MULTIMAR

Société en commandite simple


Dénomination : MULTIMAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.501.105

Publication

17/02/2011
ÿþ" .' Y

.ri

4od 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~I~IN~IINNN~INNN

*iioas~a3R

Oudenaarde

0 7 FEB. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0 833 5oA Ads

Benaming

(voluit) : MULTIMAR

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Delfdries 6, 9680 Maarkedal

Onderwerp akte : Oprichting

Op drie februari 2011 zijn de hierna vermelde personen als oprichters samengekomen om een gewone

commanditaire vennootschap op te richten:

1.Dhr. Fernand Marist, Belg, wonende te Delfdries 6, 9680 Maarkedal, gecommanditeerde vennoot,

2.Mevr. Vande Catsyne Anny, Belg, wonende te Delfdries 6, 9660 Maarkedal, gecommanditeerde vennoot,

3.Dhr. Serge Marist, Belg, wonende te Kerkgate 88, 9700 Oudenaarde, commanditaire vennoot,

4.Mevr. Carla Marist, Belg wonende te Burg 181305, 9700 Oudenaarde, commanditaire vennoot.

De gewone commanditaire vennootschap zal als naam dragen: "MULTIMAR"

De maatschappelijk zetel is gevestigd te 9680 Maarkedal, Delfdries 6.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000 Euro vertegenwoordigd door 10 gewone aandelen, met vermelding van de nominale waarde per aandeel. Dhr. Marist Fernand heeft 1 aandeel onderschreven en volstort in speciën, voor een bedrag van 100 Euro. Mevr. Vande Catsyne Anny heeft 1 aandeel onderschreven en volstort in speciën, voor een bedrag van 100 Euro. Dhr. Marist Serge heeft 4 aandelen onderschreven en volstort in speciën, voor een bedrag van 400 Euro. Mevr. Marist Carla heeft 4 aandelen onderschreven en volstort in speciën, voor een bedrag van 400 Euro.

De overdracht van aandelen is mogelijk mits in achtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-het verlenen van consultancy inzake telecommunicatie-activiteiten, - het optreden als tussenpersoon bij het afsluiten van contracten i.v.m. nutsvoorzieningen en telecommunicatie,- hel optreden als tussenpersoon voor de verkoop van dienstverstrekkende contracten en algemene contracten,- het verlenen van handelsbemiddeling en diverse administratieve werkzaamheden,- het optreden als extern adviseur,- het organiseren van congressen en seminaries,-de groot en kleinhandel in telecommunicatie-apparatuur, bureelbenodigdheden, audiovisuele apparatuur en computer hard- en software,- het ter beschikking stellen van ruimten voor allerlei activiteiten,- het verwerven, bezitten of toestaan van zakelijke rechten op onroerende goederen ondermeer deze van erfpacht, recht van opstal en vruchtgebruik,- het beleggen van de beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, onder meer in aandelen, effecten en andere soorten beleggingsinstrumenten. In het algemeen mag de vennootschap alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doel zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap is bevoegd ee te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r i__.... ~..~...:.~....._I bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan " verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Voor- bi:t#oUden aan het Beigiseh

;

Staatsblad

~ ;

7

Dhr. Fernand Marist en Mevr. Vande Catsyne zijn beiden gecommanditeerde vennoten en statutair zaakvoerder. Zij dienen eenparig akkoord te zijn om te beslissen. Is er slechts een enkele zaakvoerder, dan neemt hij vrij besluiten naar eigen inzicht. Dhr. Serge Marist en Mevr. Carla Marist zijn beiden commanditaire vennoten of stille vennoten en zijn uitgesloten van alle daden van beheer.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt bij uitzondering van zeven februari tweeduizend en elf tot éénendertig december tweeduizend en twaalf. De vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders zal elk jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien om achttien uur.

Het overlijden, het ontslag, cie faling of de onbekwaamverklaring van de gecommanditeerde

vennoot/vennoten of één van hen of de zaakvoerder, stelt geen einde aan de vennootschap.

Het saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten, de noodzakelijke provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt het resultaat uit van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van de overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste één/twintigste worden voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter vrije beschikking van de algemene vergadering die er zal over beslissen onder voorstel van de zaakvoerders.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, wordt de invereffeningsstelling gedaan door een of meer vereffenaars. Is of zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.Na betaling van alle schulden en vereffeningkosten of na de consignatie van de bedragen welke nodig zijn om hen te betalen, verdelen de vereffenaars het saldo onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Opgemaakt te Maarkedal, op 3 februari 2011.

Dhr. Marist Fernand zaakvoerder, gecommanditeerde vennoot.

Mevr. Vande Catsyne Anny, gecommanditeerde vennoot.

Dhr. Marist Serge, commanditaire vennoot.

Mevr. Marist Carla, commanditaire vennoot.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 3/02/2011

Op de laatslet bit_ van Luiké P vervelden : Recto kaam en 'oedarlighe d van IIe ínstrlerlenterende notaris" hetzij van de ocrsotojr;enl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vars eerden te vertegenwoordigen

Verso : Naars en handtekening

Coordonnées
MULTIMAR

Adresse
DELFDRIES 6 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande