MULLER COATING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULLER COATING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.371.737

Publication

03/10/2014
ÿþf

Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 SEP. 2014

AFDE.uNCfflIPERMONDE

*141 053

Ondernemingsnr : 0887.371.737

Benaming

(voluit) : Muller Coating

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 5 , 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte ; benoeming bijkomende zaakvoerders

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke "zetel van de vennootschap op 15 april 2014 blijkt dat de volgende,beslissingen werden genomen:

De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang vanaf 1 mei 2014 , Dhr.Armando Martins Ribeiro , geboren op 10 september 1961 , wonende te 9140 Temse , Stationsstraat 5 . De benoeming wordt aanvaard, het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden..

De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang vanaf 1 mei 2014 , Dhr. Adao Joao Fernandes Abreu , geboren op 31 augusus 1970 , wonende te 9140 Temse , Stationsstraat 5 . De benoeming wordt aanvaard, het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Sven Muller

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.12.2013, NGL 22.01.2014 14013-0151-009
31/12/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

*13197252*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK KOOPHANDtL

1 7 BEC. 2013

I II

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0887.371.737

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Elugo

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Grote Baan 199 bus 31

9120 Beveren

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Vincent Lesseliers met standplaats

Beveren op negen december tweeduizend dertien, nog ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Elugo" met zetel te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan 199 bus 31 (de vermootschap werd opgericht bi akte verleden voor notaris Vincent LesseUers met standplaats te Beveren op dertien februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari nadien onder nummer 07033413; de statuten werden tot op heden niet gewijzigd); RPR Dendermonde - BTW BE 0887.371.737, met eenparigheid van stemmen, ondermeer volgende besluiten heeft genomen:

Eerste besluit benaming

De vergadering beslist tot wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap

in "Muller Coating".

Artikel één van de statuten luidt voortaan ais volgt:

"Artikel 1 - Naam

"De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de

naam: Muller Coating.

Tweede besluit zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel vanaf heden te over te brengen naar het

volgende adres: 9140 Temse, Stationsstraat 5.

Artikel drie van de statuten luidt voortaan als volgt:

"Artikel 3 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Stationsstraat 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België, bij besluit van de

zaakvoerder(s), rekening houdend met de taalwetgeving terzake.

Iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de bijlage tot

het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats ln België of in het buitenland, bij

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen,

depothuizen of comptoirs oprichten."

Derde besluit Wijziging doel

a) In verband met de voorgenomen doelsuitbreiding geeft de voorzitter de vergadering kennis van hogervermeld verslag van de zaakvoerder met eraan toegevoegd de staat van actief en passief van de vennootschap. De aanwezige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag. De vergadering ontslaat de voorzitter ervan hiervan lezing te geven.

Het verslag zal na de elektronische neerlegging van deze akte afzonderlijk neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

b) De vergadering beslist om het doel uit te breiden met de in de agenda meegedeelde tekst.

c) De vergadering beslist dat artikel vier van de statuten voortaan luidt als volgt: "De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

-alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met studiebureel, beheer van onroerende goederen, immobiliën, tussenpersoon in de handel, en alle aanverwanten te maken hebben waaronder onder andere te verstaan: studiebureel in het algemeen en voornamelijk begeleiding van bepaalde projecten, het inrichten van cursussen en seminaries, enzovoort; zowel groot-, tussen- als kleinhandel; het inrichten van cursussen; technische ontwerpen en het uitvoeren van technische en administratieve diensten in opdrachten van derden; adviesverlening; het plannen en het ten uitvoer brengen van de planning van bepaalde werkzaamheden zowel op technisch of op gelijk andere gebied, in opdracht van derden; studie-, inspectie- en engineeringdienst;

Zonder dat voornoemde opsomming limitatief kan zijn toch enkel en alleen exemplarisch; verhuur van diverse goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben met haar doel.

- aanleg en onderhoud van diverse terreinen: omvat onder meer het aanleggen en het onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen; omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

- ruwbouw

- algemene bouwwerkzaamheden : omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, die welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van volloolingswerken of op de cotirdinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd; omvat eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen;

- slopingswerken

voegwerken

- dakbedekking en isolatie tegen vochtigheid: bevat onder meer het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke- en kunstleien, stalen en platen in asbestcement, met uitsluiting van non-ferrometalen; het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt- of koolvvaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen; het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt.

- thermische geluidsisolatie

- vloerbedekking en muurbekleding : omvat het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle

andere bedekkingen van muren en vloeren, met uitzondering van hout.

- stukadoorswerken : omvat plafoneer-, cementeer- en aile andere pleisterwerken,

berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffvverken, binnen en buitenbepleistering.

- restauratiewerken.

arduin- en marmerwerken : omvat onder meer het plaatsen van grafmonumenten; het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten; het plaatsten van arduin en marmer voor gebouwen; het plaatsen van sierschoorsteenmantels of andere versieringswerken van marmer of steen.

- schilder- en behangwerk : omvat alle schilderwerk, het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekking en van aile andere synthetische bedekkingen van muren en vloeren, onder meer in plastiek.

- ingenieurs- en aanverwante technische adviseurs, exclusief landmeters.

- beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten

In het algemeen zal de vennootschap aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde, in gelijksoortige of aanverwante en niet-aanverwante ondernemingen, vennootschappen, beroepsgroeperingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland alsmede licenties en andere gelijksoortige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen; zij kan zich tevens borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, en hun voorschotten, leningen en kredieten toestaan.

De Algemene Vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

4

ç.

mod 11.1

roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars",

Vierde besluit  Ontslagen en benoemingen

a) De heer Van De Velde Hugo, voornoemd, biedt aan de vergadering zijn ontslag aan uit zijn

functie van niet-statutair zaakvoerder met ingang van heden.

De vergadering neemt kennis van dit ontslag.

b) De vergadering verleent, door een bijzondere stemming, volledige en algehele kwijting aan do ontslagnemende zaakvoerder voor het mandaat uitgeoefend in het maatschappelijk jaar begonnen op 1 januari 2013 tot op heden.

c) De algemene vergadering benoemt tot niet-statutair zaakvoerder, met ingang van heden:

MULLER Sven, geboren te Lokeren op zeven november duizend

negenhoncierdéénenzeventig, wonende te 9140 Temse, Stationsstraat 5, (RR 711107-0963.34  ID

591-1890535-10),

die deze benoeming aanvaardt en verklaart dat er tegen hen geen beroepsverbod werd

uitgesproken.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Vijfde besluit: coördinatie statuten

De algemene vergadering geeft opdracht aan de ondergetekende notaris om de coördinatie

von de statuten uit te werken en te ondertekenen in overeenstemming met wat voorgaat

Aile besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

- de expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

gecoördineerde tekst van de statuten.

Neergelegde stukken:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het BeIgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

19/03/2013
ÿþ' l 111111ffl Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

13 995fi0+

uw

H[I=FIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

- 8 MAART 2013

DEND%RititONDE

Ondernemingsnr : 0887.371.737

Benaming

(voluit) : ELUGO

(verkort) :

Rechtsvorm : BV13A

Zetel : Fazantenlaan 49 te 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN UITBATINGSZETEL

Uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 2 november

2012 blijkt dat de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel verplaats zal worden naar

de Grote Baan 199 bus 31 te Melsele en dit vanaf 9 november 2012

Handtekening,

Hugo Van de-Velde

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.12.2012, NGL 25.01.2013 13014-0349-009
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.12.2011, NGL 27.03.2012 12071-0264-011
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.12.2010, NGL 01.03.2011 11049-0410-010
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 17.12.2009, NGL 23.01.2010 10032-0058-010
30/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.12.2008, NGL 26.01.2009 09022-0299-010
05/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MULLER COATING

Adresse
STATIONSSTRAAT 5 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande