MTC - MAHU TECHNICAL CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MTC - MAHU TECHNICAL CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.235.319

Publication

02/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0825.235.319

Benaming

(voluit) : MTC -- Mahu Technical Consultancy

(verkort)

Rechtsvorm : eenmans besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9190 Stekene, Stadionstraat 16

(volledig adres)

Onderwem akte : ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Frank Muller, notaris te Stekene, op 10 september 2014, nog te: registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoot van de eenmans' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MTC  Mahu Technical Consultancy" te 9190 Stekene,: Stadionstraat 16, hebbende ondememingsnummer 6E0825.235.319.

Daaruit blijkt dat de vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

1° De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden.

Het kantoor De Neef & Partners Accountants & Belastingconsulenten BVBA, met kantoor te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 1 bus 5, vertegenwoordigd door de heer DE NEEF Willy, bedrijfsrevisor, heeft op datum van 14 augustus jongstleden, een bijzonder verslag opgemaakt, conform het Wetboek van Vennootschappen.

De conclusies van zijn verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181 §1 Wti Venn., verklaart dat:

- in het kader van de procedure van ontbinding, voozien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerder van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MTC- - MAHU TECHNICAL CONSULTANCY" een staat van activa en passiva per 30 juni 2014 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van: ontbinding van de vennootschap:

* een balanstotaal heeft van tweehonderd en tienduizend zeshonderd zeventien euro en zeventig cent (210.617,70 EUR).

* een netto-actief vermeldt van honderd zevenennegentigduizend vijfhonderd negenenvijftig euro en zevenentwintig cent (197.559,27 EUR).

uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding  volledig, getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

- er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden. - de openstaande schulden werden vooruitbetaald of geconsigneerd.

Sint-Niklaas, 14 augustus 2014

W. DE NEEF"

2° De vergadering beslist toepassing te maken van artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen,

dat stelt:

"§5. Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving

van de volgende voorwaarden :

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd

en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc behot aan BelgI Staats

Mod Word I1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

*19179506*

kte~ - -

GRIFFIE R1=C~ H g i( VAA1

~dPHANDELGENT

lala

2 3 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf?

De vergadering stelt vast dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat afgesloten per 30 juni 2014 en beslist dat het resterende actief aan de enige vennoot, die aanwezig is op de vergadering, zal toekomen.

Zij beslist geen vereffenaar aan te stellen. Bijgevolg zal artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen toepassing vinden,

Ten aanzien van derden zal de bestaande zaakvoerder als vereffenaar worden beschouwd.

Als gevolg van de ontbinding, komt er van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestaande niet-statutaire zaakvoerder, de heer MAHU Nico, voornoemd. Er wordt hem kwijting gegeven voor zijn bestuur.

3° Gelet op het feit dat er geen opeisbare passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat afgesloten per 30 juni 2014 en ook aan de overige voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen werd voldaan, beslist de vergadering, dat de sluiting van deze vereffening in deze akte kan geschieden.

4° De vergadering beslist dat de vereffening dadelijk werd voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derden werden aangezuiverd en de voornoemde vennoot er zich toe verbindt -- voor zoveel als nodig en beperkt tot het door hem ontvangen netto-actief- alle eventuele nog niet gekende en later opduikende passiva gedurende het passief voortbestaan van de vennootschap, zijnde 5 jaar te rekenen vanaf heden, voor zijn rekening te nemen. De vennootschap houdt bijgevolg op te bestaan met ingang van heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar worden bewaard op de woonplaats van de heer MAHU Nico, voornoemd.

5° De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van alle activabestanddelen afhangende van de vennootschap aan voormeld enig vennoot, de heer MAHU Nico, voornoemd.

6° De vergadering verleent bijzondere volmacht aan JADO Boekhouding & Fiscaliteit BVBVBA, 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 143, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de schrapping of uitschrijving bij de BTW-administratie, Kruispuntbank voor Ondernemingen, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank Muller te Stekene op 19 september 2014 Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief, verslag van de revisor.

FRANK MULLER

NOTARIS

Polenlaan

9)90 Stchen

Tel. 03 777 77 77

Fax 03 779 91 17

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Vao;r-

 j ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlàgen bij hët BelgisèTi Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.08.2012, NGL 06.08.2012 12385-0406-012

Coordonnées
MTC - MAHU TECHNICAL CONSULTANCY

Adresse
STADIONSTRAAT 16 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande