MUIZENROCK

Association sans but lucratif


Dénomination : MUIZENROCK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 460.823.343

Publication

18/05/2015
ÿþ MOU 2.2

in de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



imam

MONITEUR

0 8 -05-BELGISCH STA

GE

015 ~,

~

Ondernemingsnr : 0460.823.343

Benaming

(voluit) : Muizenrock

(verkort) : Rechtsvorm : Zetel Onderwerp akte : Agenda : Vereniging zonder Winstoogmerk

Leemweg 113, 9980 5(AU--Lauiteeep

Notulen van de algemene vergadering van 22 december 2014

1. benoeming 2 nieuwe werkende leden

2. benoeming 2 nieuwe leden raad van beheer

3. ontslag afgevaardigd beheerder en benoeming 2 nieuwe afgevaardigde beheerders

4. wijziging statuten

5. ontslag en benoeming voorzitter, ondervoorzitter en secretaris raad van beheer

6. ontslag 5 leden raad van beheer

1. De algemene vergadering aanvaardt  op voordracht van Filip Overmeire  dhr Boudewijn Versprille, zelfstandige, Voorstraat 3, 9970 Kaprijke, en dhr Bert Heynssens, loontrekkende, Plein 111, 9970 Kaprijke als werkend lid van de vzw.

2. De algemene vergadering aanvaardt dhr Boudewijn Versprille en dhr Bert Heynssens als lid van de raad van beheer.

3. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Luc Roets als afgevaardigd beheerder en benoemt dhr Boudenwijn Versprille en dhr Filip Overmeire tot afgevaardigde beheerders.

4. De algemene vergadering keurt  zoals hieronder vermeld  de volledige wijziging van artikels 1, 2 en 3 en de gedeeltelijke wijziging van artikels 19, 21 en 27 van de oprichtingsakte goed.

-Artikel 1 wordt vervangen door:

Artikel 1. De vereniging is een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder een vereniging zonder winstoogmerk op grand van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921 zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003 (hierna genoemd "V&S-wet").

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Capriacum". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden " vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw" en het adres van de maatschappelijke zetel van de vereniging.

-Artikel 2 wordt vervangen door:

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te 9970 Kaprijke, Voorstraat 3, gelegen in het gerechtelijk

arrondissement Eeklo.

De raad van beheer heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere andere plaats binnen

hetzelfde gerechtelijk arrondissement, mits het respecteren van de nodige openbaarmakingsvereisten.

2

-Artikel 3 wordt vervangen door:

Art. 3. De vereniging heeft als doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, op de ruimst mogelijke wijze en op socio-cultureel gebied, evenementen te organiseren zoals bijvoorbeeld optredens, tentoonstellingen, streekbierproeverijen en  avonden, alsook het ontwikkelen en Introduceren van streekeigen produkten zoals bijvoorbeeld streekbieren en  gerechten. De vereniging mag hiertoe alle nodige handelingen verrichten. De vereniging mag alle roerende en onroerende goederen bezitten die nodig zijn om haar doelstelling te verwezenlijken. Zij mag deelnemen in - en samenwerken met - alle verenigingen die voor haar doelstelling

.nattig _kun rien_zijnu

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Daarnaast kan de vereniging aile activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de voormelde doelstellingen.

-De paragraaf 4 van artikel 19 wordt vervangen door:

De raad van beheer is tevens bevoegd cm daden van beschikking te stellen die een tegenwaarde uitgedrukt

in geld van 25.000 euro niet overschrijden

-De paragraaf 6 van artikel 21 wordt vervangen door;

De afgevaardigd beheerders van de vereniging zijn dhr Boudewijn Versprille en dhr Filip Overmeire.

-De paragrafen 1, 2, 3 en 4 artikel 27 worden vervangen door:

ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de Raad van Bestuur over de bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België,

De bestemming mag worden bepaald door de vereffenaar indien het door hem vastgesteld nettoactief vermogen niet meer bedraagt dan 12.500 euro. Indien dit bedrag overschreden is, wordt de bestemming bepaald door de algemene vergadering die daartoe door de vereffenaar wordt bijeengeroepen.

5.1. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Steven Rammelaere ais voorzitter van de raad van beheer en benoemt dhr Boudewijn Versprille tot voorzitter van de raad van beheer.

5.2. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Dirk Welvaert als ondervoorzitter van de raad van beheer en benoemt dhr Filip Overmeire tot ondervoorzitter van de raad van beheer.

5.3. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Luc Roets als secretaris van de raad van beheer en benoemt dhr Bert Heynssens tot secretaris van de raad van beheer.

6.1. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Steven Rammelaere als lid van de raad van beheer en als werkend lid van de vzw.

6.2. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Dirk Weivaert als lid van de raad van beheer en als werkend lid van de vzw.

6.3. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Luc Roets als lid van de raad van beheer en als werkend lid van de vzw,

6.4. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Nico Rammelaere als lid van de raad van beheer en als werkend lid van de vzw.

6.5. De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van dhr Peter Haegeman als lid van de raad van beheer en als werkend lid van de vzw.

De raad van beheer wordt belast met de publicatie van de gewijzigde artikels van de oprichtingsakte en de ontslagen en benoemingen van de leden van de raad van beheer in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De raad van beheer wordt tevens belast met de neerlegging van de huidige ledenlijst ter griffie van de rechtbank van eerste aanleg.

Voor eensluidend verklaard afschrift:

(Get.) Boudewijn Versprille

Voorzitter raad van beheer

(Get.) Filip Overmeire

Ondervoorzitter raad van beheer

(Get.) Bert Heynssens

Secretaris raad van beheer

(Get.) Steven Rammelaere

ontslagnemend

(Get.) Dirk Welvaert

Ontslagnemend

(Get.) Luc Roets

Y

Luik B - Vervolg

ontslagnemend

(Get.) Nico Rammelaere ontslagnemend

(Get.) Peter Haegeman ontslagnemend

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

ialOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MUIZENROCK

Adresse
LEEMWEG 113 9980 SINT-LAUREINS

Code postal : 9980
Localité : SINT-LAUREINS
Commune : SINT-LAUREINS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande