MUMAX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MUMAX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 457.025.101

Publication

23/04/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 2 APR. 2013

Griffie



,

III IIIIIIII111II

*13063474*

i



i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0457.025.101 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvoren : naamloze vennootschap

Zetel : 9770 Kruishoutem, Bunderstraat 10 (volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting NV naar BVBA

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 28 maart 2013, geregistreerd te Waregem op 3 april 2013, boek 107, blad 65, vak 9, bladen 8, verzendingen 0, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend de E.A. Inspecteur mevrouw B. Van Thuyne, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist tot het ontslag van de voltallige raad van bestuur, bestaande uit de volgende bestuurders:

-Mevrouw BUYCK Manuele, voornoemd.

-Mevrouw VANHOUTTEGHEM Reis, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering hen décharge te geven voor het door hen gevoerde beleid.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft vervolgens beslist met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur de dato vijf maart tweeduizend en dertien, toelichtende het voorstel tot omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en het verslag van de revisor de dato de heer GRARÉ Frank, bedrijfsrevisor, de dato twintig maart tweeduizend en dertien,

VERSLAGEN

Met betrekking tot deze omzetting werd door de heer GRARÉ Frank, bedrijfsrevisor, de dato twintig maart tweeduizend en dertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hiervoor vermeid verslag van de raad van bestuur, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk ais volgt:

"... 7. BESLUIT

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2012 van de NV MUMAX, Bunderstraat 10 te 9770 Kruishoutem, aan een controle onderworpen, overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012, die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad,

Het netto-actief van de vennootschap op 31 december 2012, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva ten beloop van 519.728,77 ¬ , is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van vereist voor de vennootschap waarin omzetting wordt overwogen, namelijk een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BVBA)...."

DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

MUMAX

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Q' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal en de reserves blijven hetzelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0457.025.101 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig decembertweeduizend en twaalf, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen van achthonderdvijftig (850) wordt behouden. Elk aandeel zal één/achthonderdvijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

-artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

-artikel 211 en 242 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

-artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen beslist de verwijzing naar de zetel van de Vennootschap te schrappen uit de statuten.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt op te stellen:

STATUTEN

ARTIKEL EEN: BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte eansprake-'lijkheid. Haar naam luidt: "MUMAX".

ARTIKEL TWEE; DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor haar zelf ais voor rekening van derden of in deelneming, het weze in België of in het buitenland, elle onroerende verrichtingen te volbrengen zoals:

-aan- en verkoop, de tewaardemaking, de ontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de omvorming, het onderhoud, de verbetering, de bevordering, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, het beheer van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen of onroerende complexen, alsmede afbraakwerken, en infrastructuurwerken, de verkoop in blok of in appartement, de afsluiting en de onderhandeling in het kader van haar voorwerp, van alle overeenkomsten, akkoorden en contracten, het verlijden van alle akten hetzij voor haar rekening, hetzij als lastgeefster, makelaarster of tussenpersoon.

-de planning en ontwikkeling van industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen- en in het buitenland, alsmede het participeren in alle beleggings- en financiële transacties die aan de ontwikkeling van zulke projecten ten goede komen.

Het beheer van vennootschappen, adviezen bedrijfsconsulent, bedrijfseconomische raad- en toelichting. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Advies en bijstand verlenen in aile domeinen die gepaard gaan met de aan- en verkoop, de huur en ruiling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen.

Het bezitten en beheer van vermogen bestaande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop en onverdeelde rechten daarin; effecten, portefeuillewaarden, meubilair en andere roerende goederen, speciën, alle intellectuele en andere onlichamelijke rechten, het plaatsen van kapitalen en dit voor eigen rekening.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van die aard Is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan, zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL DRIE: ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoer'der(s), bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DRIEHONDERD ACHTENVIJFTIGDUIZEND NEGENHONDERDVIERENTACHTIG EURO EN TWAALF CENT (¬ 358.984,12), vertegen-iwoordigd door achthonderdvijftig (850) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/achthonderdvijftigste van het kapitaal.

ARTIKEL ZES: AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VEN-NOOTSCHAP SLECHTS UIT ÉÉN VENNOOT BESTAAT

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aande-len.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. In afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UlT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze,

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt aan:

1. aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot.

2. aan de echtgenoot van de overdrager of erflater.

3. aan de medevennoten.

De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoer'der(s) en een ovememer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaak'voerder(s) een andere ovememer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde ovememer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.

ARTIKEL NEGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandel-'en. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennoot-ischap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet ais vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL TWAALF

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt ais zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtge-'bruiker.

ARTIKEL DERTIEN

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Statutaire zaakvoerders

Nagenoemde personen zijn als statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd:

1.Mevrouw BUYCK Manuela Patricia Maria, geboren te Kortrijk op twee mei negentienhonderd tweeënzestig, rijksregistemummer 62.05.02-268.39, echtgenote van de heer LAMBRECHT Ives Jan, wonende te 9770 Kruishoutem, Bunderstraat 10,

2.De heer LAMSRECHT Ives Jan, geboren te Waregem op vijf januari negentienhonderd tweeënzestig, rijksregistemummer 61.01.05-237.28, echtgenoot van mevrouw BUYCK Manuela, wonende te 9770 Kruishoutem, Bunderstraat 10,

De duur van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

ARTIKEL VIJFTIEN

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden, Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-'wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespre-'king van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer-der(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN

ledere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

, 5?. Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende' bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities

of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder. Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden. ARTIKEL ACHTTIEN; INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der ven-nootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders ver-ideeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto aktief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, evenwel mits bevestiging van de benoeming van de vereffenaar(s) door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering bovendien bevestigd dat mevrouw BUYCK Manuela, voornoemd, en de Heer LAMBRECHT Ives zullen benoemd worden als statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dit voor de ganse duur van de vennootschap.

Zij hebben beiden verklaard hun mandaat te aanvaarden, en dit behoudens andersluidende beslissing van de vergadering, onbezoldigd uit te oefenen.

ZESDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering bevestigd dat de zetel van de vennootschap wordt behouden te 9770 Kruishoutem, Bunderstraat 10.

ZEVENDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering beslist om volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VANDORPE, PROVOOST, DE LILLE & CO", te 9870 Zulte (Olsene), Oudenaardestraat 113b, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondernemingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondememingsloketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doormalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Oudenaarde; expeditie akte statutenwijziging, verslag van de raad van bestuur, verslag van de revisor, staat van actief en passief, gecoördineerde statuten. Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 30.08.2012 12493-0393-013
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 14.07.2011 11297-0447-013
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 07.06.2010 10152-0430-012
19/12/2008 : GE180339
06/06/2008 : GE180339
07/06/2007 : GE180339
06/12/2006 : GE180339
10/06/2005 : GE180339
30/06/2004 : GE180339
30/06/2003 : GE180339
19/06/2002 : GE180339
13/06/2002 : GE180339
01/11/2001 : GE180339
04/07/2001 : GE180339
01/07/1999 : GE180339

Coordonnées
MUMAX

Adresse
BUNDERSTRAAT 10 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande