MOSSY ELECTRICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOSSY ELECTRICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.919.554

Publication

18/07/2014
ÿþ medWord 11.1

zewl In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

j II

111.1110511 11II

"ej I(FOFOI Ae \di ZNEKN \TTA

9 JULI 2014

AFDELIN..pe,DERMONDE

Ondernemingsnr : 0880.919.554

Benaming

(voluit) : MOSSY ELECTRICS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Opstalstraat 10 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Denderrnonde, de 25 juni 2014, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 3 juni 2014, reg.5 boek 128 bled 92 vak 14, ontvangen: vijftig euro (¬ 50). Getekend De Ontvanger M.Kindermans", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MOSSY ELECTRICS" met zetel te 9200 Dendermonde, Opstalstraat 10, opgericht bij akte verleden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 18 april 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 mei daarna onder nummer 06077976, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0880.919.554, en waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Eerste Besluit

De algemene vergadering verwijst naar de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 12 juni laatstleden houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd éénenvijftigduizend euro (151.00,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij vijftienduizend honderd euro (15.100,00 EUR), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het dividend werd volledig toegekend aan de vennoot.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De vennoot heeft verklaard dit dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk en volledig te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Danny Praet - Bedrijfsrevisor",: bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 juni tweeduizend veertien opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Danny Praet - Bedrijfsrevisor", te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Praet Danny, luidt letterlijk als volgt:

"8, BESLUIT

Ondergetekende, Burg. BVBA Danny Praet-Bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9260 Schellebelle, Dendermondsesteenweg 36, vertegenwoordigd door de heer Danny Praet, bedrijfsrevisor, werd aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA MOSSY ELECTRICS met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Opstalstraat 10, op 30 mei 2014 om overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging in de voornoemde vennootschap door middel van de in dit verslag beschreven inbreng in natura van een schuldvordering als gevolg van de uitkering van de beschikbare reserves onder de vorm van een tussentijds dividend ten belope van 135.900,00 EUR:

lk bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

° de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de BVBA MOSSY ELECTRICS

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte gedeelte van de beschikbare reserves en voer de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

o de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

'" de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature voor een bedrag van 135.900,00 EUR, betreft op basis van de weerhouden conversievoet, namelijk geen toekenning van bijkomende aandelen, ais verantwoordimar kan aanzien worden binnen het kader van de geplande herstructurering en onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92, zodat de wederzijdse rechten van de betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de Buitengewone Algemene Vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de in dit verslag beschreven inbreng in nature van de schuldvordering als gevolg van de uitkering van de beschikbare reserves onder de vorm van een tussentijds dividend, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Schellebelle op 20 juni 2014

Burg. BVBA Penny Praet  Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door

(g etekend )

Danny Praet

Bedrijfsrevisor."

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten

Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Danny Praet - Bedrijfsrevisor", zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

3. Verslag van de zaakvoerder

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag de data 20 juni laatstleden opgesteld door de zaakvoerder over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in nature en de kapitaalverhoging.

De vennoten verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Het verslag van de zaakvoerder zal met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, tot verhoging van het kapitaal door inbreng van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde honderd vijfendertigduizend negenhonderd euro (E 135.900,00), om aldus het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00), op honderd vierenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (E 154.450,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten leste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbrenger verklaart uitdrukkelijk akkoord te gaan met het feit dat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven als tegenprestatie voor de door hem gedane inbreng.

5. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van in totaal honderd vijfendertigduizend negenhonderd euro (E 135_900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vierenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 154.450,00), vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) aandelen zonder vermelding van waarde.

6. Wijziging van artikel vijf van de statuten,

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om het artikel vijf van de statuten aan

te passen aan do genomen beslissing en dienaangaande artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende

tekst:

"Het kapitaal bedraagt honderd vierenvijftigduizend vierhonderd vijftig euro (E 154.450,00), en wordt

vertegenwoordigd door driehonderd éénenzeventig (371) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

7. Coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

'e

+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

expeditie akte

- volmacht

- verslag bedrijfsrevisor

- verslag zaakvoerder

- gecoördineerde statuten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste biz.van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheidinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 10.02.2014 14032-0113-013
29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.12.2012, NGL 23.01.2013 13014-0179-012
07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 31.01.2012 12023-0514-012
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 10.02.2011 11029-0242-012
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 25.01.2010 10027-0016-012
23/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 17.12.2008 08857-0389-012
27/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 19.12.2007 07834-0146-015
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0386-013

Coordonnées
MOSSY ELECTRICS

Adresse
OPSTALSTRAAT 10 9200 SCHOONAARDE

Code postal : 9200
Localité : Schoonaarde
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande