MOVIANTO BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MOVIANTO BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.979.622

Publication

02/07/2014
ÿþOndernemingsnr BE 0418.979.622

Benaming Movianto Belgium

(veut) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder

De gewone algemene vergadering heeft op 2 juni 2014 de herbenoeming van P.J. Esselaar als gedelegeerd bestuurder goedgekeurd. De herbenoeming gaat in op het ogenblik van de gewone algemene vergadering, en dit voor een periode Van 6 jaar

--------

Op de laatste blz. van j_tJik B verinelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoloin(en)

hnlériered ria rcarbt-cnererinn tan PeA,iCrl ,an Herripn te. ,,artnnanrriinnn

Verso Naam en handtekening

PadVirotiln

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 3 MN! 20%

APDEldffigfEeNDERMONDE

Naamloze vennootschap

Industrielaan 27, 9320 Aalst

21/01/2014
ÿþ., ~ Y~.,~_;.;~~ ~ . mod 11.1

' - lS~ \ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Va behot

aan Belgi Staats

VAN KOOPHANDEL

10 JAN. 2014

DENDERMONDE

r

liiiMVV~I~IV~I~~V~1i,1N8

*19020 62

Ondernemingsnr : 0418.979,622

Benaming (voluit) : MOVIANTO BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrielaan 27

9320 Aalst (Erembodegem)

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van deS: NV "MOVIANTO BELGIUM", met zetel te 9320 Aalst, Industrielaan 27, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 31 december 2013, eerstdaags te registreren, dat met éénpari-gheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. KAPITAALVERHOGING

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd duizend euro (¬ 300.000,-) om het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,-) op vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,-), door inbreng in speciën met uitgifte van 150 nieuwe aandelen, gelijkaardig aan de bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingetekend in contanten door storting van 2.000,- euro per aandeel.

2. UITOEFENING VOORKEURRECHT - INBRENG

a . De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid O&M Movianto Nederland B.V., verklaart hierbij uitdrukkelijk te verzaken aan het voorkeurrecht dat zij heeft met betrekking tot de hierboven besliste kapitaalsverhoging door inbreng in contanten en verzoeken de notaris dit te notuleren.

Tevens verklaren beide aandeelhouders akkoord te zijn met de modaliteiten van de hiervoorvermelde kapitaalverhoging en met de intekening op aile nieuw uit te geven aandelen door de vennootschap naar Engels recht O&M-MOVIANTO UK HOLDINGS LTD, en verklaren zij volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en van haar financiële toestand.

b. De vennootschap naar Engels recht O&M-MOVIANTO UK HOLDINGS LTD, vertgenwoordigd als , gezegd, verklaart dat zij de som van drie honderd duizend euro (¬ 300.000,-) inbrengt, waarvoor

haar 150 aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding worden toegekend. Deze nieuwe , aandelen zullen delen in de winsten vanaf heden.

Deze bedragen zijn bij overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE90 7470 4284 5432 bij KBC Bank naamloze vennootschap, geopend ten name van de naamloze vennootschap "MOVIANTO BELGIUM", zoals blijkt uit het bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 23 december 2013, dat mij is overhandigd. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

3. VASTSTELLING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,-) volledig werd verwezenlijkt door uitgifte van 150 nieuwe aandelen. Zij beslist dat artikel 5 van de statuten wordt vervangen door de tekst opgenomen in het derde agendapunt.

4. BEV STIGING ONTSLAG BESTUURDER

De algemene vergadering bevestigt, voor zoveel als nodig, het ontslag van de bvba Nele Raes als

bestuurder van de vennootschap, met ingang van 16 november 2010. " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

S. COOltDINATIE

De vergadering beslist bij deze volmacht te geven aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem, om de statuten te coördineren en alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op opzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 31 december 2013; gecoördineerde statuten.

Voor-

4 ,." Toeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN nUUNHANULL

2 3 DEC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

i D

1 0 9581*

Ondernemingsnr : 0418.979.622

Benaming

(voluit) : MOVIANTO BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 27 - 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming commissaris

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering:

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders beslist CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Lieve Comelis, bedrijfsrevisor, vervroegd te ontheffen uit haar bevoegdheid als commissaris. Het mandaat eindigt op het ogenblik dat de Gewone Algemene Vergadering kwijting geeft aan de commissaris over het boekjaar 2012, zijnde 0310612013.

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders benoemt KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA (600001), Bourgetlaan 40, 1130 Brussel , als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar 2015 vaststelt. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Robert Snijkers (IBR Nr. 00298), bedrijfsrevisor, aan als vaste vertegenwoordiger. De vergoeding van de commissaris wordt op EUR 16.200 voor het boekjaar eindigend op 31 december 2013 vastgesteld. Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van de gezondheidsindex. Alle rechtstreekse bij derden specifiek gecontracteerde kosten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA 's diensten, zijn niet begrepen in de honoraria en zullen bijkomend worden gefactureerd, met inbegrip van de veranderlijke bijdragen op de omzet (bijdrage per mandaat inbegrepen) die KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren verschuldigd is.

Op de matste, blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.06.2013 13215-0004-045
26/09/2012
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrielaan 27- 9320 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 27 februari 2012 blijkt dat de vergadering heeft beslist om met ingang vanaf 29 februari 2012 een einde te stellen aan het mandaat als bestuurder van de heer Alexander Paasch, wonende te Duitsland, 71384 Weinstadt, Stadtteil Beutelbach, Portugieserstrasse 4.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hem kwijting worden verleend voor zijn mandaat.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de vergadering heeft beslist in zijn vervanging te voorzien door te benoemen tot nieuwe bestuurder met ingang vanaf 1 maart 2012 en dit tot na de gewone algemene vergadering over het boekjaar eindigend per 31112(2016:

- De heer François de Menten de Home, wonende te 1150 Brussel, Stekelbremlaan 30, die aanvaardt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 17)

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één of meerdere gevolmachtigden tot dit bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door dé raad van bestuur.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 4 juni 2012, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Lieve Cornelis, bedrijfsrevisor, werd herbenoemd tot commissaris van de vennootschap voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, inclusief het lopende boekjaar, onmiddellijk eindigend na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2014 dient goed te keuren.

Gedaan te Aalst, op 4 juni 2012.

Getekend:

De heer Petrus Johannes Esselaar

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

(lei MI

n

UllI 1 I1I III IIIIIIIII I

*12160331*

i ~

VAR KOnPf-iaNne.' ~ 1

1 r sEP.

DENDERj°,.,C'

~...-~.,..._:...,.i

Griffie

na neerlegging ter griffie va

pndernemingsnr 0418.979.622

Benaming

(voluit) : MOVIANTO BELGIUM

(verkort) :

Mod Wasd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Vt baht

aai

Bel Staa

Bijlagen bij likt Belgisch StaatsUad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 03.07.2012 12240-0576-044
02/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12300050*

Neergelegd

28-12-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle

te Kortrijk op tweeëntwintig december tweeduizend elf, die eerstdaags zal geboekt worden in het

eerste registratiekantoor te Kortrijk.

Dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap

"MOVIANTO BELGIUM DIRK RAES" onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de naam te wijzigen in "MOVIANTO BELGIUM".

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering bevestigt de onderhandse beslissing tot verplaatsing van de zetel genomen

door de raad van bestuur op 22 september 2011, met ingang op 1 oktober 2011.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering aanvaardt en bevestigt het ontslag als bestuurder aangeboden door de heer

Frédéric Wathour, wonende te 1495 Villers-la-Ville, Drève de la Curette, 29 en dit met ingang op 25

mei 2011.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de

hiervoor genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving:

- Artikel 1 : de tekst van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de benaming  MOVIANTO BELGIUM ."

- Artikel 2 : de eerste zin van dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst, Industrielaan, 27."

- Artikel 20 : de tweede zin van de derde alinea van dit artikel wordt geschrapt.

Volmacht

De naamloze vennootschap naar Frans recht "ADMENTA FRANCE", met zetel te 93400 Saint Ouen (Frankrijk), Rue Galien, 2. Ingeschreven in het handelsregister van Bobigny (Frankrijk) onder het nummer 345.277.917 werd op deze buitengewone algemene vergadering vertegenwoordigd door mevrouw Stove Els Yvonne, wonende te 9810 Eke, Schraaienstraat, 24, krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

Ondernemingsnr : 0418.979.622

Benaming

(voluit) : MOVIANTO BELGIUM DIRK RAES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 9031 Gent, Moerstraat 48-50

Onderwerp akte: WIJZIGING NAAM  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL  ONTSLAG BESTUURDER  WIJZIGING STATUTEN

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 22 december 2011; tekst van de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 01.07.2011 11234-0065-045
12/04/2011
ÿþ Med 2.1

M; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

19ssor-

behoude aan hef Brrlgise

StaatslA

*uossoo~"

NEERGELEGD

31 'MAAR! 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAreffleTF CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderneminasnr ; 0418.979.622

Benaming

v;uitrit} ; MOVIANTO BELGIUM DIRK RAES

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Moerstraat 48 - 50 9031 Drongen

Onderwerp akte Ontslag bestuurder - volmachten

- Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op 21 februari 2011, blijkt dat merouw Nele Raes ontslag heeft genomen als bestuurder op 16 november 2010 (laatste actieve dag).

Uit dezelfde notulen blijkt dat in de plaats de heer Frédéric Wathour werd benoemd tot bestuurder tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2015:

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door één

of meerdere gevolmachtigden tot dit bestuur, die alleen of gezamenlijk handelen in uitvoering van het delegatiebesluit van de raad van bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Petrus Johannes Esselaar

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrtr=.r:enterencle notaris, f-etz:j van de persofajn(en:) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en ^andte:cering.

14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.03.2009, NGL 06.05.2009 09135-0024-040
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 24.07.2008 08446-0195-016
10/09/2007 : GE124738
02/07/2007 : GE124738
07/08/2006 : GE124738
30/06/2005 : GE124738
11/01/2005 : GE124738
08/09/2004 : GE124738
03/08/2004 : GE124738
11/08/2003 : GE124738
09/10/1999 : GE124738
01/01/1996 : GE124738
15/07/1988 : GE124738

Coordonnées
MOVIANTO BELGIUM

Adresse
INDUSTRIELAAN 27 9320 AALST (NIEUWERKERKEN)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande