MULTIMINDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULTIMINDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.690.837

Publication

26/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-06-2014

Griffie

*14305736*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0554690837

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

MultiMinds

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 20 juni 2014 blijkt onder meer het volgende:

1. PHIL-IT, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9340 Lede, Overimpestraat 27, met ondernemingsnummer 0467.165.955, en

2. Online Focus, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke

zetel te 9308 Hofstade (Aalst), Koningshofbaan 16, met ondernemingsnummer 0825.503.553.

Hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: De vennootschap is opgericht met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "MultiMinds".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9400 Ninove, Ring-Oost 14a.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in binnenland als in het buitenland:

1. alle handelingen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en beheren van projecten in het domein van digitale analyse, marketing en aanverwante informatica, alsook alle technieken die hiermee kunnen verband houden, met inbegrip van projectontwikkeling, begeleiding en geven van opleidingen.

2. De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, leasing en distributie van kantoormateriaal en alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapperatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, know-how, licenties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

3. De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan en dat zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

4. De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende, industriële, commerciële, burgerlijke, financiële, handels-, nijverheids-, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische handelingen verrichten, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel, of die zouden kunnen bijdragen om de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

5. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardige of aanverwant doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

6. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor alle derden op voorwaarde

Onderwerp akte :

Ring-Oost 14a 9400 Ninove

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

7. De vennootschap zal tenslotte door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen - zo Belgische als buitenlandse - die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopen doel hebben of die van aarde zijn en/of de uitbreiding en de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving  volstorting: op het maatschappelijk kapitaal ingeschreven is in geld als volgt:

- door de vennootschap PHIL-IT, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt.

- door de vennootschap ONLINE FOCUS, voornoemd, voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR) waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt.

De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis naamloze vennootschap op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur  vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de 5de van de maand november om 16.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op 5 november 2015.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2015.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee (2); Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

1. PHIL-IT besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd.

2. ONLINE FOCUS besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- AANDUIDING VAN EEN VASTE VERTEGENWOORDIGER.

1. De vennootschap PHIL-IT, voornoemd, is aangesteld als zaakvoerder in de nieuw opgerichte vennootschap MultiMinds. Om deze reden moet de vennootschap PHIL-IT een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

De enige zaakvoerder, de heer VLAEMMINCK Philippe Adhémar Marie-Pierre, geboren te Gent op 27 mei 1971, wonende te 9340 Lede, Nieuwstraat, 65, beslist bij deze zichzelf aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61§ 2 Wetboek Vennootschappen.

Door ondertekening van deze notulen bevestigt de enige zaakvoerder de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

2. De vennootschap ONLINE FOCUS, voornoemd, is aangesteld als zaakvoerder in de nieuw opgerichte vennootschap MultiMinds. Om deze reden moet de vennootschap ONLINE FOCUS een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder, heer DIERICKX Siegert, geboren te Gent op 26 februari 1976, wonende te 9308 Hofstade (Aalst), Koningshofbaan 16, beslist bij deze zichzelf aan te duiden als vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61§ 2 Wetboek Vennootschappen.

Door ondertekening van deze notulen bevestigt de zaakvoerder de functie van vaste vertegenwoordiger te aanvaarden.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

- Volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan BVBA Fiscobel met zetel te 9860 Oosterzele, Meerstraat 86A , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie overeenkomstig art. 173 W. Reg.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.11.2015, NGL 18.12.2015 15692-0385-014

Coordonnées
MULTIMINDS

Adresse
RING-OOST 14A 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande