MO'S HANDELSONDERNEMING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MO'S HANDELSONDERNEMING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.746.944

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 02.07.2014 14247-0354-014
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 30.08.2013 13503-0300-014
01/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 27.09.2012 12577-0095-015
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 26.08.2011 11438-0399-011
04/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III * U 1105039 I IBI 1111111 I 19I~

behoude "

aan het

Belgisct

Staatsbic





NEERGELEGD

2.3 -03- 2011

RECHTBAGMffj kN

KOnPHANOEL TE GENT

t

Ondernemingsnr _ 0437.746.944.

Benaming

(voluit) : COLORFASHION

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9030 Gent (Mariakerke), Wijmenstraat 12

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - VERPLAATSING ZETEL  WIJZIGING (UITBREIDING DOEL)  AANPASSING EURO  AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN - BENOEMING VAN EEN BIJKOMENDE ZAAKVOERDER  AANPASSING VAN DE STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent in datum van 3 maart 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLORFASHION", met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten heeft genomen:

1 "t De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MO'S HANDELSONDERNEMING".

2"/ De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen en over te brengen van 9030 Gent (Mariakerke), Wijmenstraat 12 naar 9185 Wachtebeke, Gebroeders Naudtslaan 14.

3°/ De vergadering heeft beslist het huidige doel van de vennootschap te wijzigen, door het bestaande doel van de vennootschap uit te breiden met volgende tekst, in te voegen na paragraaf twee § 2) van artikel 3 der statuten.

"De handel in brandstoffen, smeermiddelen, autobenodigdheden, levensmiddelen, dranken en tabak.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in alle industriële producten.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in keukeninrichtingen en meubelen.

De handel in tweedehandse en nieuwe voertuigen en de verkoop van alle onderdelen van voertuigen."

4°/ De vergadering heeft vastgesteld dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, voorheen uitgedrukt in Belgische frank en zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000 BEF) bedragend, thans ingevolge de eurowetgeving en de daarmee gepaard gaande omzetting per een januari tweeduizend en twee, thans achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) bedraagt.

5°/ De vergadering heeft beslist om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

6°/ De vergadering heeft beslist tot aanneming van volledig nieuwe statuten, om ze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen besluiten en om ze aan te passen aan het wetboek van vennootschappen en dit na actualisering met ondermeer verwijdering van aile verwijzingen in de statuten naar de vennootschappenwet, gelet op de doorgevoerde codificatie van het wetboek van het wetboek van vennootschappen, herschikking en hernummering van de tekst van de statuten, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

De publiceren bepalingen luiden als volgt:

1) Benaming: "MO'S HANDELSONDERNEMING";

2) Zetel: 9185 Wachtebeke, Gebroeders Naudtslaan 14.;

3) Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als in opdracht of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van gelijk welke derde, zowel in binnen- als in buitenland, diensten te verlenen die, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, betrekking hebbend op:

De aan- en verkoop in het groot- en inzonderheid de kleinverkoop, met zelfbediening of niet, in één of meer winkels met menigvuldige afdelingen, in- en uitvoer van alle waren of goederen welke worden voortgebracht of zullen worden voortgebracht in de textielsector; zij heeft eveneens tot voorwerp de groot- en kleinhandel, zoals hierboven uiteengezet, de in- en uitvoer van alle goederen die zich bij de handel in textielwaren aanpassen of ermede verwant of verknocht zijn, zoals handtassen in Ieder of vervaardigd met andere produkten, gespen, ceinturen, schoeisels, schoenen en allerhande fantasiejuwelen.

De handel in brandstoffen, smeermiddelen, autobenodigdheden, levensmiddelen, dranken en tabak.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in alle industriële producten.

De aan- en verkoop, groot- en kleinhandel in keukeninrichtingen en meubelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De handel in tweedehandse en nieuwe voertuigen en de verkoop van alle onderdelen van voertuigen.

Alle activiteiten van haarverzorging, haarsnit en in het algemeen alle diensten dewelke een kapper verricht zowel aankoop en verkoop van schoonheids- en lichaamsverzorgingsprodukten.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het verstrekken van diensten inzake kleurconsult aangaande kleding en lichaamsverzorging.

Zij mag ook alle financiële-, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardig, verwante of aanvullende bedrijvigheid en, in het algemeen, alle handelingen stellen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of ze opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, waarvan het maatschappelijk doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook, kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

4) Duur: onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

5) ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) in het kapitaal vertegenwoordigen.

6) Zaakvoerders: thans één niet-statutaire zaakvoerder:

Tot statutair zaakvoerder werd benoemd: de heer Minnebo Eric, wonende te 9030 Gent, Wrjmenstraat 12.

7) Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders die zonder beperking van duur en in de akte van oprichting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Vergoedingen.

Het mandaat van een zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door haar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Bijzondere machten.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

9) De algemene vergadering van vennoten heeft de bevoegdheden haar toegekend overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt de algemene vergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om twintig uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden. Een buitengewone algemene vergadering mag door de zaakvoerder worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist of op aanvraag van de vennoten die minstens éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

11) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven of een gelijkaardige kennisgeving met ontvangstbewijs gericht aan de vennoten, minstens vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap bekende woonplaats.

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat deze laatste zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze minstens vijf volle dagen voor de vergadering op de plaats door hem aangeduid, worden neergelegd.

De algemene vergadering wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis door de oudste aanwezige vennoot.

De voorzitter wijst de secretaris aan die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. De vergadering kiest onder haar leden een stemopnemer indien het aantal aanwezige vennoten het toelaat.

Geen enkele vergadering kan punten behandelen die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die door de aandeelhouders aan hem worden gesteld met betrekking tot zijn verslag of tot de agendapunten. De commissarissen, zo de wet de benoeming van commissarissen oplegt, van hun kant geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens in de gevallen door de wet of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten. Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vernield wordt. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld. De commissarissen brengen afzonderlijk verslag uit over die staat.

De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen heeft verkregen, of vierlvijfde wanneer de wijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap.

12) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

7°) De vergadering besluit tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen:

- de heer Azzagari Ahmadouch Mohamed, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 46, met volle bevoegdheid zoals voorzien door de statuten. Deze benoeming geldt voor de duur van de vennootschap.

De heer Azzagari Ahmadouch, voornoemd, heeft verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige rechterlijke beslissing die zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 3 maart 2011;

- verslag van de zaakvoerder bij toepassing van artikel 287 van het wetboek van vennootschappen;

- gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.06.2010, NGL 26.07.2010 10333-0257-011
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 17.06.2009 09230-0057-011
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.06.2008, NGL 12.06.2008 08211-0355-011
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 13.07.2007 07398-0320-011
14/02/2006 : GE154795
12/07/2005 : GE154795
28/06/2004 : GE154795
30/06/2003 : GE154795
19/07/2002 : GE154795
28/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/07/1999 : GE154795
09/03/1996 : GE154795

Coordonnées
MO'S HANDELSONDERNEMING

Adresse
GEBROEDERS NAUDTSLAAN 14 9185 WACHTEBEKE

Code postal : 9185
Localité : WACHTEBEKE
Commune : WACHTEBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande