MOVA NEWPORT INVEST COMM. V., AFGEKORT : MNI COMM. V.

Société en commandite simple


Dénomination : MOVA NEWPORT INVEST COMM. V., AFGEKORT : MNI COMM. V.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 508.437.079

Publication

11/09/2013
ÿþ Mod word ti,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming 0508.437.079

(voluit) : MOVA NEWPORT INVEST COMM.V.

(verkort) : MNI COMM.V.

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Steenweg op Deinze, 122, 9880 Aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BEHEREND VENNOOT- ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering MOVA NEWPORT INVEST COMM.V.van 29 januari 2013 blijkt dat bij eenparigheid van stemmen werd aangesteld als beherend vennoot en zaakvoerder, de BVBA MOVA-INVEST (met ondememingsnummer 0836,462.870)

Uit het verslag van de zaakvoerders van de BVBA MOVA-INVEST van 29 januari 2013 blijkt dat haar zaakvoerder de heer Davy Monseré, wonende te 8670 Oostduinkerke, Piet Verhaertstraat 22, wordt aangesteld als vast vertegenwoordiger van MOVA-INVEST BVBA voor de uitvoering van haar mandaat binnnen MOVA NEWPORT INVEST COMM.V.

Getekend

Davy Monseré

vast vertegenwoordiger

MOVA-INVEST BVBA

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

d

NEERGELEGE7

0 2 SEP, 2013

RECFGkj< VAN KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

MOVA NEWPORT INVEST COMM. V.

MM COMM. V.

Gewone Commanditaire Vennootschap

STEENWEG OP DE1NZE 122 TE 9880 AALTER

OPRICHTING MNI Comm. V.



Op 03/12/2012 werd een gewone commanditaire vennootschap opgericht waarvan de statuten luiden als volgt

1.VT Invest BVBA, met maatschappelijke zetel te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122 bus 6, ondernemingsnummer 0883.073.845 vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Tomhaut,

2.Mevrouw Rita Van Tomhaut, wonende te 8300 Knokke, Zoutelaan 55 bus 42, rijksregisternummer 68.10.30-044-69, stille vennoot;

3.De Heer Dirk Van Tornhaut, wonende te 9800 Deinze, Koffiebeekstraat 1, rljksregisternummer 63.09.26341-71, stille vennoot;

Artikel 1: rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een "Gewone Commanditaire Vennootschap", onder de naam: "MOVA

NEWPORT INVEST Comm. V'., afgekort MNI Comm.V.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 122, en mag bij beslissing,

door de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere stad of gemeente in het Nederlandstalig of

tweetalig landgedeelte van België.

Elke verandering van zetel zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 3: Doel

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen ; alle verrichtingen' met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen ; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, oordeelkundige uitbouwen en beheren van roerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelen opties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm ; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin ; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

11. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF 1N DEELNEMING MET DERDEN

11.1. De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investering vetwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~E~ ~"if,-;11Y I

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v n deakte--- .,

4 EF

~ e,

F~ HTBA.

-' VAN

----~iff" C~1'~r

I~

*12207 3*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

112. De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht en controle uitoefenen over en diensten van financieel advies en management verlenen aan alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat.

11.3. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek of gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

11.4. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging in statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzie door het Wetboek van Vennootschappen.

11.5. Het verlenen van diensten, advies en bijstand in alle domeinen waarin zij competent is, en onder meer betreffende marketing, promotie, ontwikkeling en research, design, handel, productie, bedrijfsbeheer, logistieke en intellectuele bijstand.

I I.6.Het verwerven van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen ; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

11.7. Zij kan optreden als bestuurder, beheerder, manager, gemandateerde of vereffenaar en gelijkaardige functies in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, aandeelhouders en bestuurders, evenals hun leningen, voorsohotten en kredieten toestaan met respect voor de wettelijke beperkingen.

11.8, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commerc'ialiser'ing van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen ; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

11.9. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken ; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders of bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij ncdig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze (zoals onder meer fusie, opslorping en controleverwerving) in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België of in het buitenland die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden,

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan zij slechts ontbonden worden bij éénparige

beslissing der vennoten.

De vennootschap is niet ontbonden dcor de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen of het

faillissement van een vennoot.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt DUIZEND EURO.

Het is verdeeld in DUIZEND gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6: Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam, ondeelbaar en persoonlijk.

Artikel 7: Overdracht van aandelen

7.1 Overdracht onder de levenden

Een vennoot kan zijn aandeel slechts afstaan onder levenden aan een derde mits éénparige toestemming

van de andere vennoten.

7.2 Overdracht bij overtijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Bij overlijden van een vennoot

beslissen de overblijvende vennoten of de vennootschap verder gezet wordt met de overblijvende vennoten

en/of erfgenamen.

7.3. Toetreding van een nieuwe vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een nieuwe vennoot kan slechts toetreden tot de vennootschap mits éénparige instemming van alle vennoten.

7.4. Uittreding

De vennoot die wenst uit te treden dient dit ter kennis te brengen van de vennootschap per aangetekend schrijven of een voor ontvangst ondertekend schrijven.

Een vennoot kan slechts uittreden mits eenparig akkoord van alle overige vennoten, Wordt dit akkoord niet bekomen dan moet de vennoot die wenst uit te treden binnen de drie maanden een nieuwe vennoot zoeken om zijn aandeel In de vennootschap over te nemen. Slaagt hij er niet in binnen de 3 maanden of verkrijgt de nieuwe vennoot niet de hierboven sub 7.3. vereiste instemming, dan zijn de andere vennoten er toe gehouden het scheidingsaandeel van het uittredend lid over te nemen. De vennootschap blijft dan verder bestaan tussen de overige vennoten behoudens andersluidende beslissing.

7.5. Uitsluiting van een vennoot

Ingeval een vennoot zijn verplichtingen niet nakomt of indien hij door een aanhoudende kwaal ongeschikt is voor de zaken van de vennootschap, kunnen de andere vennoten met eenparigheid van stemmen beslissen tot zijn uitsluiting.

De uitgesloten vennoot kan de nietigverklaring van dit besluit vorderen voor de rechter. Ingeval de rechter de uitsluiting ongegrond verklaart, kan de uitgesloten vennoot de ontbindeng van de vennootschap vorderen In overeenstemming met artikel 45 van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel zoals hierna bepaald.

7.6. Scheidingsaandeel

Ingeval er een scheidingsaandeel wordt uitbetaald zal dit vastgesteld worden, behoudens minnelijke overeenkomst, door een deskundige, lid van één der gereglementeerde economische beroepen, aangeduid in gemeen overleg of bij onenigheid door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap. De deskundige zal het aandeel waarderen volgens de methode van de intrinsieke waarde. Voor onroerende goederen zal er een herwaardering geschieden aan de hand van de venale waarde. Voor beursgenoteerde effecten zal de laatste beurskoers genomen worden.

Iedere vennoot zal de activiteit die hijlzij in de vennootschap uitoefende in persoonlijke naam mogen verderzetten zonder hiervoor een vergoeding verschuldigd te zijn.

7.7. Vruchtgebruiker  Blote eigenaar

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebrulker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Artikel 8: zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd onder de vennoten. Mits éénparige toestemming van alle vennoten kan een niet-vennoot als zaakvoerder aangesteld worden; Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Artikel 9; bevoegdheid zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 10: Strijdig belang

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, wordt deze verrichting gedaan door de overige zaakvoerders. Is er slechts één zaakvoerder of is de andere zaakvoerder voor dezelfde tegenstrijdigheid geplaatst, dan is de toestemming vereist van de vennoten.

Artikel 11: Algemene vergadering  Bijeenroeping - Bevoegdheid

De algemene vergadering wordt jaarlijks op de zetel van de vennootschap gehouden op de laatste

VRIJDAG van de maand JUNI, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven. Indien deze dag op een

wettelijke feestdag valt, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de algemene vergadering bijeenroepen. De oproeping gebeurt door middel

van een ter post aangetekende brief die vijftien dagen voor de algemene vergadering wordt verzonden aan de

vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s). De oproeping vermeldt de agenda met de te behandelen

onderwerpen.

Indien alle vennoten aanwezig zijn, moeten de formaliteiten inzake oproeping niet worden nageleefd.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

-De goedkeuring van de jaarrekening (balans, resultatenrekening en sociale balans) en de eventuele

openbaarmaking ervan;

-De benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en commissarissen en de vaststelling van hun

bezoldiging;

-Het besluit tot kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen;

-De resultaatverwerking;

-De regeling van het verloop van de algemene vergadering zelf;

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Met betrekking tot deze aangelegenheden beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid en

geldt geen quorumvereiste,

De algemene vergadering is tevens bevoegd voor:

-Een statutenwijziging;

-Een kapitaalverhoging of vermindering;

-De ontbinding van de vennootschap;

-De omzetting van de vennootschap;

-De inkoop van eigen aandelen

De algemene vergadering kan over deze wijzigingen in de statuten alleen dan geldig beraadslagen en

besluiten wanneer de vooropgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de

aanwezigen de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging is alleen dan

aangenomen wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft gekregen.

Artikel 12: Vertegenwoordiging van vennoten

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, tevens vennoot. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden,

Artikel 13: Voorzitterschap-Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder. De voorzitter kan een secretaris en stemopnemer aanwijzen, die geen vennoot behoeven te zijn, Die twee functies kunnen uitgeoefend worden door één persoon. De voorzitter, de secretaris en de stemopnemer vormen samen het bureau.

Artikel 14: Verloop van de vergadering

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergadertechniek. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin niet impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan evenwel beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 15: Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 16: Besluitvorming

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet, de deontologie of de staturen een groter quorum of een grotere meerderheid bepalen. De onthoudingen of blanco-stemmen en de nietige stemmen worden bij berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Artikel 17: Toezicht

De controle op de vennootschap is zo nodig opgedragen aan één of meer commissarissen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een hemieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zo er geen verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap bestaat heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 18: Bezoldiging commissaris(sen)

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19: Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van dat jaar.

Op het einde van elke boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris op, alsmede de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting). Voor het opmaken van deze stukken zal (zullen) de zaakvoerder(s) zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, zo de wet dit vereist.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

Artikel 20: Resultaatverwerking

Het "te stemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in acht name van het geldende vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Artikel 21: Benoeming van vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de in vereffeningstelling gedaan door de vereffenaar(s). Is/Zijn geen vereffenaar(s) benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s).

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de Rechtbank van Koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering.

Zij beslist of de vereffenaars, indien er meerdere zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel ais college de vennootschap vertegenwoordigen. De benoeming van de vereffenaars en de wijze waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen, wordt openbaar gemaakt door neerlegging van een uittreksel in het vennootschapsdossier en bekendmaking ervan in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 22: Bevoegdheid van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen met betrekking tot de vereffening van vennootschappen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de Rechtbank die uitdrukkelijk haar instemming moet betuigen met dit plan.

Artikel 23: Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s) die hun woonplaats in het buitenland hebben of wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen In de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 24: Aansprakelijkheid

Enkel de werkende vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk. De stille vennoot beperkt zijn

aansprakelijkheid tot zijn inbreng.

Artikel 25

De vennoten verklaren zicht uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. De bepalingen die met deze wetten of gebiedende beschikkingen zouden tegenstrijdig zijn, zullen aanzien worden als hier niet meer geschreven zonder dat daartoe deze akte ais nietig kan worden aanzien.

Overgangsbepalingen

1.Eerste boekjaar

Heden tot 31 december 2013

2.Eerste jaarvergadering

Laatste vrijdag juni 2013

3. Zaakvoerder

VT Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Tomhaut

4. Commissaris

Er werd geen commissaris benoemd

5.Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

De oprichters verklaren dat zij aile verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1

januari 2011 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor

w ~ d I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Zij verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de zaakvoerders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

6, Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent en mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8 te 7912 Saint-Saveur, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.







MA Ut T vI/UÉsr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOVA NEWPORT INVEST COMM. V., AFGEKORT : MN…

Adresse
STEENWEG OP DEINZE 122 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande