap kan aile rechtshandelingen en daden stellen ln rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteitenattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven..

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door:

-de naamloze vennootschap "Pentahold", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.459.577, met als vaste vertegenwoordiger de heer Gielen Karel, bestuurder

-de naamloze vennootschap "Devan International Group", met zetel gevestigd te 9600 Ronse, Ninoofsesteenweg 539, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oudenaarde met ondernemingsnummer 0536.765.534, met als vaste vertegenwoordiger de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van Engeland en Wales "JTE (Duffield) Ltd", gevestigd te 43 Derby Road, Duffield, Belper, Derbyshire, DE54 4FL (Verenigd Koninkrijk), met als vast vertegenwoordiger de heer Ellis John, bestuurder

-de naamloze vennootschap "Asterian", met zetel gevestigd te 1930 Zaventem, Belgicastraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemingsnummer 0882.387.917, met als vast vertegenwoordiger de heer Vanderstappen Geert, bestuurder

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde waar de maatschappelijke

zetel is gelegen, onder het ondernemingsnummer 0456.492.094

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

-de N.V. Devan International Group: 250 aandelen

1.2. Juridisch kader

Het bestuursorgaan van de N.V. "Moner en het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de N.V. "Monell" door de N.V. 'Meyer' International Group"

Door de fusie zal het gehele vermogen van de N.V. "Monell", zowel activa als passive, inclusief aile rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande N.V. "Devan International Group" overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van aile aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

Boekhoudkundige datum (art, 7192° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juni 2014.

1.4. Bijzondere rechten (art. 719 30 W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap "Monell" vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere voordelen (art, 719 4° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap,

noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

t I e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.6. Diverse

De aandelen in de NV "Monell" in het bezit van de N.V. "Devan International Group" zullen door het bestuursorgaan van de N.V. "Devan International Group" worden vernietigd.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap N.V. "Monell" worden in de boekhouding van de N.V. "Devan International Group" opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap N.V. "Monell" die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

2. Bijkomende vermeldingen

2.1. Samenstelling van het vermogen van de overgenomen vennootschap

2.1.1. Algemene beschrijving

Codes 31/05/2014

ACTIVA

VASTE ACTIVA 20/28 3.835.803,30

I.Oprichtingskosten 20 0,00

Il, Immateriële vaste activa (bel. I, A) 21 0,00

Ill. Materiële vaste activa (ton I, B) 22/27 0,00

C. Meubilair en rollend materieel 24 0,00

240000 Meubilair en bureaubenodigdheden 0,00

240009 Meubilair en bureaubenodigdheden - afschrijvingen 0,00

IV. Financiële vaste activa (tee I, C en II) 28 3.835.803,30

Verbonden ondernemingen

280000 Deelnemingen 3,785.753,72

284000 Aandelen - Aanschaffingswaarde 50.000,00

288000 Vorderingen en borgtochten in contanten 49,58

288811 Borgtochten - provisie RSZ 0,00

VLOTTENDE ACTIVA 29/58 215.572,91

V,Vorderingen op meer dan één jaar 29 0,00

VI.Voorraden en bestellingen in uitvoering 3 0,00

VILVorderingen op ten hoogste één jaar 40/41 73.196,47

A. Handelsvorderingen 40 11.132,00

400000 Handelsdebiteuren 11,132,00

B. Overige vorderingen 41 62.064,47

411000 Terug te vorderen BTVV 4.714,47

411400 Terug te vorderen BTW: herzieningen diversen 0,00

414008 Te innen opbrengsten - Keydael NV 7.350,00

414009 Te innen opbrengsten - Rolton NV 50.000,00

414100 Te ontvangen subsidies 0,00

VIII.Geldbeleggingen (toel" II) 50/53 10.682,25

A. Aandelen 51

510000 Aandelen: aanschaffingswaarde 10.682,25

B. Vastrentende effecten 52

C. Termijndeposito's

IX.Liquide middelen

550000 KBC Bank NV - 443-6712691-09

560110 KBC - Spaarrekening - 443-6712699-17

X.Overlopende rekeningen

TOTAAL DER ACTIVA

54/58 131.694,19

116,467,69

15.226,50

49011 0,00

20/68 4.061.376,21

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Codes 31/05/2014

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 10/15 3.507.623,53

l.Kapitaal (tael. III) 10 62,500,00

A. Geplaatst kapitaal 100 62.600,00

100000 Geplaatst kapitaal

B, Niet-opgevraagd kapitaal (-) 101

II.Uitgiftepremies 11

III.Fierwaarderingsmeerwaarden 12

IV. Reserves 13 3.445.123,53

A. Wettelijke reserve 130 6.260,00

B. Onbeschikbare reserves 131

C. Belastingvrije reserves 132

132400 Investeringsreserve 7,618,92

D. Beschikbare reserves 133 3,431.254,61

V.Overgedragen winst 140

Overgedragen verlies (-) 141

VI. Kapitaalsubsidies 15

SCHULDEN 17/49 642.184,94

VIII.Schulden op meer dan één jaar (tael. V) 17 200.000,00

A. Financiële schulden 170/4 200.000,00

1. Kredietinstellingen, leasingschulden en soortgelijke schulden 172/3 0,00

2. Overige leningen 174/0 200.000,00

174000 Overige leningen - Devan Chemicals NV 200.000,00

B. Handelsschulden 175

C. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 176

D. Overige schulden 178/9

IX.Schulden op ten hoogste één jaar (tael. V) 42/48 342.109,49

A. Schulden op meer dan één jaar die

binnen het jaar vervallen 42 0,00

B. Financiële schulden 43 326.000,00

1. Kredietinstellingen 430/8 125.000,00

430000 KI - Leningen op rekening met vaste termijn 125.000,00

433000 KI - Leningen R/C

2. Overige leningen 439 200.000,00

439002 Overige leningen Devan Chemicals NV 200,000,00

C. Handelsschulden 44 11.132,00

1. Leveranciers 44014 11.132,00

440000 Leveranciers: gewone schulden 11.132,00

2. Te betalen wissels 441

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 46 0,00

E. Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten 45 3.577,49

1. Belastingen 450/3 3.577,49

450000 Geraamd bedrag der beigische winstbelastingen 3.577,49

451000 Te betalen BTW

2. Bezoldigingen en sociale lasten 454/9 0,00

457000 Eindejaarsvergoeding: provisies

F. Overige schulden 47/48 2.400,00

471000 Dividenden over het boekjaar 2.400,00

X.Overlopende leningen 492/3 75,46

4-9"20e- Ycieïè'iékèri-éiïkostéti 75,45 -

492005 Toe te rekenen kosten Devan Chemicals NV 0,00

499000 Wachtrekening 0,00

Winst/Verlies 1.567,74

TOTAAL DER PASSIVA 10/49 4.051.376,21

2.2. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde fusie, dienen aan de statuten van de overnemende

vennootschap geen wijzigingen aangebracht te worden, vermits de NV. "Monell" zal ophouden te bestaan.

Ingevolge de voorgestelde fusie worden de statuten van de N.V. "Devan International Group" niet gewijzigd.

2.3. Kosten van de fusieverrichting

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen als volgt:

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel niet zal worden goedgekeurd, zullen de hieraan

verbonden kosten door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk voor een gelijk deel, ten laste

worden genomen..

-In de veronderstelling dat onderhavig fusievoorstel zal worden goedgekeurd, zullen de kosten ;

voortspruitend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap,

2.4. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om

, de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit

voorstel door de buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek van Vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderfing evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op

' de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze,

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

De uitgewisselde documenten zullen worden genummerd en opgenomen in een inventaris.

2.5. Buitengewone algemene vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de over te , nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter griffie van de , rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande ; dat de raden van bestuur alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring 18 augustus 2014 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 18 juni 2014, te Oudenaarde, in origineel, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd en bekendgemaakt te worden bij uittreksel ter griffie van de rechtbanken van koophandel van en van overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. ,

De vennootschap geeft volmacht aan Accountantsburo Lauwers bvba, met maatschappelijke zetel te 9600

Ronse, Viermaartlaan 171 B0302 , met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten. ;

Voor de overgenomen vennootschap,

John Ellis, gevolmachtigde

Voor de overnemende vennootschap,

Laurence Flamand, gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Isphotiden aan het Belgisch Staatsblad

01/09/2014 : OU041208
20/08/2014 : OU041208
02/10/2013 : OU041208
14/08/2013 : OU041208
11/06/2012 : OU041208
30/08/2011 : OU041208
14/06/2010 : OU041208
09/04/2010 : OU041208
09/02/2010 : OU041208
04/05/2009 : OU041208
10/07/2007 : OU041208
20/10/2005 : OU041208
29/07/2005 : OU041208
07/07/2005 : OU041208
28/07/2004 : OU041208
14/07/2003 : OU041208
25/07/2002 : OU041208
23/07/2002 : OU041208
17/11/2001 : OU041208
10/07/2001 : OU041208
21/09/2000 : OU041208
17/07/1999 : OU041208

Coordonnées
MONELL

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 539 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande